Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaja69']atko i co z tym zbiorczym watkiem??? Nie ukrywam,ze i mi łatwiej byłoby ogarnąc Twoje stadko:cool3:[/QUOTE]

Na razie muszę bazarki pokończyć - popakować i powysyłać z pierwszego, a jutro kończę drugi... I chyba zacznę kolejny ;) Jak znajdę chwilę, to zbiorę (pardon le mot) "do kupy" i założę wspólny wątek :)

Posted

Ramzesik jest słodki, a dla mnie - śliczny, ale obawiam się, że fotomodelem nie jest w tej chwili najlepszym :). Może tak na próbę? Najwyżej się wykasuje.

Posted

[quote name='ataK']A Negry nikt nie jest ciekaw??? Negra to co - pies??? ;)[/QUOTE]

Pewnie, że... suka :). Ale dawaj wszystkie - w końcu to ich wspólny wątek!

Posted

Maryna napisał(a):
Chyba nie,przecież to takie słodkie maleństwa;-))Atka najwyraźniej się ukrywa

Ja im nie wierzę...przypomnijcie sobie atka pisała ,ze juz za ściany sie zabierały,więc...całkiem możliwe,że internet wrabały,albo komputer albo...

Posted

kaja69 napisał(a):
Nie chciałam tego głosno pisać,ale takie horrorki chodza mi po głowie...a jeśli to sie stało,to co robimy:cool3:???

Z profilu wynika, że dzisiaj się logowała, więc może tylko do nas nie chce się odezwać :cool3: albo to nie ona była personalnie ;).

Posted

Maleństwa chyba rury i przewody poprzegryzały :), bo u atki potop i komputer marnie działa :(. Pośledziłam jej ostatnie posty, bo rzeczywiście groźnie to już się przedstawiało :). Musimy spokojnie poczekać.