ataK Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Agucha napisał(a):Gdzie można zobaczyć jego zdjęcia w pełnej okazałości? :) W pełnej okazałości chyba się jeszcze nikomu nie udało zrobić zdjęć... Ramzes jak widzi aparat, to kuli się cały, chowa, albo w najlepszym razie odwraca główkę... Nie mam żadnego zdjęcia pokazującego całą sylwetkę :( Quote
Agucha Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Bez zdjęć - ciężko ogłaszać. Może na dworze? Jedna osoba go będzie trzymać na smyczy a jak ten się czymś zaaferuje i nie będzie uwagi zwracał na aparat - porobić? No i na dworze lepsze światło ;) Quote
ataK Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Agucha napisał(a):Bez zdjęć - ciężko ogłaszać. Może na dworze? Jedna osoba go będzie trzymać na smyczy a jak ten się czymś zaaferuje i nie będzie uwagi zwracał na aparat - porobić? No i na dworze lepsze światło ;) O tyle jest ciężko, że mam do dyspozycji tylko aparat w komórce, więc trzeba podejść dość blisko, a tego on nie może nie zauważyć... Quote
Agucha Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 ataK napisał(a):O tyle jest ciężko, że mam do dyspozycji tylko aparat w komórce, więc trzeba podejść dość blisko, a tego on nie może nie zauważyć... ach.... no to może być problem. Szkoda, bo to by bardzo ułatwiło. A może poproś Darię jak będzie odbierać Milkę, żeby wzięła aparat i porobiła zdjęcia Twoim podopiecznym? Będą do ogłoszeń jak znalazł. Daria ma lustrzankę chyba ;) Quote
ataK Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Agucha napisał(a):ach.... no to może być problem. Szkoda, bo to by bardzo ułatwiło. A może poproś Darię jak będzie odbierać Milkę, żeby wzięła aparat i porobiła zdjęcia Twoim podopiecznym? Będą do ogłoszeń jak znalazł. Daria ma lustrzankę chyba ;) Można spróbować :) Quote
Agucha Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 ataK napisał(a):Można spróbować :) Trzeba! ;) Quote
masza44 Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 A moja Milka wróciła z adopcji, w najgorszym z możliwych dla mnie momentów...dałam jej awaryjny tymczas na kilka dni max tydzień lub dwa ale jest ciężko...Prosze porozsyłajcie jej wątek może znajdzie się inny DT : http://www.dogomania.pl/threads/215325-BARDZO-PILNE-DT!!-dla-%C5%81ACIATEJ-radosnej-ok.-8-miesi%C4%99cznej-suni-PROSIMY!! Quote
ataK Posted January 23, 2012 Author Posted January 23, 2012 [quote name='masza44']A moja Milka wróciła z adopcji, w najgorszym z możliwych dla mnie momentów...dałam jej awaryjny tymczas na kilka dni max tydzień lub dwa ale jest ciężko...Prosze porozsyłajcie jej wątek może znajdzie się inny DT : http://www.dogomania.pl/threads/215325-BARDZO-PILNE-DT!!-dla-%C5%81ACIATEJ-radosnej-ok.-8-miesi%C4%99cznej-suni-PROSIMY!! O Matulu :( Quote
Alla Chrzanowska Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Ja już nie wiem, co się z tymi psami dzieje. My też jeszcze nigdy nie mieliśmy tyle psów u siebie - 15 dogów... Quote
ataK Posted January 25, 2012 Author Posted January 25, 2012 [quote name='Nikaragua']atak na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/221678 wykupiłam pakiet ogłoszeń dla ramzesa podaj tam : Potrzebuję do ogłoszeń: - tytułu - tekstu (najlepiej mniejszy rozmiar i większy)- na niektórych portalach jest tylko do 300 słów. - 4 zdjęcia (lub więcej- max. 8 ) - telefon kontaktowy + mail (najczęściej do mnie aktywacja będzie leciała- ale czasami odklikać proszę na mail podany do ogłoszeń) - województwo i miasto gdzie ma być ogłaszany psiak Dzięki wielkie!!! Tylko to już jutro, dziś zdążyłam zajrzeć na kilka wątków i już mi się nieco film urywa... Quote
