Agasia Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 W Bulgarii w tym czasie odbywa się sporo specjalistycznych, w tamtym roku byla dogow arg, chartow, szpicow, cane corso... tylko o wielu my Polacy nie wiedzielismy ;) Quote
narisowa Posted May 7, 2007 Posted May 7, 2007 a wysłałaś zgłoszenie? jedno na pięć wystaw czy na każdą osobno, na jaki mail? Quote
narisowa Posted May 9, 2007 Posted May 9, 2007 z noclegu po drodze raczej rezygnujemy, mamy 4 kierowców, więc myślę, że dojedziemy na zmianę bez problemu. co do składu to na razie jedzie 6 osób, ale może się coś zmienić. domki mamy od 19 lipca.jakbyś coś wiedziała na temat opłat i zgłoszeń daj znać. Quote
narisowa Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 przysłali mi info z bułgarii. obsada sędziowska jak pisałam wyżej, nie wiadomo jeszcze kto którą grupę będzie sędziować. opłaty: wystawa cac - 35 euro, cacib - 40 euro. zgłoszenia do 10 lipca. Quote
jovi Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Bizab, można prosić o rozpisanie tych wystaw na polski czyli np. 21.07 - CAC Bułgarii -wszystkie rasy? Quote
AiK Posted May 28, 2007 Posted May 28, 2007 [quote name='bizab'] piekne widoki :lol: wybiera sie ktos do VELINGRADU? Quote
jovi Posted May 29, 2007 Posted May 29, 2007 Ale masz fajnie! Zdasz potem szczegółową relację z wyprawy :) Quote
narisowa Posted June 16, 2007 Posted June 16, 2007 jak nie zmienią, to już ich trzecia albo czwarta zmiana miejsca wystawy, nie mówiąc o tym, że na wykazie nie ma wystawy macedońskiej i czarnogóry. Quote
Alter Idem Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 bizab napisał(a):Administrator Uznał To Jako Reklama ??????????????????????????????? TryLko Czego ?????????????????? NIE MOZNA WIDOKOW FOTOGRAFI NAZW ADRESÓW STRON I WOGÓLE NICZEGO BO NAWET WKLEJAŁAM STRONY BUŁGARSKIE ALE TO TEZ REKLAMA I TO ZWIAZKU BUŁGARSKIEGO . MORZA CZARNEGO I POWIETRZA. Dla mnie to lekka paranoja :crazyeye: Quote
narisowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 no bez przesady, zdjęcia gór i ogrodu pokasować, a na klubowej pudli wykasowano odsyłacz bizaba do zdjęć z wystawy Quote
Canaveral-staff Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 czy z pomorza jest organizowany jakiś wyjazd na wystawę lipcową do Bułgarii może mogłabym sie z kimś zabrać z suczką Quote
efra-husky Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 a ja mam pytanie czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje o wystawie w Velingradzie? Terminy zgłoszeń, opłaty, cokolwiek :roll: Quote
jefta Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 bizab napisał(a):Administrator Uznał To Jako Reklama ??????????????????????????????? TryLko Czego ?????????????????? NIE MOZNA WIDOKOW FOTOGRAFI NAZW ADRESÓW STRON I WOGÓLE NICZEGO BO NAWET WKLEJAŁAM STRONY BUŁGARSKIE ALE TO TEZ REKLAMA I TO ZWIAZKU BUŁGARSKIEGO . MORZA CZARNEGO I POWIETRZA. Twoje posty nie były moderowane. Jedyne zmiany są Twojego autorstwa. Quote
narisowa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 efra-husky napisał(a):a ja mam pytanie czy ktoś posiada jakiekolwiek informacje o wystawie w Velingradzie? Terminy zgłoszeń, opłaty, cokolwiek :roll: najlepiej do nich napisać i zapytać. wystawa w varnie jest w lipcu i nadal nie wiadomo kto będzie sędziował. opłaty mi podali mailem, płatne na wystawie, nie opłaca się biegać do banku i wysyłać im kasę, bo taka sama opłata obowiązuje niezależnie kiedy zgłaszasz i gdzie płacisz.a miejsce wystawy 3 raz uległo zmianie, więc lepiej zapytać jakieś 1,5 miesiąca przed wystawą co i jak. Quote
