Basia1968 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 PatSi czy możesz ;pojechać po tego Misia dzisiaj do weta do Połańca? bo ta sytuacja jest co najmniej dziwna, ale teraz nie czas na to tylko czas na ratowanie psiny. My zapłacimy Ci za pewien okres - na przykład teraz 200 zł i będziemy szukać - jeśli nie będziesz mogła go trzymać. Kwestia podpisania - to jest tylko tak naprawdę ZDJĘCIE CIĘŻARU Z GMINY - i to najmniejszy problem - pieprzyć to - ja mogę napisać, że Misiek jest pod opieka naszej Fundacji - mnie to rybka. Teraz prosze o pomoc dla MIsia a póxniej będziemypyskowaćm, wytykac itd itp. /żartuje/ Nie znam Naoomi nie wiem co tam sie dzieje w Staszowie - wiem, że sytuacja misia jest co najmniej dziwna. My mieszkamy w Tarnobrzegu Quote
_patSi_ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 siostra mi przekazała numer do gminy - dzwoniłam - psa może bez problem wziasc osoba prywatna i go przetrzymać, bo oni nie maja gdzie. Ja po psa mogę się zgłosić jutro lub w sobotę/ jak załatwię sobie transport/... basiu daj mi swój numer tel. na priv Quote
_patSi_ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Noami gmina prosiła o Twój numer tel - chcą się z Wami skontaktować, jeśli możesz zadzwoń do nich. Quote
naoomi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Słuchajcie ,to ze gmina się wtrąciła to trochę zamieszało w sytuacji Miśka a z drugiej strony to dobrze bo został zbadany i wykastrowany.Gmina nie ma pieniędzy to skąd my mamy mieć .To że Ja pomagam psom w miarę moich możliwości to tylko moje dobre serce.Tyle co mam do powiedzenia. Quote
agusiazet Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Są jakieś deklaracje na Misia, więc trzeba by je zebrać w pierwszym poście, żeby wiedzieć ile jest kasy i ile trzeba zebrać! I kto będzie zbierał? Quote
Basia1968 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Naoomi robi co może - i nie ma co ją tutaj strofować. Teraz trzeba ratowac Misiunia. Gmina zapłaci za weta i zabieg - no to chociaż tyle, bo nasza za nic nie płaci. Deklaracje Naoomi zbierze w pierwszym poście. Zapisz prosze deklaracje i jak możesz udostępnij konto swoje? Quote
agusiazet Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Jeśli pieska więła by PatSi może lepiej, żeby ona otrzymywała wpłaty? Tylko ile u niej kosztowałby pobyt Misia? Quote
_patSi_ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 właśnie dzwoniłam do weta - nie ma możliwości przetrzymania psa - okazało się przy okazji ze dziś o 9:00 miałam odebrać psa - o czym nawet nie wiedziałam... ja dopiero dziś wracam ze śląska......rozmawiałam z pracownikiem urzedu powiedział ze każda osoba może go odebrać, Naomi PROSZĘ Cię odbierz go i przetrzymaj jedna noc u siebie - jutro po niego będę... Basiu nie masz zasięgu :( Quote
agusiazet Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 _patSi_ napisał(a):właśnie dzwoniłam do weta - nie ma możliwości przetrzymania psa - okazało się przy okazji ze dziś o 9:00 miałam odebrać psa - o czym nawet nie wiedziałam... ja dopiero dziś wracam ze śląska......rozmawiałam z pracownikiem urzedu powiedział ze każda osoba może go odebrać, Naomi PROSZĘ Cię odbierz go i przetrzymaj jedna noc u siebie - jutro po niego będę... Basiu nie masz zasięgu :( Naomi odbierzesz i przetrzymasz??? Quote
Basia1968 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Patrycja spróbuje jeszcze zapytać gmine czy może przewieźć Misia do Fundacji - w sumie to i tak gmina nie ma co z biedakiem zrobić, więc nie powinno byc problemu. Quote
naoomi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Ale gdzie ja go wezmę,ja nie mam żadnych warunków na trzymanie,nawet nie mam czym po niego jechać !!! masakra ta zasrana gmina niech się lepiej nie wtrąca bo nic nie robią a kasę biorą. Quote
_patSi_ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Noami kawałek przedpokoju kuchni... cokolwiek... a do gminy macie blisko to taxi możecie wziasc Quote
_patSi_ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 mam zarąbista wiadomość:) pies właśnie do nas jedzie - gmina ma go przywieść! Quote
agusiazet Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 _patSi_ napisał(a):mam zarąbista wiadomość:) pies właśnie do nas jedzie - gmina ma go przywieść! no wreszcie jakiś konkret ze strony gminy, wymyślony samodzielnie, chyba:) Quote
naoomi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Uff przestało mnie skręcać z nerwów. Quote
_patSi_ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Gminie sama zaproponowałam przewóz i bez problemu się zgodzili ,:) Noami poprowadzisz dalej cala ta akcje zbiórkowa?? Quote
naoomi Posted August 25, 2011 Author Posted August 25, 2011 Deklaracje zebrałam w pierwszym poście .Teraz na czyje konto będziemy wpłacać? Quote
_patSi_ Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Misiek jest już u mnie:) Psiaka przywieźli Berlingo w klatce, psiak jest poprzecinany co widać na zdjęciu - skaleczenie na głowie zostało zszyte Poniżej przedstawiam na szybko parę zdjęć,które wysłała mi sis Co do konta to na podajcie swoje/chyba ze macie inny pomysł/ Priorytetowa sprawa jest jednak szybkie znalezienie domku dla psiaka, im szybciej tym lepiej. Jutro porobię psinie ładniejsze zdjęcia i zrobię plakaty, może znajdzie się dla niego dom. Quote
agusiazet Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 Zdjęcia z tymi ranami to raczej piękne nie będą:( Ala może chwycą kogoś za serce! Patsi, jaki koszt utrzymania psa u Ciebie? Quote
agusiazet Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 To ja jeszcze dorzucę 3 zł do mojej deklaracji, żeby rachunek był równy na 130, deklaracja na 15 zł:) Quote
agusiazet Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 _patSi_ napisał(a):10zl/ dzień z wyżywieniem To na prawdę bardzo dobra cena. A, jeśli chodzi o warunki, to jakie? Quote
Basia1968 Posted August 25, 2011 Posted August 25, 2011 mamuniu co oni temu psinie zrobili w czasie tego transportu - p..........e żłoby!!! Przed transportem psinka był cały - wystarczyło jeden dzień - ja myslę, że psiaka uderzali czymś - to nie są rany szarpane takie jak przy pogryzieniach, to sa rany cięte, a ta bulwa? od kopnięcia? nóz w kieszeni sie otwiera!! jak to czyta ktoś z urzedu gminy w Staszowie to powiem krótko - BESTIE NIE LUDZIE!! Quote
Recommended Posts