Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ciocia, wysłałam Ci jakiś czas temu z bazarku kosmetycznego 6 zł, a teraz został jeszcze niezapłacony jeden fant. Zaproponowałam go dziewczynie, która pierwsza go licytowała i niedługo będę miała 25 zł jeszcze. Szanti w domku, więc wszystko już idzie do Ciebie. Jak wyślę i dojdzie, potwierdź mi zbiorczo 31 na tym bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/213661-Zako%C5%84czony-Balsamy-pr%C3%B3bki-perfum-cienie-dla-Szanti-i-maluch%C3%B3w-u-ataK-do-5-wrze%C5%9Bnia

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='mmd']Ciocia, wysłałam Ci jakiś czas temu z bazarku kosmetycznego 6 zł, a teraz został jeszcze niezapłacony jeden fant. Zaproponowałam go dziewczynie, która pierwsza go licytowała i niedługo będę miała 25 zł jeszcze. Szanti w domku, więc wszystko już idzie do Ciebie. Jak wyślę i dojdzie, potwierdź mi zbiorczo 31 na tym bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/213661-Zako%C5%84czony-Balsamy-pr%C3%B3bki-perfum-cienie-dla-Szanti-i-maluch%C3%B3w-u-ataK-do-5-wrze%C5%9Bnia

Dzięki, Mmd, oczywiście potwierdzę :)

Posted

Serce wyrywa mi się wyjątkowo,ale rozum tupie nóżką i grozi paluszkiem
Gdybym nie miała przewlekłych chorób w domu,to pewnie ........
Teraz mogę tylko ściskac kciuki z całej siły za dom najlepszy z najlepszych
I domagac się fotek:-))

Posted

[quote name='mmd']Ciocia, wysłałam Ci jakiś czas temu z bazarku kosmetycznego 6 zł, a teraz został jeszcze niezapłacony jeden fant. Zaproponowałam go dziewczynie, która pierwsza go licytowała i niedługo będę miała 25 zł jeszcze. Szanti w domku, więc wszystko już idzie do Ciebie. Jak wyślę i dojdzie, potwierdź mi zbiorczo 31 na tym bazarku:

Właśnie doszło, dziękujemy bardzo :)

[quote name='masza44']fotki będą dzisiaj ja sama jej jeszcze nie widziałam! Atka wysłałam ostatni fant na bazarek na mejla, więc możesz ruszać:)

Dzięki, pewnie zbiorę się dopiero jutro, dziś kończę jeszcze opisy do kolejnego bazarku ;)

Posted

Dziś na pewno już żadnych zdjęć nie zrobię, bo dopiero wróciłam... Były cały dzień tylko z Babcią ;) Poza tym, że zjadły pół wersalki w salonie, poradziły sobie nieźle :mad:

Posted

Pół wersalki? O matko.... Jedno dobre z tego, że żreć nie muszą przez tydzień ;) A serio - współczuję, te szczeniaki to naprawde utrapienie.

Posted

[quote name='Maryna']To wina Babci;-))Nie dostarczyła wystarczających atrakcji,dzieci musiały same zajęcia poszukac:-))[/QUOTE]

Właśnie, właśnie. A poza tym co one mogą, takie maluchy. Mój szczeniak, który waży ponad 50 kg ten, to dopiero może...