ataK Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 Maluchy się integrują z nową "wczasowiczką" ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Atka, to ile Ty masz aktualnie wczasowiczów w swoim "pensjonacie"? Quote
Magolek Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Witam. Ruch u Ciebie Atko. Powodzenia z nowym nabytkiem. Mizianka dla wszystkich 4-łapych i pozdrowienia dla dwunożnych. :) Quote
ataK Posted September 17, 2011 Author Posted September 17, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):Atka, to ile Ty masz aktualnie wczasowiczów w swoim "pensjonacie"? Poza moimi dwiema "osobistymi" suniami wczasują się u mnie - Norka, Negra, Ramzes i - od wczoraj - Nusia :) Magolek napisał(a):Witam. Ruch u Ciebie Atko. Powodzenia z nowym nabytkiem. Mizianka dla wszystkich 4-łapych i pozdrowienia dla dwunożnych. :) Dziękuję, przekażę wszystkim ;) I wzajemnie :) Quote
Maryna Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Pokaż Nusię:-)) I oczywiście coraz przepiękniejszego Ramzesa:-)) Quote
Alla Chrzanowska Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Pokaż, no pokaż Nusię!!! Plisssss Quote
mmd Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']Pokaż, no pokaż Nusię!!! Plisssss Ja pokażę:): http://www.dogomania.pl/threads/214805-Niechciana-Nusia-prawdopodobnie-w-ci%C4%85%C5%BCy... małe toto i liche ;) Quote
Maryna Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Fajna jest,wiadomo już na pewno co z ciążą?? Quote
ataK Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Ciąża była i komplikacje też... Dziś ją ciachali... A ta paskuda zaraz po powrocie dziabnęła Negrusię :( Quote
kaja69 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Atko,Ciebie na chwilke nie moge stracić z oczka,bo zaraz Ci stadko sie poszerza i ja znowu nie na bieżąco,nooo... Quote
ataK Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 Aniu, Nusia jest u mnie już od piątku ;) Quote
kaja69 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Nie ,ja to już nie ogarniam :) czyli to juz ta o której wiedziałam ,tak??? tylko zdjęć nie było ... Quote
Maryna Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ataK napisał(a):Ciąża była i komplikacje też... Dziś ją ciachali... A ta paskuda zaraz po powrocie dziabnęła Negrusię :( Trzymam kciuki za powrót do formy. Quote
MiliVanili Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 ja również się przyłączam do kciukasów Quote
ataK Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 kaja69 napisał(a):Nie ,ja to już nie ogarniam :) czyli to juz ta o której wiedziałam ,tak??? tylko zdjęć nie było ... Nie :) Tamta nie miała wątku, była u mnie od środy do piątku, ale poprzedniego, natomiast Nusia przyszła tydzień po wyjeździe Loki :) A Nusia czuje się raczej dobrze, dziś wskoczyła na krzesło :crazyeye: Quote
ataK Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Właśnie był wet, Nusia dostała antybiotyk i glukozę, została obmacana we wszystkie strony, stwierdził, że mogło być lepiej, ale jak na jej stan, jest nieźle... Rana sucha, wenflon wytrzymał, mimo że zdarła osłonkę, teraz już zdjęty. Jutro już tylko antybiotyk, o ile będzie bez zmian lub lepiej. Dziękujemy za kciuki i słowa otuchy, Nusia Wam merda ogonkiem z całych sił :) Quote
masza44 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Chwilkę mnie nie było a tu takie wieści...Atko ja mam trochę fantów na bazarek, między innymi sziszę z akcesoriami i podręczniki szkolne do matury, lektury szkolne itp, tylko nie umiem robić bazarków, jakby ktoś się zgodził zrobić bazarek ja bym wysłała zdjęcia z opisem a potem bym rozsyłała fanty, a kasiorka byłaby na psiaki pod Twoją opieką. Nasza ratlerka już w nowym domku, dało się:) Quote
ataK Posted September 20, 2011 Author Posted September 20, 2011 Przekaż Maszo, ratlerce, głaski i liźnięcia serdeczne od mojej trzódki :) Dziękuję za propozycję bazarkowania na moje towarzystwo :) Ja umiem robić, możesz mi podesłać fanty. Będę jeszcze jeden robiła, miałam zrobić w zeszłym tygodniu, ale ciągle czasu nie mam... To już pilotować jeden czy dwa, żadna różnica ;) Quote
masza44 Posted September 21, 2011 Posted September 21, 2011 To dzisiaj wieczorem porobię zdjęcia i wyślę z opisem tylko mi Atko podaj adres mejlowy na pw:) Quote
Recommended Posts