mmd Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Maryna napisał(a):Jak dzieciaki??Czy Ramzes już piękniejszy??:-)) Ty byś chciała tak od razu :) Quote
Magolek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Napisał Maryna Jak dzieciaki??Czy Ramzes już piękniejszy??) mmd napisał(a):Ty byś chciała tak od razu :) No pewnie, tyle ciotek za niego kciukasy trzyma, to i cudu oczekujemy. :eviltong: Quote
ataK Posted September 7, 2011 Author Posted September 7, 2011 Maryna napisał(a):Jak dzieciaki??Czy Ramzes już piękniejszy??:-)) Ramzes zawsze jest piękny ;) Może jutro coś więcej napiszę, bo na razie oswajamy nową tymczaskę... Quote
Maryna Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 O matko,powodzenia.. Ramzesie piękno jest rozwojowe:-)) Quote
Magolek Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Jak tam nowy tymczasik i reszta ferajny? :) Quote
ataK Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Jakoś żyją ;) Nowa sunia przyjechała wczoraj wieczorem, ma 5 miesięcy, a Negra jest wielkości jej łba... Dowiedziałam się o niej około 17ej i w rezultacie szlag mi trafił wszystkie dzisiejsze plany, bo nie mogłam zostawić całej tej watahy na głowie mojej Rodzicielce :( Szami próbuje ją gdzieś umieścić, bo u mnie jest awaryjnie i zostać nie może - na moje warunki jest po prostu za duża... Quote
savahna Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 A w swiętokrzyskim pojawiło się 6 Ramzesików.:-(:-(:-( Znalezione w lesie w kartonie.:placz::placz::placz: http://www.dogomania.pl/threads/196823-PSY-KIELECKIE-DO-ADOPCJI-w%C4%85tek-zbiorczy-ps%C3%B3w-z-Dymin-i-tych-kt%C3%B3re-ich-unikn%C4%99%C5%82y/page144 Quote
masza44 Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Przepraszam za spam ale chciałam cioteczkom polecić bazarek na Rudego i Kapselka http://www.dogomania.pl/threads/214252-Troch%C4%99-tego-i-owego-.Dla-Ciebie-pupila.-Do-22.-09.-.?p=17593015#post17593015 jak możecie kochane to rozsyłajcie dalej lub chociaż hopajcie, dzięki Quote
ataK Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Spamujcie bez obaw, szczylki dzięki temu idą w górę ;) Savahna, one są w gorszym stanie niż Ramzes!!! Masakra... Masza, już pędzę :) Quote
savahna Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 No, Ty wiesz lepiej. W kazdym razie masakra....:-( Biedne, biedne te zwierzaczki....:shake: Quote
MiliVanili Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Bestialstwo, nigdy nie zrozumiem jak można być takim kretynem, wrrrrrrrrrrrr Quote
savahna Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Mogłoby być tak pieknie. Wystarczyłoby,żeby człowiek był bardziej ludzki....:shake: Quote
ataK Posted September 8, 2011 Author Posted September 8, 2011 Mój syn dziś na biologii na pytanie - czym różni się człowiek od wszystkich pozostałych ssaków - odpowiedział, że człowiek umie mówić... Czy przez to jest bardziej ludzki... nie wiem... Quote
Magolek Posted September 8, 2011 Posted September 8, 2011 Nie, nie jest bardziej "ludzki", ale - niestety - czuje się przez to lepszy. Quote
masza44 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 życie pokazuje że " ludzki" nie znaczy lepszy, ja to bym chciała żebyśmy byli bardziej "zwierzęcy", bardziej naturalni, spontaniczni, i nie okrutni, zwierzęta nie są okrutne agresja jest zawsze z jakiegoś powodu a nie tak z sama z siebie i dla jakiejś chorej przyjemności lub z głupoty Quote
Maryna Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Podpisuję się pod tym wszystkimi rączkami Quote
savahna Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 No niestety, szczera prawda....:roll: Quote
Alla Chrzanowska Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Wróciłam, ale nie wiem, czy dobrze zrobiłam... Choć tam gdzie byłam psy mają jeszcze gorzej... Quote
MiliVanili Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 masza44 napisał(a):życie pokazuje że " ludzki" nie znaczy lepszy, ja to bym chciała żebyśmy byli bardziej "zwierzęcy", bardziej naturalni, spontaniczni, i nie okrutni, zwierzęta nie są okrutne agresja jest zawsze z jakiegoś powodu a nie tak z sama z siebie i dla jakiejś chorej przyjemności lub z głupoty nie do końca - delfiny też potrafią być agresywne i okrutne dla rozrywki Quote
Maryna Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Może i potrafią,ale człowiek jest nie do pobicia Jak dzieciaki??Ramzes piękniejszy??:-)) Quote
kaja69 Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 Tez uważam ,że człowiek to najbardziej okrutna istota na ziemi... atko,coś mi sie wydaje,ze u Ciebie też przez paczkowanie namnażaja się tymczasy... Quote
savahna Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 kaja69 napisał(a):Tez uważam ,że człowiek to najbardziej okrutna istota na ziemi... Wczoraj ogladałam na Animal program o hienach. Padło tam zdanie,że hieny, po człowieku są najokrutniejszymi stworzeniami....:razz: Quote
MiliVanili Posted September 9, 2011 Posted September 9, 2011 savahna napisał(a):Wczoraj ogladałam na Animal program o hienach. Padło tam zdanie,że hieny, po człowieku są najokrutniejszymi stworzeniami....:razz: po człowieku to jest długo, długo nic i pewnie dopiero te hieny i reszta świata Quote
ataK Posted September 9, 2011 Author Posted September 9, 2011 Maryna napisał(a):Może i potrafią,ale człowiek jest nie do pobicia Jak dzieciaki??Ramzes piękniejszy??:-)) Ramzes piękny... jak zawsze ;) kaja69 napisał(a):Tez uważam ,że człowiek to najbardziej okrutna istota na ziemi... atko,coś mi sie wydaje,ze u Ciebie też przez paczkowanie namnażaja się tymczasy... Na szczęście ten ostatni był naprawdę bardzo awaryjny i dziś sunia pojechała do DS :) Szami stanęła na głowie i jeszcze trochę, a zaczęliby się o nią ludzie bić... Quote
Recommended Posts