Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 309
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przypomina się, zwłaszcza, że z każdą chwila ten pies wygląda gorzej, mizerniej, starzej, jest coraz mocniej przygarbiony, coraz mocniej sfilcowany, coraz mocniej załamany i zaraz będzie po nim - albo sie rozchoruje, albo wpadnie w depresje, a był taki zadbany i ładny , jak trafił do schronu, aż nie mogę uwierzyć, że go nikt nie szuka!

Posted

Przed sekundą dostałam maila :
[COLOR=sienna][I]Witam serdecznie. Jestem pełna pozytywnych emocji po otrzymaniu maila od Pani. Przez ostatnie dwa tygodnie nie miałam dostępu do internetu, choć do dziś staram się szukać naszego psa. Maila otworzyłam przed chwila i serce mi zamarło, gdyż ten piesek ma wiele cech naszego Wiktora, kilka tez, które się różnią, ale po takim czasie wiele mogło się zmienić. Wiktor ma dodatkowo ubytek sierści na ogonie (łysy fragment), na zdjęciach tego nie widać. Jutro rano skontaktuję się ze schroniskiem. Jestem pełna podziwu dla Pani, że zadała sobie Pani tyle trudu, by odnaleźć właścicieli. Modlę się, żeby to był on. Pozdrawiam serdecznie i BARDZO PANI dziękuję. Mam nadzieje,że nie jest za późno, gdyż minęły dwa tygodnie od wysłania przez panią maila.[/I][/COLOR]
[COLOR=sienna][/COLOR][COLOR=sienna][/COLOR]

Posted

Jamniś już na boksach ogólnych :-(
biedaczek trzęsie się strasznie , bardzo żle znosi pobyt w Sch. trafił piękny , wyczesany lśniący , grubiutki a teraz :shake:

Posted

czyli jednak to nie był jamnik tej pani? dzwoniła ? masakra po prostu, kolejne nieszczęście w starszym wieku - no ja tego swym prymitywnym mózgiem nie ogarniam, jak to jest mozliwe, żeby tak na starość wyzbywać się zwierząt, w końcu wszyscy starzy będziemy, kulawi, szczerbaci ...

Posted

jedna pani wczoraj w schronie pytała o niego (mnie zagadnęła, bo długo w kolejce do biura stałyśmy) ale jak się dowiedziała, że stareńki, to się zmartwiła - chciała go jako towarzysza dla swojego pięcioletniego długowłosego jamniora. Stwierdziła, zresztą dosyć słusznie, że młody mógłby być zbyt męczącym towarzyszem dla staruszka. Ale bardzo jej się spodobał.