Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Atka, to ile Ty masz aktualnie wczasowiczów w swoim "pensjonacie"?

Poza moimi dwiema "osobistymi" suniami wczasują się u mnie - Norka, Negra, Ramzes i - od wczoraj - Nusia :)

Magolek napisał(a):
Witam. Ruch u Ciebie Atko. Powodzenia z nowym nabytkiem. Mizianka dla wszystkich 4-łapych i pozdrowienia dla dwunożnych. :)

Dziękuję, przekażę wszystkim ;) I wzajemnie :)

Posted

kaja69 napisał(a):
Nie ,ja to już nie ogarniam :) czyli to juz ta o której wiedziałam ,tak??? tylko zdjęć nie było ...

Nie :) Tamta nie miała wątku, była u mnie od środy do piątku, ale poprzedniego, natomiast Nusia przyszła tydzień po wyjeździe Loki :)

A Nusia czuje się raczej dobrze, dziś wskoczyła na krzesło :crazyeye:

Posted

Właśnie był wet, Nusia dostała antybiotyk i glukozę, została obmacana we wszystkie strony, stwierdził, że mogło być lepiej, ale jak na jej stan, jest nieźle... Rana sucha, wenflon wytrzymał, mimo że zdarła osłonkę, teraz już zdjęty. Jutro już tylko antybiotyk, o ile będzie bez zmian lub lepiej. Dziękujemy za kciuki i słowa otuchy, Nusia Wam merda ogonkiem z całych sił :)

Posted

Chwilkę mnie nie było a tu takie wieści...Atko ja mam trochę fantów na bazarek, między innymi sziszę z akcesoriami i podręczniki szkolne do matury, lektury szkolne itp, tylko nie umiem robić bazarków, jakby ktoś się zgodził zrobić bazarek ja bym wysłała zdjęcia z opisem a potem bym rozsyłała fanty, a kasiorka byłaby na psiaki pod Twoją opieką. Nasza ratlerka już w nowym domku, dało się:)

Posted

Przekaż Maszo, ratlerce, głaski i liźnięcia serdeczne od mojej trzódki :) Dziękuję za propozycję bazarkowania na moje towarzystwo :) Ja umiem robić, możesz mi podesłać fanty. Będę jeszcze jeden robiła, miałam zrobić w zeszłym tygodniu, ale ciągle czasu nie mam... To już pilotować jeden czy dwa, żadna różnica ;)