Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Agucha napisał(a):
Gdzie można zobaczyć jego zdjęcia w pełnej okazałości? :)

W pełnej okazałości chyba się jeszcze nikomu nie udało zrobić zdjęć... Ramzes jak widzi aparat, to kuli się cały, chowa, albo w najlepszym razie odwraca główkę... Nie mam żadnego zdjęcia pokazującego całą sylwetkę :(

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bez zdjęć - ciężko ogłaszać.
Może na dworze? Jedna osoba go będzie trzymać na smyczy a jak ten się czymś zaaferuje i nie będzie uwagi zwracał na aparat - porobić?

No i na dworze lepsze światło ;)

Posted

Agucha napisał(a):
Bez zdjęć - ciężko ogłaszać.
Może na dworze? Jedna osoba go będzie trzymać na smyczy a jak ten się czymś zaaferuje i nie będzie uwagi zwracał na aparat - porobić?

No i na dworze lepsze światło ;)

O tyle jest ciężko, że mam do dyspozycji tylko aparat w komórce, więc trzeba podejść dość blisko, a tego on nie może nie zauważyć...

Posted

ataK napisał(a):
O tyle jest ciężko, że mam do dyspozycji tylko aparat w komórce, więc trzeba podejść dość blisko, a tego on nie może nie zauważyć...

ach.... no to może być problem.
Szkoda, bo to by bardzo ułatwiło.

A może poproś Darię jak będzie odbierać Milkę, żeby wzięła aparat i porobiła zdjęcia Twoim podopiecznym?
Będą do ogłoszeń jak znalazł.
Daria ma lustrzankę chyba ;)

Posted

Agucha napisał(a):
ach.... no to może być problem.
Szkoda, bo to by bardzo ułatwiło.

A może poproś Darię jak będzie odbierać Milkę, żeby wzięła aparat i porobiła zdjęcia Twoim podopiecznym?
Będą do ogłoszeń jak znalazł.
Daria ma lustrzankę chyba ;)

Można spróbować :)

Posted

[quote name='Nikaragua']atak na bazarku http://www.dogomania.pl/threads/221678 wykupiłam pakiet ogłoszeń dla ramzesa
podaj tam :

Potrzebuję do ogłoszeń:
- tytułu
- tekstu (najlepiej mniejszy rozmiar i większy)- na niektórych portalach jest tylko do 300 słów.
- 4 zdjęcia (lub więcej- max. 8 )
- telefon kontaktowy + mail (najczęściej do mnie aktywacja będzie leciała- ale czasami odklikać proszę na mail podany do ogłoszeń)
- województwo i miasto gdzie ma być ogłaszany psiak

Dzięki wielkie!!! Tylko to już jutro, dziś zdążyłam zajrzeć na kilka wątków i już mi się nieco film urywa...

Posted

kaja69 napisał(a):
A jak tam Ramzesik przekonał sie do płaszczyka???teraz mrozy okrutne nastały ...pozytek z tego,ze z czystymi łapkami wracają :)

On jest rzeczywiście Paskud wyjątkowy - wyobraź sobie, że płaszczyka nie raczy nosić :( Szarpie się przy wkładaniu, a potem zdziera zębami, łapami, czym się da... Teraz już od razu ucieka jak mnie z płaszczykiem widzi...

Posted

ataK napisał(a):
On jest rzeczywiście Paskud wyjątkowy - wyobraź sobie, że płaszczyka nie raczy nosić :( Szarpie się przy wkładaniu, a potem zdziera zębami, łapami, czym się da... Teraz już od razu ucieka jak mnie z płaszczykiem widzi...

Niektórych nie przekonasz do noszenia odzieży :) może inny z Twoich skorzysta:)

Posted

Moja Świnka jak widzi wdzianko to macha ogonem i się podstawia...jednakowoż dziewczyna urosła i płaszczyk jakby za mały- tyłek wystaje. Ale i tak jest jej cieplej niż na golasa:)

Posted

Nikaragua napisał(a):
mojej nigdy nie próbowałam ubierać
i ona nie marznie :)

Ja nie wiem, może Ramzes też nie marznie... Trzęsie się co prawda, ale w domu, nawet jak siedzi na kolanach to się czasem trzęsie... Może po prostu to jego kolejna wyjątkowa cecha ;) Albo wśród jego przodków zaplątał się jakiś pinczerek ;)

Posted

ataK napisał(a):
Ja nie wiem, może Ramzes też nie marznie... Trzęsie się co prawda, ale w domu, nawet jak siedzi na kolanach to się czasem trzęsie... Może po prostu to jego kolejna wyjątkowa cecha ;) Albo wśród jego przodków zaplątał się jakiś pinczerek ;)

Moja staruszka Pyzdra tez sie trzęsie,w ubranko jej nie wkładam,ale kocykiem nakrywam i sie nie trzesie juz. Czasem daje mi sygnały wzokowe,ze kocyk lezy nie tam gdzie trzeba,czyli nie na niej :) niektóre moje jak jest mocno zimno ciesza sie juz na sam widok sweterków:)ale innym sie to nie podoba i zaraz im ściagają :)

Posted

[quote name='Agucha']W piątek wieczorem, albo w sobotę z samego rana Daria przyjeżdża po Milkę i przy okazji będzie robiła zdjęcia stadku.
Proszę się przygotowac odpowiednio ;)[/QUOTE]

Odpowiednio, to, jak rozumiem, rozłożony dywanik od bramy ;) Co by tu jeszcze... Może kąpiel stadna, tylko trochę zimno... Mój numer telefonu ma, to tylko proszę, żeby uprzedziła, kiedy będzie, bo w piątek mam lekcje, a w sobotę przychodzi trochę dzieciaków do mojego stadka dwunożnego, więc żebym z grubsza wiedziała :) Super, że Milunia już będzie miała domek :)