ataK Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 masza44 napisał(a):Jak tam towarzystwo na DT? Żyją, rozrabiają, podgryzają się - normalka ;) Quote
kaja69 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 A jak tam Ramzesik przekonał sie do płaszczyka???teraz mrozy okrutne nastały ...pozytek z tego,ze z czystymi łapkami wracają :) Quote
ataK Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 kaja69 napisał(a):A jak tam Ramzesik przekonał sie do płaszczyka???teraz mrozy okrutne nastały ...pozytek z tego,ze z czystymi łapkami wracają :) On jest rzeczywiście Paskud wyjątkowy - wyobraź sobie, że płaszczyka nie raczy nosić :( Szarpie się przy wkładaniu, a potem zdziera zębami, łapami, czym się da... Teraz już od razu ucieka jak mnie z płaszczykiem widzi... Quote
kaja69 Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 ataK napisał(a):On jest rzeczywiście Paskud wyjątkowy - wyobraź sobie, że płaszczyka nie raczy nosić :( Szarpie się przy wkładaniu, a potem zdziera zębami, łapami, czym się da... Teraz już od razu ucieka jak mnie z płaszczykiem widzi... Niektórych nie przekonasz do noszenia odzieży :) może inny z Twoich skorzysta:) Quote
ataK Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 kaja69 napisał(a):Niektórych nie przekonasz do noszenia odzieży :) może inny z Twoich skorzysta:) Nie próbowałam... Quote
Alla Chrzanowska Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 A ja uparcie o zdjątka się dopominam. Quote
masza44 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Moja Świnka jak widzi wdzianko to macha ogonem i się podstawia...jednakowoż dziewczyna urosła i płaszczyk jakby za mały- tyłek wystaje. Ale i tak jest jej cieplej niż na golasa:) Quote
ataK Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 Nikaragua napisał(a):mojej nigdy nie próbowałam ubierać i ona nie marznie :) Ja nie wiem, może Ramzes też nie marznie... Trzęsie się co prawda, ale w domu, nawet jak siedzi na kolanach to się czasem trzęsie... Może po prostu to jego kolejna wyjątkowa cecha ;) Albo wśród jego przodków zaplątał się jakiś pinczerek ;) Quote
kaja69 Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 ataK napisał(a):Ja nie wiem, może Ramzes też nie marznie... Trzęsie się co prawda, ale w domu, nawet jak siedzi na kolanach to się czasem trzęsie... Może po prostu to jego kolejna wyjątkowa cecha ;) Albo wśród jego przodków zaplątał się jakiś pinczerek ;) Moja staruszka Pyzdra tez sie trzęsie,w ubranko jej nie wkładam,ale kocykiem nakrywam i sie nie trzesie juz. Czasem daje mi sygnały wzokowe,ze kocyk lezy nie tam gdzie trzeba,czyli nie na niej :) niektóre moje jak jest mocno zimno ciesza sie juz na sam widok sweterków:)ale innym sie to nie podoba i zaraz im ściagają :) Quote
Alla Chrzanowska Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Sama w takie mrozy też się trzęsę... Quote
Agucha Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 W piątek wieczorem, albo w sobotę z samego rana Daria przyjeżdża po Milkę i przy okazji będzie robiła zdjęcia stadku. Proszę się przygotowac odpowiednio ;) Quote
ataK Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 [quote name='Agucha']W piątek wieczorem, albo w sobotę z samego rana Daria przyjeżdża po Milkę i przy okazji będzie robiła zdjęcia stadku. Proszę się przygotowac odpowiednio ;)[/QUOTE] Odpowiednio, to, jak rozumiem, rozłożony dywanik od bramy ;) Co by tu jeszcze... Może kąpiel stadna, tylko trochę zimno... Mój numer telefonu ma, to tylko proszę, żeby uprzedziła, kiedy będzie, bo w piątek mam lekcje, a w sobotę przychodzi trochę dzieciaków do mojego stadka dwunożnego, więc żebym z grubsza wiedziała :) Super, że Milunia już będzie miała domek :) Quote
Recommended Posts