Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ataK napisał(a):
Przygotuję, oczywiście, bardzo dziękuję :) Już piszę pw :)

I wymiary Ramzesa przygotuj,bo on marznie a u mnie może akurat jakies ubranko lezy nie wykorzystane :)

Posted

Przerobiłam nieco opis Negry ;) Milka ma ogłoszenia, Misiek też, muszę jeszcze sprawdzić, jak wygląda Norka :)
Nikaragua, wielkie dzięki po raz nie wiem już który :)

Ramzes wraz z dwoma innymi szczeniaczkami, ostatnimi, które przeżyły, został zabrany z miejsca, gdzie żyje stado psów, gdzie właściciel sam nie wie, która suka ma szczenięta. Ramzes miał nużycę, po wyleczeniu jednak nie odrosła mu sierść na główce. Ramzes jest już zdrowy, to wesoły, spragniony kontaktu z człowiekiem, około półroczny szczeniak, który przyszłego właściciela obdarzy bezgraniczną miłością. Ponieważ z wyglądu przypomina psa faraona, został nazwany na cześć jednego z owych egipskich władców ;) Obecnie przebywa w domu tymczasowym w Nowym Sączu.
Kontakt – Małgorzata, nr kom. 798196811, mail: ataxyq@wp.pl

Posted

kaja69 napisał(a):
Ubranko dla Ramzesa juz w drodze:) dzisiaj wysłałam...zeby tylko pasowało:roll:

Dziękuję :) Natychmiast dam znać, jak tylko przyjdzie i jak przymierzę :) Może nawet jakieś zdjęcie zrobię ;)

Posted

Przyszedł!!! Dziś, ale nie było mnie w domu, a Matula dała mi przed chwilą. Kaja, dziękuję bardzo za kubraczek i wkład do niego :) Ania chyba uznała, że pudełko za duże i trzeba je czymś dopchać - artykuły spożywcze u mnie zawsze się przydadzą, nie wiem, jakim cudem troje dzieci jest w stanie tyle zjeść :cool3: No wiem, starsze dojrzewają, młodsza rośnie... Aniu, serdeczne dzięki!
Zdjęcie Ramzesowi zrobię, jak przestanie się bać kubraczka... Na razie nie ma szans, wpadł w panikę przy przymiarce... No i jutro nie ma mnie cały dzień - najpierw mam chrzest bojowy i robimy akcję reklamową Oriflame, a potem moja uczennica ma koncert http://fundacjajm.pl/nagroda141211.html
Życzcie mi, żebym zdobyła nowych klientów, a przede wszystkim współpracowników, którzy mi się zapiszą i będą działać - w ostatnim katalogu weszłam na 3% :)
No i za Julkę moją kciuki trzymajcie, jedyna nominowana dziewczyna, w dodatku najmłodsza ;)

Posted

Nasza poczta zaskakuje:) liczyłam,że wyrobia sie pod koniec tygodnia a tu proszę ...jaka miła niespodzianka...
Atko ,bo ja to pażałowałam na kopertę:cool3:,a kubraczek faktycznie musiałam czyms obstawić co by sie nie poobijał :)

Posted

kaja69 napisał(a):
Nasza poczta zaskakuje:) liczyłam,że wyrobia sie pod koniec tygodnia a tu proszę ...jaka miła niespodzianka...
Atko ,bo ja to pażałowałam na kopertę:cool3:,a kubraczek faktycznie musiałam czyms obstawić co by sie nie poobijał :)

A, to teraz rozumiem ;)
A co do poczty, to Twoja przesyłka już doszła, a przesyłka z bazarku z książkami zamówionymi przez moją Rodzicielkę, wysłana w ubiegłym tygodniu, jeszcze nie...

Posted

Wojtuś wygrał, ale Ramzes otrzymał zaszczytny tytuł Mister Obiektywu :) Najwięcej głosów na Ramzesa oddała Alla, której bardzo dziękuję :) Sporo głosów oddały również Magolek i Amelia, były również głosy pojedyncze, które w sumie pomogły Ramzesowi zostać "Misterem". Wielkie dzięki wszystkim :)

Posted

Nowego domuku dla Mistrza i dla wszystkich jego towarzyszy. A dla Atki, jej gromadki i kochanej Babci - dużo cierpliwości, spokoju, zdrowia i lepszego Nowego Roku!