Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 998
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niepewny :( Wieczorem łapki się pod nim uginały, nie chciał jeść, dziś rano troszkę wody tylko wypił, zwymiotował i dalej jeść nie chciał... Teraz jest znowu w lecznicy.
Mili, jakieś fotki mam, ale część sprzed choroby, a część jeszcze w telefonie. Wszystkie do przeróbki, bo za duży format. Nie wyrabiam się z czasem - kończę 3 bazarki, zaczyna się rok szkolny, o maluszkach już nie wspomnę... Wrzucę zdjęcia, jak znajdę jakieś pół godzinki ;)

Posted

kaja69 napisał(a):
Atko,będzie dobrze...a swoja droga rok szkolny powinien trwać 2 miesiące a wakacje 10,a nie odwrotnie:roll:

Tego samego zdania są moje dzieci, a i ja czasem też ;)

Posted

[quote name='MiliVanili']spokojnie kochana nie pali się :)
najważniejsze żeby maluchy zdrowe były, ale mam taką cichą nadzieję, że jak świat je zobaczy to już nie będą mogły odejść po cichu...

No to wrzucam czym prędzej choć jedno zdjęcia Łapka...

Dzisiejsze SMS-y Szami z lecznicy: "Pomimo kroplówki i leków mały jest coraz słabszy."
"Próbujemy, ale marne szanse, teraz wymiotuje."
"Łapek bez zmian, wymiotuje, jest bardzo słaby. Nie mamy już pomysłów!"

Posted

Negra i Ramzes muszą się nieco odkarmić, zanim będzie można je w ogóle zaszczepić... Negra jeszcze dostanie krople (które Ramzes dostał już dwukrotnie), przeciw nużycy, na razie musi dojść do siebie po chorobie. Wygląda na to, że było to bardzo silne zatrucie, zbyt silne, jak na toksyny od robaków. Biorąc pod uwagę, że Negra pierwsze objawy miała cztery dni po przyjeździe do mnie, Szami podejrzewa, że musieli się oboje z Łapkiem zatruć jeszcze tam, u chłopa. Nie wiadomo czym. Martwi mnie, że zostało tam jeszcze około 20 psów...