Alla Chrzanowska Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 [quote name='Szami']U AtaK wszystko ok. o nadal nie ma komputera . Byłam u niej wczoraj . Negra znalazła DS . A oto przybysz z kosmosu czyli Ramzes : Ramzes jest bardzo nieśmiały trudno mu zrobić jakieś zdjęcia . Dzięki Szami za wieści od Atki, bo już poważnie się niepokoiliśmy. Czekamy na Jej powrót Quote
kaja69 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Oj tak ...czekamy ,czekamy...bez atki to ,to juz nie to samo dogo :) Quote
ataK Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Wróciłam pomiędzy żywych :) Przepraszam za długą nieobecność, ale komputer miałam w rozsypce, a że czasu, jak zwykle zresztą, też, to i po psiapsiółkach z internetem nie było kiedy latać... Dziękuję wszystkim za troskę i miłe słowa, a Szami za zdaną relację. Właśnie dzisiaj dzwonili Państwo Negry - jest podobno słodka, kochana, wspaniała, cudowna itp. ;) Ma sporo zabawek, ale najbardziej lubi się bawić pantoflami domowników, o czym Pańcia opowiadała z wyraźnym rozczuleniem :evil_lol: Ramzes, jak widać na zdjęciach Szami, piękny jak zawsze... :eviltong: Quote
Alla Chrzanowska Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='ataK']Wróciłam pomiędzy żywych :) Przepraszam za długą nieobecność, ale komputer miałam w rozsypce, a że czasu, jak zwykle zresztą, też, to i po psiapsiółkach z internetem nie było kiedy latać... Dziękuję wszystkim za troskę i miłe słowa, a Szami za zdaną relację. Właśnie dzisiaj dzwonili Państwo Negry - jest podobno słodka, kochana, wspaniała, cudowna itp. ;) Ma sporo zabawek, ale najbardziej lubi się bawić pantoflami domowników, o czym Pańcia opowiadała z wyraźnym rozczuleniem :evil_lol: Ramzes, jak widać na zdjęciach Szami, piękny jak zawsze... :eviltong:[/QUOTE] Jesteś, hura, hura, hura!!!! Quote
wawer Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Musisz nadrobić towarzyskie zaległości... nareszcie :). Quote
ataK Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 No właśnie latam po wątkach :) Muszę też pozwiedzać bazarki i natychmiast jakiś zrobić ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='ataK']No właśnie latam po wątkach :) Muszę też pozwiedzać bazarki i natychmiast jakiś zrobić ;)[/QUOTE] Czekamy i w roli Gościa i w roli Gospodyni Quote
ataK Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Na pewno podam linka :) Na razie myślę, za co się zabrać w pierwszej kolejności - tradycyjnie już książki czy może kosmetyki, a może i jedno i drugie ;) Moje dziecię namówiło mnie (samo jeszcze nie może, bo 16 lat kończy w styczniu) na zapisanie się do Oriflame, to i się uzbierało trochę kosmetyków, które w odróżnieniu od książek mają jakąś datę ważności... Quote
Alla Chrzanowska Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Korzystam z kosmetyków Oriflame, więc... Quote
masza44 Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Witaj Atka! Ja też lubię oriflame:)Tobie jeden tymczas ubył a u mnie jeden pozostał... na stałe:) Quote
ataK Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Znaczy, Oriflame :) Zastanawiałam się jeszcze, czy żeby kogoś zapisać do Oriflame, żeby ten ktoś miał zniżki i mógł przeznaczać nadwyżki na psiaki, a ja bym miała punkty z jego grupy, musiałabym pisać do moda... Masza, gratuluję nabytku ;) No i jeszcze wiadomość - właśnie zgłosiłam Ramzesika jako kandydata na Paskuda ;) Jak się zacznie głosowanie, pamiętajcie o nim ;) http://www.dogomania.pl/threads/217152-Wybieramy-Miss-i-MIstera-Paskud-DOGO-2011!!!!/page1 Quote
mmd Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Zdecydujcie się w końcu, czy jest paskud, czy nie :evil_lol: Quote
Agucha Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Jestem u Ramzesika. Zakochalam się w tym ufoludku! :loveu: Quote
ataK Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Nie paskud, ale może być Mister Paskud ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Atko! To kiedy ten Oriflamowy bazarek? Quote
ataK Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Jestem, jestem, tylko chorujemy trochę... Ludzie, a nie psy :eviltong: Bazarek zrobię, obiecuję, tylko mam parę zaległych podkładów na sobotni występ dzieciaków (ludzkich), więc muszę się najpierw zająć podkładami... Jutro po południu mam tylko jedną lekcję, więc spokojnie porobię zdjęcia :) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 Będę grzecznie czekać. Wklej link na moich bazarkach. Quote
kaja69 Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 [quote name='mmd']Znowu przepadła :roll:[/QUOTE] Tez wpadłam sie dowiedzieć co z atka,bo znowu jej nigdzie nie widziałam :) Quote
ataK Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Jest bazarek :) Zapraszam :) Zaraz idę pospamować :evil_lol: Quote
masza44 Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 [quote name='ataK']Jest bazarek :) Zapraszam :) Zaraz idę pospamować :evil_lol:[/QUOTE] Poprawiłaś mi humor Atka, bo wróciłam taka wk..na ze spaceru z psami aż mi ciśnienie podniosło... Co tydzień chodzimy z naszymi 3 psami na długi spacer ( na co dzień mają 80 arów ogrodu do biegania). Chodzimy taką mała drogą, niemniej jednak publiczną a potem w pola i spuszczmy je na wybieganie.Wracamy dzisiaj z nimi, wszystkie już zapięte na smycze a jakas baba otwiera okno i wrzeszczy na nas że jak k...wa nas jeszcze raz zobaczy z psami to spuści na nas swoje ( a ma 2 biedne łańcuchowe które pewnie nigdy nie są spuszczane)...??? A co jej to przeszkadza??? Nie idziemy wzdłóż jej siatki, nie szczujemy naszych na jej psy, nie zostawiamy kup itp ... matko, co za wieśniarstwo. najgorsze, ze ta idiotka naprawde mogłby psy spuścić i mogłyby pogryźć się z naszymi...wiec straciliśmy trase spacerową :( a u nas o nei cięzko bo wszędzie ruchliwe drogi mimo że to wieś...Przecież to nie jej prywatna droga do cholery!! Uff musiałam z siebie wyrzucić... Quote
ataK Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Masza, nie przejmuj się babą, ona pewnie nie spuści psów, bo będzie się bała, że nie wrócą... Ale rzeczywiście, dobre kosmetyki zawsze humor poprawią ;) Quote
Recommended Posts