Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja69 napisał(a):
atko,jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz :)

Fakt ;)

_Dunaj_ napisał(a):
Znalazłam przpadkiem wątek i natychmiast zaglądam

Miło nam :)

Posted

Nigdy nie chciał ;) No i teraz jest jeszcze mały problem - uchwycić go w jakiejś normalnej pozycji może być ciężko, bo poczuł wolę Bożą... Prawie cały czas grzbiet ma wygięty jak chart, a sunie nie mogą się opędzić od niego... Musi być jak najszybciej ciachnięty, bo męczy się Dzidziul okropnie...

Posted

Skopiowałam, zmieniłam wiek, bo już nieco podrósł... Bardzo dziękuję, Nikaragua :) Teraz jeszcze muszę go ciachnąć ;)

Ramzes wraz z dwoma innymi szczeniaczkami, ostatnimi, które przeżyły, został zabrany z miejsca, gdzie żyje stado psów, gdzie właściciel sam nie wie, która suka ma szczenięta. Ramzes miał nużycę, po wyleczeniu jednak nie odrosła mu sierść na główce. Ramzes jest już zdrowy, to wesoły, spragniony kontaktu z człowiekiem, około ośmiomiesięczny szczeniak, który przyszłego właściciela obdarzy bezgraniczną miłością. Ponieważ z wyglądu przypomina psa faraona, został nazwany na cześć jednego z owych egipskich władców ;-) Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Nowym Sączu.
Kontakt – Małgorzata, nr kom. 798196811, mail: ataxyq@wp.pl

Posted

Nikaragua, super! Wielkie dzięki! Charakter ma... no taki... miziasty, nie mam pojęcia, jak to nazwać... Mówimy o nim Dzidziul i to oddaje cały jego charakter ;)
Agucha, muszę ją zważyć dokładnie, około 6-7kg.

• 2 weeks later...
Posted

Agucha napisał(a):
Ramzesik jest cudny! Strasznie mi zapadł w serce i podczytuję wątek... Szkoda, że nikt się nim nie interesuje... Mój TZ nawet nie chciał słyszeć :(

On ma wielu "fanów", niestety wszyscy są już zapsieni po dziurki w nosie... A spoza dogo chętnych nie ma...