Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Allu, dziękuję bardzo! Ramzesik merda ogonkiem (choć on ten ogonek zazwyczaj tak trzyma, jakby był przyklejony i w ogóle nie jego ;) ) w podziękowaniu za pieniążki :) Zaraz lecę kupić karmę, a że zaznaczyłaś, że to na Święta, to chyba dodatkowo jakieś smakołyki mu kupię :)

Posted

ataK napisał(a):
Allu, dziękuję bardzo! Ramzesik merda ogonkiem (choć on ten ogonek zazwyczaj tak trzyma, jakby był przyklejony i w ogóle nie jego ;) ) w podziękowaniu za pieniążki :) Zaraz lecę kupić karmę, a że zaznaczyłaś, że to na Święta, to chyba dodatkowo jakieś smakołyki mu kupię :)

Atko ucałuj ode mnie Ramzesa i całą resztę. A może jakieś nowe zdjęcia Ramzesa I Pięknego i reszty wczasowiczów???

Posted

Ucałuję wszystkie, a Ramzesa podwójnie ;) Zdjęcia... Można by pomyśleć ;) Ramzes co prawda zdecydowanie nie lubi zdjęć, jak widzę jakąś ładną pozę i przymierzam się, żeby pstryknąć, to się od razu kuli i albo ucieka, albo chce zjeść telefon... Bo robię wyłącznie telefonem, aparat zepsuł mi się już dawno temu... Coś popróbujemy :)

Posted

Biję się w piersi... Pakuję paczuszki z bazarku, a że wróciłam do domu późnym popołudniem, to nie mam czasu zgrać... Bo tak ogólnie to parę zdjęć córka moja pstryknęła, tyle że teraz ma pracę domową z informatyki, a u mnie jeden laptop...

Posted

Nikaragua - Misiek jest ogłaszany na pewno, Norka była, ale nie wiem, czy się nie pokończyło, Ramzes nie jest...
Kaja - Ramzes nie ma ubranka, myślałam, żeby mu coś wkładać, bo rzeczywiście zimno, ale przyszły mi do głowy tylko dziecięce kubraczki, a takich rozmiarów już nie posiadam ;)

Posted

Atko, ja też Ci życzę spokoju i wytchnienia od codzienności. Ściskam mocno - Magda

edit: no i oczywiście dla wszystkich z tego wątku :) Gapa ze mnie :oops:

Posted

A ja bym porobiła ogłoszenia. Muszę poćwiczyć, bo coś czuję, że zacznę robić bazarki ogł :) A gdzieś muszę zobaczyć, jak mi to idzie.

Posted

Cioteczki kochane, dziękuję, że jesteście i dziękuję za to, co robicie :)
Wszystkim również życzę udanych, spokojnych Świąt, a w Wigilię porozmawiam z psiakami i wtedy przekażę życzenia również od nich ;)