dzioszka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 I inteligentny też.:) Kiedy wychodzi do ogrodu i spaceruje tam, spaceruje, robi obchód wszystkiego, sprawdza czy furtka dobrze zamknięta, czy ogrodzenie nadal szczelne i nie trzeba niczego poprawić, obwąchuje wszystkie drzewa i wreszcie chce wrócic do domu, wtedy staje przy drzwiach i wydaje jeden szczek. Potem cisza i Fafik cierpliwie czeka. Pajda- nasza jamnisia ma taktykę wandala. Obdziera dzwi z farby i rysuje szyby, ale Fafik się do tego nie zniża.:) Quote
Isadora7 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 No Fafik to jamnior długowłosy - to szlachciura jamnicza. Quote
dzioszka Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Teraz to rozumiem i widzę, ale też miał chyba kogoś kto zadbał o niego, kochał go i włożył sporo pracy w jego wychowanie. Możliwe to, prawda? Quote
Isadora7 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 dzioszka napisał(a):Teraz to rozumiem i widzę, ale też miał chyba kogoś kto zadbał o niego, kochał go i włożył sporo pracy w jego wychowanie. Możliwe to, prawda? Tak zdecydowanie na to wygląda. Quote
Sarunia-Niunia Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jak cudownie czyta się takie opowieści... Serce się raduje, że taki kochany Niunio jest w domku i jednocześnie to samo serce chce pęknąć na myśl, co ten bieduś musiał czuć za schroniskowymi kratami... Jego szlachetne pochodzenie i dobre wychowanie widać w Jego spojrzeniu i w całym Nim! Cudne zdjęcia!!! Wymiziajcie Go po brzucholku ode mnie i moich jamniorków!!!! Quote
danka1234 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 zaznaczam wątek Faficzka z ogłoszeniami pomogę Quote
jofracy Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 trafiłam :) zapisuję sobie wątek i zaraz poczytam od początku co i jak :) Quote
skallska Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jestem i ja. Pozdrawiam jeszcze raz serdecznie całą rodzinkę. Gratuluję powiększenia stadka. Dzioszka -trzymam kciki ;) Jamniorek śliczny, naprawde dziwne, że go nikt nie szukał. Buziaki ode mnie, Misi i Fafika ;) Quote
Isadora7 Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Jakby co to allegro ma, nawet jedno sie już skończyło, sa jeszcze trzy (wystawiane zanim pojechał do DT. W kolejnych zmienie telefon. http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=10022802 . Quote
yunona Posted September 27, 2011 Posted September 27, 2011 Dzieki dzioszko na naprowadzenie mnie na wątek Fafika.:loveu: Sekundowałam mu cały czas na fb i czytałam , że jest we wspaniałym dt z Pajdunią, ale na wątek nie trafiłam.:shake: Widzę, że Harutek ma kompana, który też gryzie butelki, których hurtowo dostarczają sąsiedzi,którzy lubią moje łobuziaki. Szkoda, że zginął w lesie a może zostawiony? Choć nie sądzę, jak ktoś kochał psiaka to by tego chyba nie zrobił. Dobrze mu u Was w domku, otrząśnie się z traumy i tylko dobry domeczek, który gdzieś tam na niego czeka może się niedługo pojawi :) Dzioszko , cieszę się, że kontynuujecie swoja pomoc dla jamniorków i że jesteście ponad . I to w życiu jest najważniejsze. Pozdrowienia dla mamuni.:loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
dzioszka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Maleńki ma ogłoszenie z nową treścią tu http://www.morusek.pl/ogloszenie/75013/Przemily-grzeczny-jamniczek-Fafik-szuka-kochajacego-domu-/ Quote
Sarunia-Niunia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Śliczniusi jest ten Faficzek! Ile razy patrzę na Jego zdjęcia, to się wzruszam... Ma takie ufne to spojrzenie i taka poczciwą morduchnę... Dzioszko! Wygłaskaj Go po brzuszeczku ode mnie. Dużo, dużo, dużo:):):) Quote
dzioszka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Bardzo dziękuję za pozdrowienia. Mama jest wzruszona. :) Maluszek jest niezwykle towarzyski, wciąż kombinuje, gdzie tu się położyć, aby być jak najbliżej człowieka. Ulubił sobie pogryziony przez Pajdę kawałek koca i ciągnie go wszędzie ze sobą. ;) Quote
dzioszka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Fafik wreszcie się obudził :D i bez kocyka ;) Quote
Sarunia-Niunia Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Jakież CUDO z tego Fafisia:)! Taki poczciwy, wdzięczny i subtelny Słodziaczek! Zakochałam się w Nim. Naprawdę! Uściski i całuski dla Niunia i całej Rodzinki!!! Quote
danka1234 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 prawdziwy słodziaczek z Faficzka jeśli mamy już ruszać z ogłoszeniami to moze przydał by się do ogłoszeń nowy aktualny tekst? Quote
dzioszka Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Może nadawałby się ten z postu 113, jest z dokładniejszymi informacjami ? Quote
Isadora7 Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Przesłodki pychol. A z tym kocykiem świetny jest. Na allegro ma obserwatorów sztuk 3 hmmm, zobaczymy czy to cos znaczy :) Quote
yunona Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Fafinia oczy mnie wzruszają i zachwycają:loveu:. Skąd u takiego malucha oczy jak duże 10-tki z okresu mojej świetności:eviltong::megagrin::megagrin: Quote
danka1234 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='dzioszka']Maleńki ma ogłoszenie z nową treścią tu http://www.morusek.pl/ogloszenie/75013/Przemily-grzeczny-jamniczek-Fafik-szuka-kochajacego-domu-/ dzieki,przepraszam ,nie zauwazyłam tego wpisu zrobie troche ogłoszen z tym tekstem i wkleje tu linki by było wiadomo gdzie ma ogłoszenia Quote
skallska Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 Fafiki takie własnie oczka mają, że człowiek zakochuje się w nich od 1 wejrzenia ;) A rudasek sliczniutki ;) Quote
Isadora7 Posted September 29, 2011 Posted September 29, 2011 [quote name='skallska']Fafiki takie własnie oczka mają, że człowiek zakochuje się w nich od 1 wejrzenia ;) A rudasek sliczniutki ;) Rambusie tez takie oczka mają :loveu::loveu: Quote
Basia1244 Posted September 29, 2011 Author Posted September 29, 2011 :) boskie zdjęcia i cudnie, że Fafik już nie siedzi w boksie, tylko w domu z ludźmi i ma swój zielony kocyk :) ja ciągle wierzę, że ktoś Faficzka szuka i za nim tęskni, bo to niewiarygodne, aby taki zadbany i wychowany pies został porzucony Quote
Recommended Posts