dzioszka Posted May 5, 2014 Posted May 5, 2014 Dziękuję Saruniu za przekaz dla Filutka:) Jest piękny, to prawda i niezwykle poczciwy. Quote
Sarunia-Niunia Posted May 6, 2014 Posted May 6, 2014 [quote name='Bella1']Ta siwa mordka jest cudna[/QUOTE] TAAAK!!! Siwe morduchny są najpiękniejsze - widzę to po mojej Koruni, która staje się coraz bardziej srebrna... Quote
Bella1 Posted May 27, 2014 Posted May 27, 2014 Ojej co się stało Filusiu malutki swoje ostatnie lata spędziłeś w cudownym kochającym Cię domku Flluś Quote
Sarunia-Niunia Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='dzioszka'] Filuś odszedł. o Jezusie... co się stało???????????????????? strasznie mi przykro tym bardziej, że ostatnio na dogo tylko wpadałam(sprawy osobiste)... widziałam w subskrypcjach wpis na wątku Filusia, ale pomyślałam, że zajrzę, jak będę mieć więcej czasu, żeby spokojnie poczytać, pooglądać i napisać do mojego ulubionego jamniczego Seniora... Przepraszam Cię Filusiu , że tak długo zwlekałam:(:(:(:(:(... Quote
Isadora7 Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [quote name='dzioszka'] Filuś odszedł. O matko Filuś ['] Do zobaczenia kochany. Sąd Ostateczny Święty Piotr u nieba wrót Stoi trzymając listę cnót A wszystkie dusze w milczeniu Przypatrują się jego skinieniu "Ten wejdzie pierwszy, kto był lekiem na cało zło; Kochał i służył ze wszystkich sił; Brzydził się złością, Dzielił radością, Na dobre I na złe. Kto jednego tylko chce: Kochać wiecznie jak szalony." Piotrowa dłoń otwiera drzwi- Lśnią oczy, merdają ogony... Pierwsze do raju wchodzą PSY! Millicent Bobleter Quote
Sarunia-Niunia Posted June 2, 2014 Posted June 2, 2014 [FONT=comic sans ms]Żegnaj Kochany Filusiu [/FONT] [FONT=comic sans ms]* * * * * [/FONT] [FONT=comic sans ms] * * * * * [/FONT] [SIZE=4][FONT=comic sans ms]Czy dotarłeś bezpiecznie, kochany, [/FONT][FONT=comic sans ms][SIZE=4] po drabinie z bielutkich obłoków do Tęczowej, świetlistej bramy? ...Uchylona, choć nie słychać Twych kroków. Wsuń łapeczkę w szparę - w tę niebieską, teraz główkę; widzisz most? – piękny pewnie! Nie bój się, podążaj jak ścieżką, drugi brzeg to Twój dom, choć beze nas. No a my, chociaż serce nam pęka, myślimy tutaj o Tobie z uśmiechem, przecież wiemy, kto na Ciebie tam czeka. Znam ich, wiedzą że idziesz. Już lepiej? Bądź szczęśliwy w Tęczowej Krainie, my swą miłość Ci czasem poślemy, - zbieraj ją, gdy do Ciebie dopłynie, ale czasem nas odwiedź... choć we śnie... [/FONT] [SIZE=5][FONT=comic sans ms]* * * * *[/FONT] [FONT=comic sans ms]Filusiu , na zawsze pozostaniesz w naszych sercach... [/FONT] Quote
Recommended Posts