ataK Posted October 3, 2011 Author Posted October 3, 2011 Ściany też już napoczęły - mam boazerię ;) Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='ataK']Ściany też już napoczęły - mam boazerię ;)[/QUOTE] To w takim razie tylko szyby Ci zostaną...tylko nie mów,że szkło tez nadyrszą :) Quote
Ellig Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 ataK na bazarek ogloszeniowy marsz:)oglaszac Norke, pilne. link. http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00?p=17745755#post17745755 Quote
ataK Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='Ellig']ataK na bazarek ogloszeniowy marsz:)oglaszac Norke, pilne. link. http://www.dogomania.pl/threads/215287-Promocja-45-og%C5%82osze%C5%84-za-8-z%C5%82...-Pom%C3%B3%C5%BCcie-Agrze-zmniejszy%C4%87-d%C5%82ug-%29-do-09.10.11-do-22-00?p=17745755#post17745755 Dziękuję, już lecę :) Tylko nie wiem, czy Norka jeszcze nie ma ważnych ogłoszeń... Quote
ataK Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 Weszłam i już widzę, że to o Negrę chodzi, już tam piszę :) Wielkie dzięki, Ellig :) Quote
mmd Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 Chodziło o Negrę, bo gadałyśmy akurat przez telefon :) Już się te psy pitolą nam wszystkim ;) Quote
ataK Posted October 4, 2011 Author Posted October 4, 2011 [quote name='mmd']Chodziło o Negrę, bo gadałyśmy akurat przez telefon :) Już się te psy pitolą nam wszystkim ;)[/QUOTE] U mnie w dodatku wszystkie sunie na "N" - Norka, Negra, Nusia... Z osobistych mam jeszcze Neli ;) Quote
kaja69 Posted October 4, 2011 Posted October 4, 2011 [quote name='ataK']U mnie w dodatku wszystkie sunie na "N" - Norka, Negra, Nusia... Z osobistych mam jeszcze Neli ;)[/QUOTE] I jak tu się nie pogubić:roll: Quote
savahna Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Ja mam trzy tylko zwierzaki a i tak mi się imiona myla i na psa kocim imieniem wołam:diabloti: A jak Ramzesik?:razz: Quote
Alla Chrzanowska Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Póki imiona dzieci czy TZ-ta nie mylą się z psimi to pół biedy... Moja pryzjaicółka, strasznie zapsiona, kiedyś do swojej maleńkiej córci powiedziała: Chodź do pańci, pańcia cię przewinie. Quote
ataK Posted October 5, 2011 Author Posted October 5, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']Póki imiona dzieci czy TZ-ta nie mylą się z psimi to pół biedy... Moja pryzjaicółka, strasznie zapsiona, kiedyś do swojej maleńkiej córci powiedziała: Chodź do pańci, pańcia cię przewinie.[/QUOTE] No, jakby to powiedzieć... Zdarza mi się pomylić imiona dzieci z psimi ;) A Ramzesik - była u mnie Wawer i stwierdziła, że on jest bardzo ładny, tylko może mało fotogeniczny ;) A dzisiaj moje stadko usiłowało upolować w ogródku jeża... Quote
mmd Posted October 5, 2011 Posted October 5, 2011 Jedna z dziewczyn z dogo na syna gwizdała albo cmokała - już nie pamiętam, ale powiedział, że się wyprowadza :diabloti: Quote
savahna Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 No to sie posmiałam z samego rana.... Mnie się tez już syn czasem myli ze zwierzakami...Jak cos tam w tym stylu mi sie wyrwie to tylko słyszę:Że co?!:diabloti: Nastepny etap to jak mi się tz zacznie mylić....A potem to już tylko wyprowadzka mi zostanie.....:evil_lol: Quote
Ellig Posted October 6, 2011 Posted October 6, 2011 ataK przepraszam.............. http://www.dogomania.pl/threads/209633-Stevie-quot-znalaz%C5%82-oczy-quot-ale-okazaly-si%C4%99-zawodne-szuka-cho%C4%87by-DT?p=17755978#post17755978 Quote
