jobu33 Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 Wklejam ostatni post atKi,,,tak jak pisał wawer to kwestia kompa ale Ramzes jest dalej u miej Ja tak na szybko, bo mało że komputer w rozsypce, to jeszcze mam awarię kanalizacji... Prawie nie wychodzę nie tylko z domu, ale i z wiadomego przybytku i wylewam i ścieram ile się da... Z Miśkiem nie byłam w rezultacie u weta, parę innych spraw też zawaliłam przez głupie rury Co do kontaktów Miśka z samcami, to w tej chwili mam tylko półrocznego Ramzesa, reszta to sunie, więc ciężko powiedzieć, ale zrobił się bardziej "bojowy" przez ten czas, który spędził w DS. Zdarza mu się zachować nie po dżentelmeńsku i na sunię zza płotu się rzuca z warkotem wcale nie zachęcającym do zabawy Poprzednio jak był u mnie i miałam w czasie Świąt siostrzenicę z samcem, to cały czas musieli być panowie izolowani... Kończę, bo mi zaczyna "cykać", znak, że zaraz się wyłączy... Quote
ataK Posted October 23, 2011 Author Posted October 23, 2011 Wawer, Jobu, dziękuję :) Rzeczywiście, komputer mi działa po parę minut, więc sprawdzam głównie pw i spisuję adresy, bo mam zaległości bazarkowe... Jak się uda, to wchodzę na niektóre wątki, w tej chwili pilny był wątek Miśka i z niego cytat powyższy :) Ramzes i Negra w porządku, ale zdjęć nie zdążę wgrać w czasie działania komputera :( Poza nimi w tej chwili są Norka, Milka i Misiek, no i moje osobiste sunie, oczywiście :) Nusia wczoraj pojechała do DS :multi: Kciuki trzymajcie, żeby wszystko było ok :lol: Quote
Maryna Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 Trzymamy!!:-))Za pozostałe pokaźne stadko również Quote
Rudzia-Bianca Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 No to powodzenia w walce z rurami ... Quote
Alla Chrzanowska Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 Trzymamy kciuki całościowo, za DS Nusi, za szczeniorki i pozostałe pieski, za komputer, rury i przede wszystkim za Ciebie Atko! Quote
ataK Posted October 26, 2011 Author Posted October 26, 2011 Korzystając, że zdążyłam powysyłać pw i jeszcze działa, napiszę, że dziś do domku, i to na sąsiednim osiedlu, pojechała Norka :) To chyba Wasze kciuki tak działają, te całościowe - wielkie dzięki ;) Quote
kaja69 Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 No to gratulacje a kciuki nadal trzymam ,zeby wszystko dobrze i tylko bardzo dobrze sie działo... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 26, 2011 Posted October 26, 2011 ataK napisał(a):Korzystając, że zdążyłam powysyłać pw i jeszcze działa, napiszę, że dziś do domku, i to na sąsiednim osiedlu, pojechała Norka :) To chyba Wasze kciuki tak działają, te całościowe - wielkie dzięki ;) Pojawiła się i to z jakimi wieściami :) Super szczęścia Noreczko :) Quote
Alla Chrzanowska Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Norko - dużo szczęścia w nowym domku, a kciuki trzymam dalej!!! Quote
Maryna Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Jakie dobre wieści:-))Trzymamy dalej ......no i tradycyjnie domagamy się Ramzesa:-)) Quote
kaja69 Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 atka sie nie pokazuje,pewnie dalej nie może się dogadać ze swoim kompem... Quote
Alla Chrzanowska Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Ale my konsekwentnie czekamy na zdjątka Ramzesa... Quote
Rudzia-Bianca Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']Ale my konsekwentnie czekamy na zdjątka Ramzesa...[/QUOTET] Tak tak czekamy :) Quote
ataK Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Komputer jutro idzie do lekarza ;) A Norka wróciła... Quote
mmd Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 ataK napisał(a):Komputer jutro idzie do lekarza ;) A Norka wróciła... Jak to? Już podpadła? O rany.... dobrze, że dzieci nie można tak sobie oddawać jak nabroją... Quote
ataK Posted October 28, 2011 Author Posted October 28, 2011 Wyła jak pani wychodziła, choćby do toalety... Sąsiedzi (blok) się skarżyli, przyszedł behawiorysta i stwierdził, że Norka musi być tam gdzie są innei psy albo cały czas ktoś musi być w domu... Quote
Magolek Posted October 28, 2011 Posted October 28, 2011 Szkoda Noreczki, biedna mała. Przyzwyczajona była do ruchu, gwaru i innych stworzeń - dwu- i czworonożnych, a tu zostaje sama na kilka godzin. Quote
Alla Chrzanowska Posted October 29, 2011 Posted October 29, 2011 Bo ludzie myślą, że pies to rzecz, że nie ma uczuć. I lepiej, że wróciła szybko, bo tam nie byłoby jej dobrze. Znajdzie się taki domek dla Norki, który zrobi choć tyle, że stopniowo przyzwyczai małą do zostawania. Albo znajdzie się domek, gdzie będzie towarzystwo. Quote
Rudzia-Bianca Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 ataK napisał(a):Wyła jak pani wychodziła, choćby do toalety... Sąsiedzi (blok) się skarżyli, przyszedł behawiorysta i stwierdził, że Norka musi być tam gdzie są innei psy albo cały czas ktoś musi być w domu... A co to za behawiorysta ... No cóż Noreczko lepszy dom gdzieś na ciebie czeka ... Quote
kaja69 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 O kurczatko,jak nie urok to przemarsz wojsk...widocznie to nie był dla niej domek... Quote
kaja69 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):Hej, hej! Wróciłam... Ja też :) ale gdzie jest znowu atka??? Quote
Recommended Posts