Alla Chrzanowska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Miło czyta się takie wieści! Quote
mmd Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Teraz bardzo dużo psiaków znalazło domy. Nie wiem od czego to zależy, ale sa takie fale adopcji. I bardzo dobrze :) Niedługo będę dzielić bazarkowe łupy ;) Quote
masza44 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 MiliVanili napisał(a):nie do końca - delfiny też potrafią być agresywne i okrutne dla rozrywki Podobno też jako jedyne ssaki oprócz człowieka czerpią przyjemność z seksu...ciekawe... Quote
Maryna Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 To super,że dziewczynka ma nowy dom!!:-)) Quote
ataK Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Najkrótszy tymczas, jakiego miałam :) Dwa dni :) Quote
Magolek Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ataK napisał(a):Na szczęście ten ostatni był naprawdę bardzo awaryjny i dziś sunia pojechała do DS :) Szami stanęła na głowie i jeszcze trochę, a zaczęliby się o nią ludzie bić... To świetnie Atko, super akcja, oby więcej psiaków w takim tempie znajdowało domy. :) Quote
ataK Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 A zaglądajcie, zaglądajcie, szczylki wdzięczne są za zainteresowanie :) Szami ostatnio śmiała się, że mamy nie głaskać Ramzesa po łebku, żeby mu nie wytrzeć tego meszku, który zaczyna być wyczuwalny ;) Quote
savahna Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 ataK napisał(a):Szami ostatnio śmiała się, że mamy nie głaskać Ramzesa po łebku, żeby mu nie wytrzeć tego meszku, który zaczyna być wyczuwalny ;) Jak to, to Wy go po łebku głaskacie?!!!!:cool3::cool3::cool3: To jak on ma wypieknieć?!!!:razz: Quote
ataK Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Głaskany jest chyba wszędzie, gdzie się da :) Gdybyście go poznały, to też byście głaskały :eviltong: To taki słodziak :loveu: Ale dobrze, niech się to nazywa masaże :eviltong: Quote
Alla Chrzanowska Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 To i od cioci Alli proszę wymasować malucha! Quote
ataK Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):To i od cioci Alli proszę wymasować malucha! Już się robi, z największą przyjemnością ;) Quote
mmd Posted September 10, 2011 Posted September 10, 2011 I ode mnie też - małego słodkiego brzydalka ;) Quote
ataK Posted September 10, 2011 Author Posted September 10, 2011 Oczywiście, wymasuję małego, słodkiego, pięknego Ramzesika ;) Quote
MiliVanili Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 tak, ja również przyłączam się do głasków, ale po brzusiu :) Quote
savahna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Ja tez po brzusiu,żeby mnie ktoś nie zadenuncjował,że sie nad pieskiem znęcam.:evil_lol: Quote
Alla Chrzanowska Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Atko, a jak sytuacja finansowa? Pewnie kasa się kończy. W tygodniu coś wyskrobię i Ci podeślę... Quote
ataK Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Dobrze, dziś będzie masowany brzusio - od Mili i Savahny ;) A w ogóle, to wczoraj pojechał do DS mój Baster :) Allu, na razie jeszcze jakoś daję radę, przy dużej pomocy Szami :) A dzięki Mmd (z bazarku) spłacę u Szami dług za dotychczasowe leczenie Łapka i Negry :) Quote
savahna Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 A który to przepraszam Baster?:oops: Tak sobie fotki z pierwszej obejrzała szukając Basterka i dopatrzyłam,że Ramzes to malutki chyba nie jest ?! Quote
ataK Posted September 11, 2011 Author Posted September 11, 2011 Baster to mój tymczasik wcześniejszy, dorosły, nie od chłopa :) Z tych tutaj zostały tylko Negra i Ramzes... Quote
masza44 Posted September 11, 2011 Posted September 11, 2011 Witamy w niedzielę:) super że Bastuś już w domu!!My z kolei mamy 2 miesięczną ratlerkę do adopcji...na razie odkarmiamy i leczymy. Miłej niedzieli maluchom życzę Quote
Recommended Posts