Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęć z komórki jeszcze nie zgrałam, obrobiłam na razie te zdjęcia, które robiła Szami. Większość jeszcze sprzed choroby szczonków, niektóre z Łapkiem...
Tak bawią się Norka z Basterem, co prawda to nie ich wątek, ale wtedy maluchy były jeszcze dość dzikie :)

A tu moja "osobista" Neli z Łapkiem...

Posted

savahna napisał(a):
Ramzes bidulek....:roll: Ale ma dobra opiekę. Będzie dobrze:loveu:
Żal patrzeć na zdjęcia Łapka....:shake:

Żal. Zawsze żal, jak już jakiegoś psiaka "poznamy".

Maryna napisał(a):
Dzieciaki są piękne!!Ramzes piękny będzie!!:-))A słodki już jest:-))

No i zleciały się obrończynie Ramzesa - to ja już nic nie mówię :scared:

Posted

mmd napisał(a):
Przyszłam się pochwalić: po podliczeniu (wstępnym) bazarku wyszło mi 218 dla Negry i na dług po Łapku.

Jesteś WIELKA!!! Nie spodziewałam się aż tyle!!! Ten tydzień wtedy, kiedy Szami przyjeżdżała codziennie i brała maluchy do lecznicy wyniósł 97zł, a i tak Szami policzyła nas po kosztach... Tyle kosztowało to wszystko, co w szczylki wepchnęli i nie policzyli ani grosza za samo leczenie, bo Szami stwierdziła, że jeszcze sporo będą te maluchy kosztować :-( Mówiłam jej o bazarkach, bo sama też ciągle jakieś robię, to powiedziała, że jeszcze przecież będą szczepienia, że karmę dobrą jeść muszą, no i nie wiadomo, ile czasu jeszcze będą u mnie, bo z nużycą do adopcji przecież nie pójdą... Tak więc dźwięczę Ci niezmiernie, że pomyślałaś o nas i wspomogłaś bazarkiem :modla: