Agata P Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 biedactwa malutkie,na razie mogę niestety tylko zaglądać..... Quote
Alla Chrzanowska Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Zbieramy pieniążki na leczenie i szczepienie Maluchów. Ramzes ma nużycę. Kto się dorzuci??? Quote
Magolek Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Dużo nie mogę, ale coś tam wyskrobię. Proszę o PW z kontem. Quote
ataK Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 Była dziś u nas Szami. Ramzes dostał zastrzyk, wszystkie dostały witaminki, które mam dodawać do jedzonka. Karmę muszę jakąś dobrą im kupić... Jedzą jakby nigdy jeszcze syte nie były ;( Ponieważ od razu wczoraj były odpchlone i odrobaczone, to Negrę i Łapka można w przyszłym tygodniu szczepić na wirusówki, Ramzes na razie za słaby... Quote
Maryna Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Bo pewnie nie były syte.Dobrze,że już zaopiekowane,trzymam kciuki ,głównie za Ramzeska-biedaczek Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ataK napisał(a):Była dziś u nas Szami. Ramzes dostał zastrzyk, wszystkie dostały witaminki, które mam dodawać do jedzonka. Karmę muszę jakąś dobrą im kupić... Jedzą jakby nigdy jeszcze syte nie były ;( Ponieważ od razu wczoraj były odpchlone i odrobaczone, to Negrę i Łapka można w przyszłym tygodniu szczepić na wirusówki, Ramzes na razie za słaby... A to wszystko kosztuje - wiem, że jestem namolna, ale może ktoś podaruje tym psim dzieciom parę grosików??? Quote
kaja69 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Alla Chrzanowska napisał(a):A to wszystko kosztuje - wiem, że jestem namolna, ale może ktoś podaruje tym psim dzieciom parę grosików??? Dobrze,ze jestes namolna,atce trzeba pomóc...ja niestety sama na żebrach...ale moze porozsyłać watek... teraz sezon urlopowy jeszcze trwa i mało ludzi na dogo... Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 kaja69 napisał(a):Dobrze,ze jestes namolna,atce trzeba pomóc...ja niestety sama na żebrach...ale moze porozsyłać watek... teraz sezon urlopowy jeszcze trwa i mało ludzi na dogo... A już się bałam, że ktoś mnie chce obstawić!!! Ok. Ja porozsyłam wątek do swoich, a jesli byś mogła rozesłać do swoich znajomych, byłoby cudnie. Jak się wysyła do znajomych, to zawsze chętniej jest to czytane. Umieszczę też link na moich aktualnych bazarkach. Quote
ataK Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Dziękuję, Cioteczki :) Co nieco jeszcze skapnie z antykwariatu, no i rozglądam się po chałupie, z czego zrobić kolejny bazarek - pewnie będą to znowu książki ;) Damy radę :) Quote
savahna Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 No ja tez kiepsciunio z kasą. Ale zagladac będę. Może ktoś jakiś bazarek skleci.... Quote
ataK Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Melduję posłusznie, że wpłynęło 30zł od Alli :) Bardzo dziękuję, zaraz wpiszę w pierwszym poście. Jutro dowiem się od Szami, ile jak dotąd kosztowały kropelki (strong-coś tam, działające i na pchły, i na robale, i na nużeńce), witaminki i zastrzyk dla Ramzesa. Szami przyniosła szczeniorkom dwie obróżki i dwie smyczki (tyle miała), bo u mnie nie ma ogrodzenia i psiaki wyprowadzane są na smyczach. Na którymś bazarku zamawiałam obróżkę, to będzie trzecia :) Quote
Maryna Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Chętnie bym Cię poratowala obróżkami,bo mam nieliczoną ilośc,tylko rozmiar,kurka,nie ten;-)) Quote
MiliVanili Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ja również finansowo leżę, więc nie jestem w stanie pomóc w tej chwili :( ale mam nadzieję, że Ramzes szybciutko dojdzie do zdrowia, najważniejsze, że bidule już bezpieczne! Quote
ataK Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Maryna napisał(a):Chętnie bym Cię poratowala obróżkami,bo mam nieliczoną ilośc,tylko rozmiar,kurka,nie ten;-)) Rozmiar to one mają taki, że paski od zegarków pasują ;) Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 No fakt, ani ja, ani Maryna obróżkami i smyczkami nie poratujemy, chyba, że wyślę jedną, a Ty z niej zrobisz 3 i jeszcze zostanie na 3 zapasowe... Quote
Magolek Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Nie dostałam nic na PW. Podeślijcie proszę nr konta to trochę grosików szczeniorkom wyślę. Quote
ataK Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 [quote name='Alla Chrzanowska']No fakt, ani ja, ani Maryna obróżkami i smyczkami nie poratujemy, chyba, że wyślę jedną, a Ty z niej zrobisz 3 i jeszcze zostanie na 3 zapasowe... Dobry pomysł ;) [quote name='Magolek']Nie dostałam nic na PW. Podeślijcie proszę nr konta to trochę grosików szczeniorkom wyślę. Dziękuję, Magolek, zaraz wyślę PW. A w ogóle, to zajrzyj do antykwariatu, bo wszystko Ci przebili ;) I kolejny bazarek gotowy :) http://www.dogomania.pl/threads/213048-Ksi%C4%85%C5%BCki-biografie-teatr-historia.-Dla-trzech-szczeniaczk%C3%B3w-i-Bastera-do-28.VIII Quote
MiliVanili Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ja również zaglądam, ale tylko podrzucę szczeniaczkowo Quote
ataK Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 Zaglądajcie jak najczęściej, serdecznie zapraszamy :) A tak a propos, to czy ktoś się może wybiera na wystawę psów do Nowego Sącza? Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 A może ktoś zechce wesprzeć grosikiem leczenie Ramzesa? Albo szczepienie Szczeniorków??? Quote
Szami Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 ataK napisał(a):Melduję posłusznie, że wpłynęło 30zł od Alli :) Bardzo dziękuję, zaraz wpiszę w pierwszym poście. Jutro dowiem się od Szami, ile jak dotąd kosztowały kropelki (strong-coś tam, działające i na pchły, i na robale, i na nużeńce), witaminki i zastrzyk dla Ramzesa. Szami przyniosła szczeniorkom dwie obróżki i dwie smyczki (tyle miała), bo u mnie nie ma ogrodzenia i psiaki wyprowadzane są na smyczach. Na którymś bazarku zamawiałam obróżkę, to będzie trzecia :) ataK przecież mówiłam ,że biorę na siebie leczenie Ramzesa a co za tym idzie to krople i witaminy dla wszystkich wchodzą w zakres mojej obietnicy. Teraz najważniejsze to odkarmić psiaki , potrzeba im dobrej karmy i tu prośba z mojej strony jeśli damy wszyscy radę to jak najszybciej trzeba takową zakupić. Ja mogę zamówić ale niestety finansowo już nie udźwignę. Quote
Alla Chrzanowska Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Szami napisał(a):ataK przecież mówiłam ,że biorę na siebie leczenie Ramzesa a co za tym idzie to krople i witaminy dla wszystkich wchodzą w zakres mojej obietnicy. Teraz najważniejsze to odkarmić psiaki , potrzeba im dobrej karmy i tu prośba z mojej strony jeśli damy wszyscy radę to jak najszybciej trzeba takową zakupić. Ja mogę zamówić ale niestety finansowo już nie udźwignę. Kto dorzuci grosik na karmę dla Szczeniaczków, dla chorego Ramzesa, maleńkiej Negry i ślicznego Łapka??? Cioteczki kochane plissssssssss! Quote
Recommended Posts