Majaa Posted December 11, 2006 Author Posted December 11, 2006 A ja mam złe wieści ....... Maleństwo wczoraj wpadło pod samochód! Niestety jest za TM [*]! Jest nikła szansa na domek dla suni! Zobaczymy co się da zrobić .... I nigdy, przenigdy już nie wystawię takich psiaków ! Dzisiaj jak człowiek, który to zgłaszał dostał ode mnie parę słów OPR, to się nagle opiekunowie znaleźli ! Jacy chętni do współpracy byli :mad: :mad: :mad: Od dziś podpisuję umowy na DT, także z tymi zgłaszającymi psy bezdomne! Co za ciemnota .... :angryy: Quote
KamaG Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Biednny szczenio [*], choć pewnie "tam" mu lepiej, może mamuśka znajdzie swe miejsce, dobre miejsce... Quote
Brucio Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 Boze ,male biedactwo :shake: ,trzymam kciuki za mamusie :-( Quote
Madzialajda Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 oh, maleństwo...:( dobrze, że jest szansa dla mamusi Quote
klusek04 Posted December 12, 2006 Posted December 12, 2006 To bardzo złe wieści, nie ma litości i sprawiedliwości na tym świecie. Takie maleństwo, kóte dopiero życie zaczynało. :shake: :shake: :shake: Quote
Majaa Posted December 13, 2006 Author Posted December 13, 2006 No cóż na razie sprawa domu wisi w powietrzu ! Quote
Diegula Posted December 14, 2006 Posted December 14, 2006 Podnosimy sunieczke, jak jej pewnie smutno teraz samej bez szczeniorka. Quote
Majaa Posted December 14, 2006 Author Posted December 14, 2006 Przyda się podnoszenie! Tylko posprzątajmy potem po sobie proszę Was! Quote
klusek04 Posted December 16, 2006 Posted December 16, 2006 Hop do góry. Musi się znależć dom dla psinki. Nie może żyć bez końca na tym łańcuchu. Quote
KamaG Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Ja tylko podniosę bo odpowiedzi nie znam. Quote
Majaa Posted December 17, 2006 Author Posted December 17, 2006 becia66 napisał(a):Ile sunia może mieć w kłębie? Hmmm tak z pamięci ... ok. 35 - 40 cm w kłębie Quote
KamaG Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Wesołych Świąt przynoszących same dobre nowiny życzą: Quote
Becia66 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Mnie się wydaje że będzie miała trochę więcej w kłębie,tak ok.45-50cm.SZukam suki dla moich znajomych,ale takiej średniej.Złożyłam im kilka ofert/tę też/i na razie się zastanawiają. Quote
Majaa Posted December 22, 2006 Author Posted December 22, 2006 becia66 napisał(a):Mnie się wydaje że będzie miała trochę więcej w kłębie,tak ok.45-50cm.SZukam suki dla moich znajomych,ale takiej średniej.Złożyłam im kilka ofert/tę też/i na razie się zastanawiają. Becia super! Vanorton_pl był tam dzisiaj i pstryknął kilka fotek suni I pewnie opisze dokąłdniej suczynę a i zdjątka pewnie tu niedługo wstawi Quote
klusek04 Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 No to czekamy na dobre wiści. Oby domek dla suni się znalazł. Może Quote
vanorton_pl Posted December 22, 2006 Posted December 22, 2006 Byłem dzisiaj u Suni, dopiero teraz dowiedziałem się, że szczeniaczka już nie ma:-( Może od początku, przyjeżdżam brama do podwórka otwarta, to wchodze, juz wtedy cos mi nie pasowało, że szczeniaczka nie ma. Niestety z rozmowy z ludźmi tam mieszkającymi wynikło, że ktos poprostu nie zamknął bramy i ... :shake: Sunia została sama, ogólnie ma sie dobrze, ale jest lekko wychudzona, z Tego co starszy Pan z którym rozmawiałem powiedział to przez 8 szczeniaków. Oprócz tego dowiedziałe się, że jest bardzo przyjaźnie nastawiona do kobiet. Do męszczyzn jest bardzo nie ufna, co może wynikać z tego, że ktos dał jej wczesniej popalić. Na mnie szczekała, ale ogonkiem często merdała:cool3: Jest bardzo ruchliwa, dlatego niektóre zdjęcia są rozmazane. Teraz żałuje, że nie wpadłem na pomysł zmiany ustawień aparatu, kolejna nauczka na przyszłość. Aha i w kłebie wydaje mi się max ma 35- 40cm. Poniżej zdjęcia z dzisiaj: Quote
Recommended Posts