Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ataK']Ściany też już napoczęły - mam boazerię ;)[/QUOTE]

To w takim razie tylko szyby Ci zostaną...tylko nie mów,że szkło tez nadyrszą :)

Posted

[quote name='mmd']Chodziło o Negrę, bo gadałyśmy akurat przez telefon :) Już się te psy pitolą nam wszystkim ;)[/QUOTE]

U mnie w dodatku wszystkie sunie na "N" - Norka, Negra, Nusia... Z osobistych mam jeszcze Neli ;)

Posted

[quote name='Alla Chrzanowska']Póki imiona dzieci czy TZ-ta nie mylą się z psimi to pół biedy... Moja pryzjaicółka, strasznie zapsiona, kiedyś do swojej maleńkiej córci powiedziała: Chodź do pańci, pańcia cię przewinie.[/QUOTE]

No, jakby to powiedzieć... Zdarza mi się pomylić imiona dzieci z psimi ;)
A Ramzesik - była u mnie Wawer i stwierdziła, że on jest bardzo ładny, tylko może mało fotogeniczny ;) A dzisiaj moje stadko usiłowało upolować w ogródku jeża...

Posted

No to sie posmiałam z samego rana....
Mnie się tez już syn czasem myli ze zwierzakami...Jak cos tam w tym stylu mi sie wyrwie to tylko słyszę:Że co?!:diabloti:
Nastepny etap to jak mi się tz zacznie mylić....A potem to już tylko wyprowadzka mi zostanie.....:evil_lol:

Posted

[quote name='savahna']No to sie posmiałam z samego rana....
Mnie się tez już syn czasem myli ze zwierzakami...Jak cos tam w tym stylu mi sie wyrwie to tylko słyszę:Że co?!:diabloti:
Nastepny etap to jak mi się tz zacznie mylić....A potem to już tylko wyprowadzka mi zostanie.....:evil_lol:

Na szczęście moje dzieci się nie obrażają ;)

Posted

Mnie się dzieci nie mylą ze zwierzakami, ale już nie raz słyszałam od syna, że "psy lepiej od niego jedzą" - w sensie, że one regularnie, o konkretnej godzinie, a on nie raz musi czekać na obiadek. Chcę tylko powiedzieć, że synek, to "maleństwo", które ma skończone 30 lat i jest w pełni sprawny. :)

Posted

A ja widziałam na własne oczy tę pogrzyzioną kanapę. Dobrze się ząbki spisały, nie ma co :). I nie tylko Ramzesik jest pięknym psiaczkiem. Wszystkie są słodkie i strasznie kochane. Faktycznie, to jest ich dom, a ludzie tam sobie tylko pomieszkują :):):). Psiaki zgadzają się przyjaźnie na taki stan, bo dzięki temu ktoś o nie dba. Bywa, że nawet wpuszczą "ktosia" na tę pogryzioną kanapę i nawet zrobią mu trochę miejsca. Przynajmniej na początku zrobią, bo potem to na tej kanapie już tylko... hot dogi :):):)

Posted

[quote name='wawer']A ja widziałam na własne oczy tę pogrzyzioną kanapę. Dobrze się ząbki spisały, nie ma co :). I nie tylko Ramzesik jest pięknym psiaczkiem. Wszystkie są słodkie i strasznie kochane. Faktycznie, to jest ich dom, a ludzie tam sobie tylko pomieszkują :):):). Psiaki zgadzają się przyjaźnie na taki stan, bo dzięki temu ktoś o nie dba. Bywa, że nawet wpuszczą "ktosia" na tę pogryzioną kanapę i nawet zrobią mu trochę miejsca. Przynajmniej na początku zrobią, bo potem to na tej kanapie już tylko... hot dogi :):):)[/QUOTE]

Całkiem trafnie to ujęłaś... A ja miałam nadzieję, że jednak mam w domu coś do powiedzenia... To aż tak widać??? ;)

Posted

[quote name='ataK']Całkiem trafnie to ujęłaś... A ja miałam nadzieję, że jednak mam w domu coś do powiedzenia... To aż tak widać??? ;)[/QUOTE]

Widać, że COŚ tam do powiedzenia masz ;), ale i tak ostatnie zdanie należy do ogonka :eviltong:.

Posted

No atko,moje podejrzenia sie sprawdziły :) Wawerku,tak właśnie myslałam,że czasem atka ma COŚ do powiedzenia,hi hi a to COŚ to pewnie "zjedzcie ładnie obiadek "

Posted

Przejrzałyście mnie... I jak ja mam brać tymczasy, przecież rozpuszczone będą tak, że nowym właścicielom na głowę wejdą... No tak, Basterowi podobno pańcia specjalnie gotuje...