Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maryna napisał(a):
A gdzie dowód??:-))
Byłam,ale to nie bazarek,tylko bazar wielki:-))

Dowód będzie, jak zgram zdjęcia na komputer ;)
Dziękuję za zakupy :)

Posted

Muszę się pochwalić, zapodałam mojej teściowej temat bycia domkiem tymczasowym dla psiaka, przemyślała sprawę i powiedziała, że chciałaby być tylko, że dla małego bo z dużym nie dałaby sobie rady. Najlepiej myślę, że dla szczeniaka bo nie pracuje więc cały czas mogłaby mu poświęcić. A miałby dla siebie domek z dość dużym ogrodzonym ogródkiem i towarzystwo kota. Jakby była taka potrzeba to dawajcie znać, na razie nie mamy tymczasa. Atko zdjęcia wreszcie porobiłam to wieczorem wyślę mejla do bazarku.

Posted

Masza, dobra robota :) Tymczasa znajdziesz pewnie szybko, niech no tylko więcej osób się dowie o wolnym domku ;)
Ja też właśnie szykuje kolejny bazarek ;) Dziękuję :)

Posted

A Ramzesik nie wiadomo, czy taki nie zostanie ;) Szami mówi, że to może być już taka jego uroda, bo wszędzie porósł ładnie, a na łebku nie... No i jeszcze, że właściwie, to i Negra i Ramzes są zdrowe i można je ogłaszać :) Tylko ciekawa jestem, kto się na takiego Ramzesika zdecyduje z takich zdjęć... Jego trzeba poznać, bo zdjęcia zupełnie nie oddają jego uroku osobistego ;)