Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Więc ja zobowiązuję się zapłacić za tą sterylkę. Jeśli tylko ją z tego łańcucha krowiego chcą odwiązać i dadza jej prawdziwy dom to koniecznie trzeba pomóc.

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Klusek04! Dzięki !
Czekamy na wieści o łańcuchu więc, choć ja jakoś średnio w to wierzę, że ona będize spuszczona. Wygląda na to, że za każdym razem ktokolwiek z nas rozmawia z inną osobą Nie wiem, ile ich tam mieszka, ale napewno sporo !

Posted

klusek04 napisał(a):
Wciąż czekamy na wieści o suni. Tymczasem hopaj na pierwszą po domek.

No cóż Pozostawię to wszystko bez komentarza .... Przykre to :-(

Posted

Małe sprostowanie MAJU!!!!!:angryy:
To TYsię zajmowałaśtą Bajką i tylko przez uprzejmość dla Ciebie pojechałam z Michałem się dowiedzieć co u niej!
Napisałam jak będzie kasa na sterylkę to ją trzeba wysterylizować! A jest kasa??
Kto ją przywieźie i zawieźie a potem poda antybiotyk???!!!

Po drugie !
Poznałyśmy się przy MICE i jej szczeniorkach, wtedy zaproponowałam POMOC Tobie i innym przy psach bezdomnych a nie ciągłą pracę , rozumiesz??
Jeśli coś mogę zrobić to robię jeśli nie mogę to nie robię proste!
Kora jest pod moją opieką i cały czas staram się nią zajmować o ile mi wiadomo BAJKA jest pod twoją! Poprosiłaś mnie raz o pomoc i Ci pomogłam a teraz po prtostu nie mam jak!
A prawda jest taka , że nie zawsze jest kasa na paliwo i czas! Jak wiesz ja nie mam samochodu....
Wię nie wymagaj ode mnie załatwiania czegoś za Ciebie!!!
Rozumiemy się!!???

Posted

Mam aktualne zdjecia Bajki, ale niestety sa na moim telefonie a nie mam czym ich zgrac do komputera:( ( nie mam Bloototha w kompie).

Co do tego, że nie możemy pojechac to fakt, niestety czasu brak zarówno u mnie jak i u Kasi, z finansami tez róznie bywa, bo kupujemy teraz jedzenie no i paliwo niestety tez drogie:( Z dostepnoscia samochodu tez róznie, bo swojego nie mam- musze brac od rodziców Kazdy pomaga na ile moze, na ile ma czasu i na ile chce.