klusek04 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Więc ja zobowiązuję się zapłacić za tą sterylkę. Jeśli tylko ją z tego łańcucha krowiego chcą odwiązać i dadza jej prawdziwy dom to koniecznie trzeba pomóc. Quote
Majaa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Klusek04! Dzięki ! Czekamy na wieści o łańcuchu więc, choć ja jakoś średnio w to wierzę, że ona będize spuszczona. Wygląda na to, że za każdym razem ktokolwiek z nas rozmawia z inną osobą Nie wiem, ile ich tam mieszka, ale napewno sporo ! Quote
Becia66 Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Obiecanki cacanki :eviltong: , cierpliwie czekamy na fotki. :lol: Quote
Majaa Posted April 3, 2007 Author Posted April 3, 2007 becia66 napisał(a):I co z sunią? Dobre pytanie .... Kasia19 Odezwij się !!!!!!!!! Quote
klusek04 Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Dziewczyny są zabiegane za psimy problemami. Wieści napewno będą niedługo jak Kasia19 będzie mogła się czegoś dowiedzieć. Tymczasem podnoszę sunię. Quote
Majaa Posted April 5, 2007 Author Posted April 5, 2007 becia66 napisał(a):Co się dzieje? :crazyeye: Pewnie nic, bo bym wiedziała ! To się nazywa kompletny brak czasu ! Quote
klusek04 Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wciąż czekamy na wieści o suni. Tymczasem hopaj na pierwszą po domek. Quote
Majaa Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 klusek04 napisał(a):Wciąż czekamy na wieści o suni. Tymczasem hopaj na pierwszą po domek. No cóż Pozostawię to wszystko bez komentarza .... Przykre to :-( Quote
klusek04 Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Sunieczka wciąż czeka na domek. Chyba ma najdłuższy staż na starachowickiej stronie dogo. Quote
Becia66 Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 My tu wszyscy hopamy a informacji brak...:cool3: Quote
KasiaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Małe sprostowanie MAJU!!!!!:angryy: To TYsię zajmowałaśtą Bajką i tylko przez uprzejmość dla Ciebie pojechałam z Michałem się dowiedzieć co u niej! Napisałam jak będzie kasa na sterylkę to ją trzeba wysterylizować! A jest kasa?? Kto ją przywieźie i zawieźie a potem poda antybiotyk???!!! Po drugie ! Poznałyśmy się przy MICE i jej szczeniorkach, wtedy zaproponowałam POMOC Tobie i innym przy psach bezdomnych a nie ciągłą pracę , rozumiesz?? Jeśli coś mogę zrobić to robię jeśli nie mogę to nie robię proste! Kora jest pod moją opieką i cały czas staram się nią zajmować o ile mi wiadomo BAJKA jest pod twoją! Poprosiłaś mnie raz o pomoc i Ci pomogłam a teraz po prtostu nie mam jak! A prawda jest taka , że nie zawsze jest kasa na paliwo i czas! Jak wiesz ja nie mam samochodu.... Wię nie wymagaj ode mnie załatwiania czegoś za Ciebie!!! Rozumiemy się!!??? Quote
KasiaM Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Maju proszę jedź i się dowiedz bo ja teraz nawet nie mam jak!!!:angryy: Quote
vanorton_pl Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Mam aktualne zdjecia Bajki, ale niestety sa na moim telefonie a nie mam czym ich zgrac do komputera:( ( nie mam Bloototha w kompie). Co do tego, że nie możemy pojechac to fakt, niestety czasu brak zarówno u mnie jak i u Kasi, z finansami tez róznie bywa, bo kupujemy teraz jedzenie no i paliwo niestety tez drogie:( Z dostepnoscia samochodu tez róznie, bo swojego nie mam- musze brac od rodziców Kazdy pomaga na ile moze, na ile ma czasu i na ile chce. Quote
klusek04 Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Kasa na sterylkę będzie 19.04. Przekażę MAi. Czekamy na zdjątka Bajki. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze. Quote
Recommended Posts