Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wklejam ostatni post atKi,,,tak jak pisał wawer to kwestia kompa ale Ramzes jest dalej u miej

Ja tak na szybko, bo mało że komputer w rozsypce, to jeszcze mam awarię kanalizacji... Prawie nie wychodzę nie tylko z domu, ale i z wiadomego przybytku i wylewam i ścieram ile się da... Z Miśkiem nie byłam w rezultacie u weta, parę innych spraw też zawaliłam przez głupie rury Co do kontaktów Miśka z samcami, to w tej chwili mam tylko półrocznego Ramzesa, reszta to sunie, więc ciężko powiedzieć, ale zrobił się bardziej "bojowy" przez ten czas, który spędził w DS. Zdarza mu się zachować nie po dżentelmeńsku i na sunię zza płotu się rzuca z warkotem wcale nie zachęcającym do zabawy Poprzednio jak był u mnie i miałam w czasie Świąt siostrzenicę z samcem, to cały czas musieli być panowie izolowani... Kończę, bo mi zaczyna "cykać", znak, że zaraz się wyłączy...

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wawer, Jobu, dziękuję :) Rzeczywiście, komputer mi działa po parę minut, więc sprawdzam głównie pw i spisuję adresy, bo mam zaległości bazarkowe... Jak się uda, to wchodzę na niektóre wątki, w tej chwili pilny był wątek Miśka i z niego cytat powyższy :)
Ramzes i Negra w porządku, ale zdjęć nie zdążę wgrać w czasie działania komputera :( Poza nimi w tej chwili są Norka, Milka i Misiek, no i moje osobiste sunie, oczywiście :) Nusia wczoraj pojechała do DS :multi: Kciuki trzymajcie, żeby wszystko było ok :lol:

Posted

Korzystając, że zdążyłam powysyłać pw i jeszcze działa, napiszę, że dziś do domku, i to na sąsiednim osiedlu, pojechała Norka :) To chyba Wasze kciuki tak działają, te całościowe - wielkie dzięki ;)

Posted

ataK napisał(a):
Korzystając, że zdążyłam powysyłać pw i jeszcze działa, napiszę, że dziś do domku, i to na sąsiednim osiedlu, pojechała Norka :) To chyba Wasze kciuki tak działają, te całościowe - wielkie dzięki ;)

Pojawiła się i to z jakimi wieściami :) Super szczęścia Noreczko :)

Posted

ataK napisał(a):
Komputer jutro idzie do lekarza ;) A Norka wróciła...

Jak to? Już podpadła? O rany.... dobrze, że dzieci nie można tak sobie oddawać jak nabroją...

Posted

Wyła jak pani wychodziła, choćby do toalety... Sąsiedzi (blok) się skarżyli, przyszedł behawiorysta i stwierdził, że Norka musi być tam gdzie są innei psy albo cały czas ktoś musi być w domu...

Posted

Bo ludzie myślą, że pies to rzecz, że nie ma uczuć. I lepiej, że wróciła szybko, bo tam nie byłoby jej dobrze. Znajdzie się taki domek dla Norki, który zrobi choć tyle, że stopniowo przyzwyczai małą do zostawania. Albo znajdzie się domek, gdzie będzie towarzystwo.

Posted

ataK napisał(a):
Wyła jak pani wychodziła, choćby do toalety... Sąsiedzi (blok) się skarżyli, przyszedł behawiorysta i stwierdził, że Norka musi być tam gdzie są innei psy albo cały czas ktoś musi być w domu...

A co to za behawiorysta ...
No cóż Noreczko lepszy dom gdzieś na ciebie czeka ...