Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Szami']U AtaK wszystko ok. o nadal nie ma komputera . Byłam u niej wczoraj . Negra znalazła DS . A oto przybysz z kosmosu czyli Ramzes :

Ramzes jest bardzo nieśmiały trudno mu zrobić jakieś zdjęcia .

Dzięki Szami za wieści od Atki, bo już poważnie się niepokoiliśmy. Czekamy na Jej powrót

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam pomiędzy żywych :) Przepraszam za długą nieobecność, ale komputer miałam w rozsypce, a że czasu, jak zwykle zresztą, też, to i po psiapsiółkach z internetem nie było kiedy latać... Dziękuję wszystkim za troskę i miłe słowa, a Szami za zdaną relację. Właśnie dzisiaj dzwonili Państwo Negry - jest podobno słodka, kochana, wspaniała, cudowna itp. ;) Ma sporo zabawek, ale najbardziej lubi się bawić pantoflami domowników, o czym Pańcia opowiadała z wyraźnym rozczuleniem :evil_lol: Ramzes, jak widać na zdjęciach Szami, piękny jak zawsze... :eviltong:

Posted

[quote name='ataK']Wróciłam pomiędzy żywych :) Przepraszam za długą nieobecność, ale komputer miałam w rozsypce, a że czasu, jak zwykle zresztą, też, to i po psiapsiółkach z internetem nie było kiedy latać... Dziękuję wszystkim za troskę i miłe słowa, a Szami za zdaną relację. Właśnie dzisiaj dzwonili Państwo Negry - jest podobno słodka, kochana, wspaniała, cudowna itp. ;) Ma sporo zabawek, ale najbardziej lubi się bawić pantoflami domowników, o czym Pańcia opowiadała z wyraźnym rozczuleniem :evil_lol: Ramzes, jak widać na zdjęciach Szami, piękny jak zawsze... :eviltong:[/QUOTE]

Jesteś, hura, hura, hura!!!!

Posted

Na pewno podam linka :) Na razie myślę, za co się zabrać w pierwszej kolejności - tradycyjnie już książki czy może kosmetyki, a może i jedno i drugie ;) Moje dziecię namówiło mnie (samo jeszcze nie może, bo 16 lat kończy w styczniu) na zapisanie się do Oriflame, to i się uzbierało trochę kosmetyków, które w odróżnieniu od książek mają jakąś datę ważności...

Posted

Znaczy, Oriflame :) Zastanawiałam się jeszcze, czy żeby kogoś zapisać do Oriflame, żeby ten ktoś miał zniżki i mógł przeznaczać nadwyżki na psiaki, a ja bym miała punkty z jego grupy, musiałabym pisać do moda...
Masza, gratuluję nabytku ;)
No i jeszcze wiadomość - właśnie zgłosiłam Ramzesika jako kandydata na Paskuda ;) Jak się zacznie głosowanie, pamiętajcie o nim ;)
http://www.dogomania.pl/threads/217152-Wybieramy-Miss-i-MIstera-Paskud-DOGO-2011!!!!/page1

Posted

Jestem, jestem, tylko chorujemy trochę... Ludzie, a nie psy :eviltong: Bazarek zrobię, obiecuję, tylko mam parę zaległych podkładów na sobotni występ dzieciaków (ludzkich), więc muszę się najpierw zająć podkładami... Jutro po południu mam tylko jedną lekcję, więc spokojnie porobię zdjęcia :)

Posted

[quote name='ataK']Jest bazarek :) Zapraszam :) Zaraz idę pospamować :evil_lol:[/QUOTE]
Poprawiłaś mi humor Atka, bo wróciłam taka wk..na ze spaceru z psami aż mi ciśnienie podniosło...
Co tydzień chodzimy z naszymi 3 psami na długi spacer ( na co dzień mają 80 arów ogrodu do biegania). Chodzimy taką mała drogą, niemniej jednak publiczną a potem w pola i spuszczmy je na wybieganie.Wracamy dzisiaj z nimi, wszystkie już zapięte na smycze a jakas baba otwiera okno i wrzeszczy na nas że jak k...wa nas jeszcze raz zobaczy z psami to spuści na nas swoje ( a ma 2 biedne łańcuchowe które pewnie nigdy nie są spuszczane)...??? A co jej to przeszkadza??? Nie idziemy wzdłóż jej siatki, nie szczujemy naszych na jej psy, nie zostawiamy kup itp ... matko, co za wieśniarstwo. najgorsze, ze ta idiotka naprawde mogłby psy spuścić i mogłyby pogryźć się z naszymi...wiec straciliśmy trase spacerową :( a u nas o nei cięzko bo wszędzie ruchliwe drogi mimo że to wieś...Przecież to nie jej prywatna droga do cholery!!
Uff musiałam z siebie wyrzucić...

Posted

Masza, nie przejmuj się babą, ona pewnie nie spuści psów, bo będzie się bała, że nie wrócą... Ale rzeczywiście, dobre kosmetyki zawsze humor poprawią ;)