efra-husky Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 no właśnie wysłałam maila z zapytaniem na adres brfc@mail.orbitel.bg Możecie mi powiedzieć czy to dobry adres bo nic się nie odzywają :roll: Quote
narisowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 dobry, ja zauważyłam, że jak wysyłam w czwartki to szybko dają odpowiedź, a jak w inne dni to albo nie odpisywali, albo przypominało im się po 2 tygodniach. nie wiem na czym to polega? może w czwartki albo w piątki tam jest czynne biuro, albo jest osoba, co po angielsku umie czytać i pisać? Quote
efra-husky Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 Napisałam do nich po rosyjsku ;) I dostałam właśnie odpowiedź :multi: Przysłali mi zgłoszenie na email, które mogę wypełnione im odesłać :p Termin zgłoszeń na Velingrad jest do 08.08.2007 a wystawa ma się odbywać w kompleksie turystycznym Tsigov Chark niedaleko od Velingradu. Bardzo miła pani Julia napisała mi również, że aby pies mógł zdobyć championat Bułgarii musi zdobyć 2 CACe; dodam tylko że jest jeden CAC na płeć i jeden CACIB na rasę ;) Niestety informacji o opłatach już nie dostałam, żeby na raz za dużo informacji nie mieć ;) :evil_lol: Quote
narisowa Posted June 26, 2007 Posted June 26, 2007 do mnie też odpisywała pani julia, tylko po angielsku. opłaty na varnę 35 wystawa cac i 40 wystawa cacib, więc veliningrad pewnie też coś około tego trzeba liczyć Quote
narisowa Posted July 12, 2007 Posted July 12, 2007 podnoszę temat, wyjeżdżam w niedzielę, czy ktoś z dogomaniaków oprócz mnie i bizaba jedzie do varny? Quote
bizab Posted July 12, 2007 Author Posted July 12, 2007 POTWIERDZAM Jade z piatku na niedziele o 1 w nocy wszystko gotowo wakacyjna przygoda sie zaczyna wystawy oczywiscie też bedą i to 3 plus parada czeka mnie fajna przygoda i zabawa rezultaty sa wazne ale nie dla mnie liczy sie przedewszystkim mile spedzony czas i poznanie nowych ludzi bo mój piesek juz zdobył wszystko !!!! oddał serce swojemu panu którego sciagnął z wózka inwalidzkiego i nauczył od nowa chodzic - czy jest jakaś nagroda czy tytuł który by adekwatny dla jego wyczynu staramy sie jak mozemy odwzieczyc się jemu chodzby odrobinke :terazpol: :terazpol: :terazpol: narisowa napisał(a):podnoszę temat, wyjeżdżam w niedzielę, czy ktoś z dogomaniaków oprócz mnie i bizaba jedzie do varny? CHYBA MY TYLKO TAM BEZIEMY ja juz gotowa do wyjazdu odliczam godziny do miłego spotkania w bułgarii ja juz gotowa MY JESTEŚMY GOTOWI w sobote w droge my jesteśmy gotowi za 24 godz start Quote
narisowa Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 no to wróciliśmy i się chwalimy: przywieżliśmy 4 championaty - bułgarii, macedonii, bałkanów i grand championa bułgarii. na wystawie 21 lipca naris zdobył BISA!!!, a na krajówce macedonskiej res bisa wystawy. na wystawach psów niewiele - ok. 300.mam katalogi, więc jakby ktoś chciał służę. Quote
zula Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Gratulacje! narisowa - mogłabym się uśmiechnąć o stawkę i sędziego cocker spanieli angielskich?:oops: Quote
.ania Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 Nariowa, SUPER WYNIKI !!! BRAVO!!! Czy mogłabym prosić o stawkę dużych pudli i sędziego? Ania Quote
gonpak Posted August 2, 2007 Posted August 2, 2007 NARISOWA the best GRATULACJE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Recommended Posts