Madzialajda Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 "przygarnij mnie! przygarnij mnie!" Quote
pajunia Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 wierzyc mi sie nie chce, ze w klebie ma 35- 40 cm. Wyglada na duzo wieksza, taka do 3/4 kolan, czy mozecie to naprawde sprawdzic. Prosze i dziekuje. Quote
Majaa Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Pajunia 40 cm w kłębie, to właśnie do 3/4 kolan mniej więcej Szlag mnie trafia, jak widzę ten ciężki łańcuch na którym jest uwiązana :-( Quote
Majaa Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Życzę wszystkim dogomaniakom i ich podopiecznym , żeby Święta przebiegały jak najspokojniej i przyniosły wszystkim, tak ludziom, jak i czworonogom mnóstwo ciepła i miłości na całe życie! :tree1: :tree1: :tree1: Quote
Majaa Posted December 26, 2006 Author Posted December 26, 2006 Sunia hopsa na pierwszą! Może ktoś ją wypatrzy! Quote
klusek04 Posted December 27, 2006 Posted December 27, 2006 Ten łańcuch to krowi chyba jest. Bidulka. Domek potrzebny szybko. POMOCY. Quote
vanorton_pl Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Sunia do góry:multi: :multi: :multi: Quote
Diegula Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Hopaj na pierwszą stronkę szybciutko! Quote
Majaa Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Kamkam napisał(a):Piękna suniu gdzie Twój domek? No i szukamy ! Ale szczerze powiedziawszy mam wrażenie, że na siłę Jakbyśmy mieli kawałek zaplecza, to sunię można wziąść wówczas od razu i coś o niej powiedzieć, a tak współpraca z prymitywnymi ludźmi, do niczego dobrego nie prowadzi ... Maluszka, która wpadła pod samochód śni mi się po nocach, bo czuję się za to częściowo odpowiedzialna .... bo to nie był przypadek, tylko debilizm ludzi! :placz: Ehhh ... nawet myśleć mi się nie chce o rozmowie z tymi ludźmi - miłośnicy zwierząt za dychę .... groszy, bo nie złotych nawet :mad: :mad: Quote
klusek04 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Czy coś się zmieniło u sunieczki? Jak ona sobie radzi na tym krowim łańcuchu? Czy może nie ma teraz cieczki? Bo co z nią będzie w tej sytuacji? Quote
klusek04 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 I co u suni słychać? Hopaj psino na pierwszą. Quote
Majaa Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 klusek04 napisał(a):I co u suni słychać? Hopaj psino na pierwszą. Niestety nie ma kto tam pojechać, zwłaszcza w świetle nowych psiaków które od wczoraj nas zalewają Quote
Majaa Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Majaa napisał(a):....zwłaszcza w świetle nowych psiaków które od wczoraj nas zalewają I znowu to powiedziałam :placz: Czy ktoś może mi zasznurować myśli i klawiaturę :shake: Jeśli chodzi o wieści od suni musimy czekać na vanorton_pl, bo my od dzisiaj zasypani problemem w sumie 17 (tak na oko) psów ! A vanorton_pl wie, gdzie to jest i ludzie go znają ! Quote
Recommended Posts