MiliVanili Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Maryna napisał(a):I to jak:-)) Daj fotki,daj:-)) o i to jest myśl :klacz: Quote
ataK Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Zdjęć z komórki jeszcze nie zgrałam, obrobiłam na razie te zdjęcia, które robiła Szami. Większość jeszcze sprzed choroby szczonków, niektóre z Łapkiem... Tak bawią się Norka z Basterem, co prawda to nie ich wątek, ale wtedy maluchy były jeszcze dość dzikie :) A tu moja "osobista" Neli z Łapkiem... Quote
ataK Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Negra na kanapie :) Nagra w... szafie ;) Norka z Łapkiem :placz: Norka i Negra Quote
ataK Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 Ramzes z zabaweczką Norki ;) Maluchy w lecznicy... I Łapek... Quote
mmd Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 O kurcze - Ramzes nie jest na razie zbyt urodziwy... http://tinypic.pl/i/00120/3o0ri40p6imi_t.jpg to świństwo się cofa trochę? Quote
ataK Posted September 4, 2011 Author Posted September 4, 2011 mmd napisał(a):O kurcze - Ramzes nie jest na razie zbyt urodziwy... http://tinypic.pl/i/00120/3o0ri40p6imi_t.jpg to świństwo się cofa trochę? Na główce ma już delikatny meszek, ale to trzeba się mocno domacać ;) Ale co to znaczy - niezbyt urodziwy??? :mad: Jest śliczny!!! :evil_lol: Quote
mmd Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Skoro tej śliczności trzeba się domacywać, to pozostaje mi wierzyć na słowo ;) Quote
savahna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Ramzes bidulek....:roll: Ale ma dobra opiekę. Będzie dobrze:loveu: Żal patrzeć na zdjęcia Łapka....:shake: Quote
Maryna Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 Dzieciaki są piękne!!Ramzes piękny będzie!!:-))A słodki już jest:-)) Quote
mmd Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 savahna napisał(a):Ramzes bidulek....:roll: Ale ma dobra opiekę. Będzie dobrze:loveu: Żal patrzeć na zdjęcia Łapka....:shake: Żal. Zawsze żal, jak już jakiegoś psiaka "poznamy". Maryna napisał(a):Dzieciaki są piękne!!Ramzes piękny będzie!!:-))A słodki już jest:-)) No i zleciały się obrończynie Ramzesa - to ja już nic nie mówię :scared: Quote
Rudzia-Bianca Posted September 4, 2011 Posted September 4, 2011 No na pewno jest wyjątkowy Ramzesik :) Quote
savahna Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 Nnnnno a jak juz dojdzie do siebie to na pewno będzie to metamorfoza roku.:p Quote
ataK Posted September 5, 2011 Author Posted September 5, 2011 To właściwie powinnam następne zdjęcia Ramzesika wstawić dopiero wtedy, kiedy będzie piękny i puszysty... Quote
Maryna Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 O nie,chcemy obserwowac metamorfozę:-)) Quote
savahna Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Pewnie,że chcemy byc na bieżąco. Ważne,że Ramzes ma dobra opiekę...Teraz potrzeba tylko czasu..... Quote
mmd Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Przyszłam się pochwalić: po podliczeniu (wstępnym) bazarku wyszło mi 218 dla Negry i na dług po Łapku. Quote
kaja69 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Mam trącony przez burze net i nie widzę zdjęć :( Quote
ataK Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 mmd napisał(a):Przyszłam się pochwalić: po podliczeniu (wstępnym) bazarku wyszło mi 218 dla Negry i na dług po Łapku. Jesteś WIELKA!!! Nie spodziewałam się aż tyle!!! Ten tydzień wtedy, kiedy Szami przyjeżdżała codziennie i brała maluchy do lecznicy wyniósł 97zł, a i tak Szami policzyła nas po kosztach... Tyle kosztowało to wszystko, co w szczylki wepchnęli i nie policzyli ani grosza za samo leczenie, bo Szami stwierdziła, że jeszcze sporo będą te maluchy kosztować :-( Mówiłam jej o bazarkach, bo sama też ciągle jakieś robię, to powiedziała, że jeszcze przecież będą szczepienia, że karmę dobrą jeść muszą, no i nie wiadomo, ile czasu jeszcze będą u mnie, bo z nużycą do adopcji przecież nie pójdą... Tak więc dźwięczę Ci niezmiernie, że pomyślałaś o nas i wspomogłaś bazarkiem :modla: Quote
mmd Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 W "normalnej" lecznicy pewnie by było nie 97, a 500. Quote
ataK Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 mmd napisał(a):W "normalnej" lecznicy pewnie by było nie 97, a 500. Pewnie tak... Opatrzność chyba nad nami czuwa ;) Quote
savahna Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 To macie jednak szczęście,ze jest Szami....:lol::lol::lol: Quote
MiliVanili Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Kilka dni mnie nie było a tu taka niespodzianka i takie zdjątka śliczne! Kochane maluszki! Quote
Magolek Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Śliczne zdjęcia, a Ramzes rzeczywiście słodziak. :) Quote
Maryna Posted September 7, 2011 Posted September 7, 2011 Jak dzieciaki??Czy Ramzes już piękniejszy??:-)) Quote
Recommended Posts