Alla Chrzanowska Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Masza! Nie rezygnuj ze spacerów przez babsztyla. Tylko zabieraj komórkę i jakby co, wzywaj policję. W Polsce szczucie psami jest karalne. Quote
ataK Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Słusznie, tak samo masz prawo korzystać z drogi, jak każdy inny... Przypominam, że na Paskudkach Ramzes ma nr 16 ;) Głosować proszę! :lol: http://www.dogomania.pl/threads/217152-Wybieramy-Miss-i-MIstera-Paskud-DOGO-2011!!!!/page1 Quote
Alla Chrzanowska Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Głosowaliśmy i jeszcze zagłosujemy! Quote
Alla Chrzanowska Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ataK napisał(a):Na Ciebie zawsze można liczyć :) Tylko nie myśl, że to koniec... Przyczaiłam się... Bo Ramzes jest najpaskuniejszy i już! Quote
ataK Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Zgadzam się w całej rozciągłości :) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Atko! Podeślij mi na PW nr konta, bo gdzieś mi wcięło... Quote
ataK Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):Atko! Podeślij mi na PW nr konta, bo gdzieś mi wcięło... Wysłałam :) Quote
ataK Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Allu, dziękuję bardzo! Ramzesik merda ogonkiem (choć on ten ogonek zazwyczaj tak trzyma, jakby był przyklejony i w ogóle nie jego ;) ) w podziękowaniu za pieniążki :) Zaraz lecę kupić karmę, a że zaznaczyłaś, że to na Święta, to chyba dodatkowo jakieś smakołyki mu kupię :) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 ataK napisał(a):Allu, dziękuję bardzo! Ramzesik merda ogonkiem (choć on ten ogonek zazwyczaj tak trzyma, jakby był przyklejony i w ogóle nie jego ;) ) w podziękowaniu za pieniążki :) Zaraz lecę kupić karmę, a że zaznaczyłaś, że to na Święta, to chyba dodatkowo jakieś smakołyki mu kupię :) Atko ucałuj ode mnie Ramzesa i całą resztę. A może jakieś nowe zdjęcia Ramzesa I Pięknego i reszty wczasowiczów??? Quote
ataK Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Ucałuję wszystkie, a Ramzesa podwójnie ;) Zdjęcia... Można by pomyśleć ;) Ramzes co prawda zdecydowanie nie lubi zdjęć, jak widzę jakąś ładną pozę i przymierzam się, żeby pstryknąć, to się od razu kuli i albo ucieka, albo chce zjeść telefon... Bo robię wyłącznie telefonem, aparat zepsuł mi się już dawno temu... Coś popróbujemy :) Quote
ataK Posted December 20, 2011 Author Posted December 20, 2011 Biję się w piersi... Pakuję paczuszki z bazarku, a że wróciłam do domu późnym popołudniem, to nie mam czasu zgrać... Bo tak ogólnie to parę zdjęć córka moja pstryknęła, tyle że teraz ma pracę domową z informatyki, a u mnie jeden laptop... Quote
kaja69 Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 Atko,mozliwe,ze mi gdzies ta informacja umknęła...czy Ramzesik ma jakies ubranko??? bo on taki golusieńki a tu mrozy idą... Quote
ataK Posted December 21, 2011 Author Posted December 21, 2011 Nikaragua - Misiek jest ogłaszany na pewno, Norka była, ale nie wiem, czy się nie pokończyło, Ramzes nie jest... Kaja - Ramzes nie ma ubranka, myślałam, żeby mu coś wkładać, bo rzeczywiście zimno, ale przyszły mi do głowy tylko dziecięce kubraczki, a takich rozmiarów już nie posiadam ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Atko! Dobrych i spokojnych Świąt dla Ciebie i wszystkich Twoich bliskich. Quote
mmd Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Atko, ja też Ci życzę spokoju i wytchnienia od codzienności. Ściskam mocno - Magda edit: no i oczywiście dla wszystkich z tego wątku :) Gapa ze mnie :oops: Quote
mmd Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 A ja bym porobiła ogłoszenia. Muszę poćwiczyć, bo coś czuję, że zacznę robić bazarki ogł :) A gdzieś muszę zobaczyć, jak mi to idzie. Quote
ataK Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 Cioteczki kochane, dziękuję, że jesteście i dziękuję za to, co robicie :) Wszystkim również życzę udanych, spokojnych Świąt, a w Wigilię porozmawiam z psiakami i wtedy przekażę życzenia również od nich ;) Quote
mmd Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Uważaj, bo Ramzes Ci powie, co myśli o umieszczeniu go w wątku "paskud" :) Quote
ataK Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 mmd napisał(a):Uważaj, bo Ramzes Ci powie, co myśli o umieszczeniu go w wątku "paskud" :) O tym nie pomyślałam... ;) Quote
kaja69 Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Atko,obmierz Ramzesa,moze znajdę jakis kubraczek dla niego... Quote
wawer Posted December 24, 2011 Posted December 24, 2011 Spokojnych, sytych i zdrowych świąt oraz dobrego Nowego Roku i domku dla psiaków :). Quote
ataK Posted December 24, 2011 Author Posted December 24, 2011 http://oplatek.seoplus.eu/index.php?name=ataK Quote
Recommended Posts