Agucha Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='ataK']Odpowiednio, to, jak rozumiem, rozłożony dywanik od bramy ;) Co by tu jeszcze... Może kąpiel stadna, tylko trochę zimno... Mój numer telefonu ma, to tylko proszę, żeby uprzedziła, kiedy będzie, bo w piątek mam lekcje, a w sobotę przychodzi trochę dzieciaków do mojego stadka dwunożnego, więc żebym z grubsza wiedziała :) Super, że Milunia już będzie miała domek :)[/QUOTE] Przynajmniej, żeby były wszystkie dostępne ;) Quote
Agucha Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 [quote name='Nikaragua']Fryzjer, kosmetyczka....[/QUOTE] Jeżeli Gosia również chce skorzystać z sesji - jak najbardziej może być :lol: Quote
ataK Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Nikaragua']Fryzjer, kosmetyczka....[/QUOTE] Wiesz, wstyd się przyznać, ale nigdy w życiu nie byłam u kosmetyczki :oops: A i u fryzjera tak normalnie też nie, tylko u koleżanki... Nie wiem, czy jest gdzieś w Polsce druga kobieta w moim wieku, która nie była u fryzjera i kosmetyczki :crazyeye: Jednak i tym razem się nie skuszę :cool3: Quote
ataK Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Nikaragua napisał(a):Jak jest się pięknym, to ani fryzjer, ani kosmetyczka nie jest potrzebna :) No jasne ;) Kiedyś byłam piękna i młoda, a teraz jestem już tylko piękna ;) Quote
wawer Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ataK napisał(a):No jasne ;) Kiedyś byłam piękna i młoda, a teraz jestem już tylko piękna ;) Temu nie zaprzeczę, bo bym skłamała :). Zwłaszcza w uśmiechu Ci do twarzy. Quote
ataK Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 wawer napisał(a):Temu nie zaprzeczę, bo bym skłamała :). Zwłaszcza w uśmiechu Ci do twarzy. Jako jedna z niewielu widziałaś mnie na żywo, to mnie nie demaskuj ;) Muszą wszyscy wiedzieć, że jestem stare, ponure straszydło? ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 ataK napisał(a):No jasne ;) Kiedyś byłam piękna i młoda, a teraz jestem już tylko piękna ;) Atka! To nie tak. Kiedyś byłam piękna, młoda i głupia. Teraz też jestem piękna i młoda, ale już mądra. Quote
ataK Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Atka! To nie tak. Kiedyś byłam piękna, młoda i głupia. Teraz też jestem piękna i młoda, ale już mądra. W sumie masz rację, to mi się bardziej podoba :) Quote
ataK Posted February 2, 2012 Author Posted February 2, 2012 Nikaragua napisał(a):Mój syn, gdy był jeszcze w przedszkolu powiedział mi tak: mamo ty nie jesteś już młoda, stara tez nie jesteś, bo stara jest babcia, ty jesteś taka średnia :D Moje dzieci, kiedy ktoś je pyta ile mam lat, niezmiennie odpowiadają, że 18 :) Quote
wawer Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ataK napisał(a):Jako jedna z niewielu widziałaś mnie na żywo, to mnie nie demaskuj ;) Muszą wszyscy wiedzieć, że jestem stare, ponure straszydło? ;) Mnie nie wystraszyłaś :). Mojego małża też nie. A ponurość zależy od ponuraka. Starość podobno też. Twój wybór, co czujesz, ale... czuj, czuj, czuwaj! I bądź piękna :):):) Quote
ataK Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 wawer napisał(a):Mnie nie wystraszyłaś :). Mojego małża też nie. Ale jesteście odważni ;) Quote
ataK Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 Dziękuję, Nikaragua :) Z najświeższych wiadomości - dziś pojechała Milka... - dziś dzieci przyprowadziły kolejnego psiaka... roboczo nazywa się Trampek... Reszta wiadomości jutro, mam na dzisiaj dosyć ;) Dobranoc Quote
ataK Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 _Dunaj_ napisał(a):Już jest jutro :) No to mam na razie dwie wiadomości 1 - Milka już u Aguchy 2 - szlag mi trafił kaloryfer w pokoju... pękł sobie po prostu z zimna... Quote
ataK Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Mogło być gorzej :) Na dworze jednak jest nieco zimniej, na głowę nie będzie w razie czego padać, wiatr nie wieje :) Quote
Agucha Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 Agucha napisał(a):ataK, ile karmy zostało po Milce? Powinno zostać co najmniej pół wora. Pakowałaś coś dla niej? Daria nie przekazywała a ja zapomniałam z tego wszystkiego zapytać. ....... tak czy siak - skoro karma nie przyjechała z Milką - chciałabym ją przeznaczyć dla Ufoludka - Ramzesika :) Quote
jaguska Posted February 4, 2012 Posted February 4, 2012 I ja tu trafiłam i witam się z wszystkimi :-) Quote
ataK Posted February 4, 2012 Author Posted February 4, 2012 Agucha napisał(a):....... tak czy siak - skoro karma nie przyjechała z Milką - chciałabym ją przeznaczyć dla Ufoludka - Ramzesika :) Mister dziękuje ;) jaguska napisał(a):I ja tu trafiłam i witam się z wszystkimi :-) Jesteś przecież jedną ze sponsorek psiaków po zakończonym bazarku :) Wpadaj częściej :) No i jeszcze muszę uzupełnić pierwszy post - od wczoraj zamiast Milki mam Trampka... Tak więc stan liczebny się nie zmienił ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted February 6, 2012 Posted February 6, 2012 Czekam na wieści Atko! Mam nadzieję, że jutro będzie co wieścić... Quote
ataK Posted February 6, 2012 Author Posted February 6, 2012 Alla Chrzanowska napisał(a):Czekam na wieści Atko! Mam nadzieję, że jutro będzie co wieścić... Na pewno dam znać :) Dziękuję :) Quote
Recommended Posts