Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napisał Maryna Jak dzieciaki??Czy Ramzes już piękniejszy??)

mmd napisał(a):
Ty byś chciała tak od razu :)

No pewnie, tyle ciotek za niego kciukasy trzyma, to i cudu oczekujemy. :eviltong:

Posted

Maryna napisał(a):
Jak dzieciaki??Czy Ramzes już piękniejszy??:-))

Ramzes zawsze jest piękny ;) Może jutro coś więcej napiszę, bo na razie oswajamy nową tymczaskę...

Posted

Jakoś żyją ;) Nowa sunia przyjechała wczoraj wieczorem, ma 5 miesięcy, a Negra jest wielkości jej łba... Dowiedziałam się o niej około 17ej i w rezultacie szlag mi trafił wszystkie dzisiejsze plany, bo nie mogłam zostawić całej tej watahy na głowie mojej Rodzicielce :( Szami próbuje ją gdzieś umieścić, bo u mnie jest awaryjnie i zostać nie może - na moje warunki jest po prostu za duża...

Posted

Mój syn dziś na biologii na pytanie - czym różni się człowiek od wszystkich pozostałych ssaków - odpowiedział, że człowiek umie mówić... Czy przez to jest bardziej ludzki... nie wiem...

Posted

życie pokazuje że " ludzki" nie znaczy lepszy, ja to bym chciała żebyśmy byli bardziej "zwierzęcy", bardziej naturalni, spontaniczni, i nie okrutni, zwierzęta nie są okrutne agresja jest zawsze z jakiegoś powodu a nie tak z sama z siebie i dla jakiejś chorej przyjemności lub z głupoty

Posted

masza44 napisał(a):
życie pokazuje że " ludzki" nie znaczy lepszy, ja to bym chciała żebyśmy byli bardziej "zwierzęcy", bardziej naturalni, spontaniczni, i nie okrutni, zwierzęta nie są okrutne agresja jest zawsze z jakiegoś powodu a nie tak z sama z siebie i dla jakiejś chorej przyjemności lub z głupoty

nie do końca - delfiny też potrafią być agresywne i okrutne dla rozrywki

Posted

kaja69 napisał(a):
Tez uważam ,że człowiek to najbardziej okrutna istota na ziemi...

Wczoraj ogladałam na Animal program o hienach. Padło tam zdanie,że hieny, po człowieku są najokrutniejszymi stworzeniami....:razz:

Posted

savahna napisał(a):
Wczoraj ogladałam na Animal program o hienach. Padło tam zdanie,że hieny, po człowieku są najokrutniejszymi stworzeniami....:razz:

po człowieku to jest długo, długo nic i pewnie dopiero te hieny i reszta świata

Posted

Maryna napisał(a):
Może i potrafią,ale człowiek jest nie do pobicia
Jak dzieciaki??Ramzes piękniejszy??:-))

Ramzes piękny... jak zawsze ;)

kaja69 napisał(a):
Tez uważam ,że człowiek to najbardziej okrutna istota na ziemi...

atko,coś mi sie wydaje,ze u Ciebie też przez paczkowanie namnażaja się tymczasy...

Na szczęście ten ostatni był naprawdę bardzo awaryjny i dziś sunia pojechała do DS :) Szami stanęła na głowie i jeszcze trochę, a zaczęliby się o nią ludzie bić...