Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ataK']Odpowiednio, to, jak rozumiem, rozłożony dywanik od bramy ;) Co by tu jeszcze... Może kąpiel stadna, tylko trochę zimno... Mój numer telefonu ma, to tylko proszę, żeby uprzedziła, kiedy będzie, bo w piątek mam lekcje, a w sobotę przychodzi trochę dzieciaków do mojego stadka dwunożnego, więc żebym z grubsza wiedziała :) Super, że Milunia już będzie miała domek :)[/QUOTE]
Przynajmniej, żeby były wszystkie dostępne ;)

Posted

[quote name='Nikaragua']Fryzjer, kosmetyczka....[/QUOTE]

Wiesz, wstyd się przyznać, ale nigdy w życiu nie byłam u kosmetyczki :oops: A i u fryzjera tak normalnie też nie, tylko u koleżanki... Nie wiem, czy jest gdzieś w Polsce druga kobieta w moim wieku, która nie była u fryzjera i kosmetyczki :crazyeye: Jednak i tym razem się nie skuszę :cool3:

Posted

Nikaragua napisał(a):
Jak jest się pięknym, to ani fryzjer, ani kosmetyczka nie jest potrzebna :)

No jasne ;) Kiedyś byłam piękna i młoda, a teraz jestem już tylko piękna ;)

Posted

ataK napisał(a):
No jasne ;) Kiedyś byłam piękna i młoda, a teraz jestem już tylko piękna ;)

Temu nie zaprzeczę, bo bym skłamała :). Zwłaszcza w uśmiechu Ci do twarzy.

Posted

wawer napisał(a):
Temu nie zaprzeczę, bo bym skłamała :). Zwłaszcza w uśmiechu Ci do twarzy.

Jako jedna z niewielu widziałaś mnie na żywo, to mnie nie demaskuj ;) Muszą wszyscy wiedzieć, że jestem stare, ponure straszydło? ;)

Posted

Alla Chrzanowska napisał(a):
Atka! To nie tak. Kiedyś byłam piękna, młoda i głupia. Teraz też jestem piękna i młoda, ale już mądra.

W sumie masz rację, to mi się bardziej podoba :)

Posted

Nikaragua napisał(a):
Mój syn, gdy był jeszcze w przedszkolu powiedział mi tak: mamo ty nie jesteś już młoda, stara tez nie jesteś, bo stara jest babcia, ty jesteś taka średnia :D

Moje dzieci, kiedy ktoś je pyta ile mam lat, niezmiennie odpowiadają, że 18 :)

Posted

ataK napisał(a):
Jako jedna z niewielu widziałaś mnie na żywo, to mnie nie demaskuj ;) Muszą wszyscy wiedzieć, że jestem stare, ponure straszydło? ;)

Mnie nie wystraszyłaś :). Mojego małża też nie. A ponurość zależy od ponuraka. Starość podobno też. Twój wybór, co czujesz, ale... czuj, czuj, czuwaj! I bądź piękna :):):)

Posted

Dziękuję, Nikaragua :)

Z najświeższych wiadomości
- dziś pojechała Milka...
- dziś dzieci przyprowadziły kolejnego psiaka... roboczo nazywa się Trampek...

Reszta wiadomości jutro, mam na dzisiaj dosyć ;) Dobranoc

Posted

_Dunaj_ napisał(a):
Już jest jutro :)

No to mam na razie dwie wiadomości
1 - Milka już u Aguchy
2 - szlag mi trafił kaloryfer w pokoju... pękł sobie po prostu z zimna...

Posted

Agucha napisał(a):
ataK, ile karmy zostało po Milce? Powinno zostać co najmniej pół wora.
Pakowałaś coś dla niej? Daria nie przekazywała a ja zapomniałam z tego wszystkiego zapytać.

....... tak czy siak - skoro karma nie przyjechała z Milką - chciałabym ją przeznaczyć dla Ufoludka - Ramzesika :)

Posted

Agucha napisał(a):
....... tak czy siak - skoro karma nie przyjechała z Milką - chciałabym ją przeznaczyć dla Ufoludka - Ramzesika :)

Mister dziękuje ;)

jaguska napisał(a):
I ja tu trafiłam i witam się z wszystkimi :-)

Jesteś przecież jedną ze sponsorek psiaków po zakończonym bazarku :) Wpadaj częściej :)

No i jeszcze muszę uzupełnić pierwszy post - od wczoraj zamiast Milki mam Trampka... Tak więc stan liczebny się nie zmienił ;)