ataK Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 Nie ma za co, biedny psiak :( Niektórzy są zupełnie nieodpowiedzialni... Quote
ataK Posted October 6, 2011 Author Posted October 6, 2011 [quote name='savahna']No to sie posmiałam z samego rana.... Mnie się tez już syn czasem myli ze zwierzakami...Jak cos tam w tym stylu mi sie wyrwie to tylko słyszę:Że co?!:diabloti: Nastepny etap to jak mi się tz zacznie mylić....A potem to już tylko wyprowadzka mi zostanie.....:evil_lol: Na szczęście moje dzieci się nie obrażają ;) Quote
Magolek Posted October 7, 2011 Posted October 7, 2011 Mnie się dzieci nie mylą ze zwierzakami, ale już nie raz słyszałam od syna, że "psy lepiej od niego jedzą" - w sensie, że one regularnie, o konkretnej godzinie, a on nie raz musi czekać na obiadek. Chcę tylko powiedzieć, że synek, to "maleństwo", które ma skończone 30 lat i jest w pełni sprawny. :) Quote
ataK Posted October 7, 2011 Author Posted October 7, 2011 A ja nie dalej jak wczoraj usłyszałam: "Myszuchna... eeee, to znaczy... Maminka..." Quote
wawer Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 A ja widziałam na własne oczy tę pogrzyzioną kanapę. Dobrze się ząbki spisały, nie ma co :). I nie tylko Ramzesik jest pięknym psiaczkiem. Wszystkie są słodkie i strasznie kochane. Faktycznie, to jest ich dom, a ludzie tam sobie tylko pomieszkują :):):). Psiaki zgadzają się przyjaźnie na taki stan, bo dzięki temu ktoś o nie dba. Bywa, że nawet wpuszczą "ktosia" na tę pogryzioną kanapę i nawet zrobią mu trochę miejsca. Przynajmniej na początku zrobią, bo potem to na tej kanapie już tylko... hot dogi :):):) Quote
ataK Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 [quote name='wawer']A ja widziałam na własne oczy tę pogrzyzioną kanapę. Dobrze się ząbki spisały, nie ma co :). I nie tylko Ramzesik jest pięknym psiaczkiem. Wszystkie są słodkie i strasznie kochane. Faktycznie, to jest ich dom, a ludzie tam sobie tylko pomieszkują :):):). Psiaki zgadzają się przyjaźnie na taki stan, bo dzięki temu ktoś o nie dba. Bywa, że nawet wpuszczą "ktosia" na tę pogryzioną kanapę i nawet zrobią mu trochę miejsca. Przynajmniej na początku zrobią, bo potem to na tej kanapie już tylko... hot dogi :):):)[/QUOTE] Całkiem trafnie to ujęłaś... A ja miałam nadzieję, że jednak mam w domu coś do powiedzenia... To aż tak widać??? ;) Quote
wawer Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 [quote name='ataK']Całkiem trafnie to ujęłaś... A ja miałam nadzieję, że jednak mam w domu coś do powiedzenia... To aż tak widać??? ;)[/QUOTE] Widać, że COŚ tam do powiedzenia masz ;), ale i tak ostatnie zdanie należy do ogonka :eviltong:. Quote
kaja69 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 No atko,moje podejrzenia sie sprawdziły :) Wawerku,tak właśnie myslałam,że czasem atka ma COŚ do powiedzenia,hi hi a to COŚ to pewnie "zjedzcie ładnie obiadek " Quote
ataK Posted October 8, 2011 Author Posted October 8, 2011 Przejrzałyście mnie... I jak ja mam brać tymczasy, przecież rozpuszczone będą tak, że nowym właścicielom na głowę wejdą... No tak, Basterowi podobno pańcia specjalnie gotuje... Quote
kaja69 Posted October 8, 2011 Posted October 8, 2011 atko,ale z ato jaka Ty będziesz "ułożona":evil_lol: Quote
Recommended Posts