Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PatSi czy możesz ;pojechać po tego Misia dzisiaj do weta do Połańca? bo ta sytuacja jest co najmniej dziwna, ale teraz nie czas na to tylko czas na ratowanie psiny. My zapłacimy Ci za pewien okres - na przykład teraz 200 zł i będziemy szukać - jeśli nie będziesz mogła go trzymać. Kwestia podpisania - to jest tylko tak naprawdę ZDJĘCIE CIĘŻARU Z GMINY - i to najmniejszy problem - pieprzyć to - ja mogę napisać, że Misiek jest pod opieka naszej Fundacji - mnie to rybka. Teraz prosze o pomoc dla MIsia a póxniej będziemypyskowaćm, wytykac itd itp. /żartuje/
Nie znam Naoomi nie wiem co tam sie dzieje w Staszowie - wiem, że sytuacja misia jest co najmniej dziwna.
My mieszkamy w Tarnobrzegu

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

siostra mi przekazała numer do gminy - dzwoniłam - psa może bez problem wziasc osoba prywatna i go przetrzymać, bo oni nie maja gdzie. Ja po psa mogę się zgłosić jutro lub w sobotę/ jak załatwię sobie transport/... basiu daj mi swój numer tel. na priv

Posted

Słuchajcie ,to ze gmina się wtrąciła to trochę zamieszało w sytuacji Miśka a z drugiej strony to dobrze bo został zbadany i wykastrowany.Gmina nie ma pieniędzy to skąd my mamy mieć .To że Ja pomagam psom w miarę moich możliwości to tylko moje dobre serce.Tyle co mam do powiedzenia.

Posted

Naoomi robi co może - i nie ma co ją tutaj strofować. Teraz trzeba ratowac Misiunia. Gmina zapłaci za weta i zabieg - no to chociaż tyle, bo nasza za nic nie płaci. Deklaracje Naoomi zbierze w pierwszym poście. Zapisz prosze deklaracje i jak możesz udostępnij konto swoje?

Posted

właśnie dzwoniłam do weta - nie ma możliwości przetrzymania psa - okazało się przy okazji ze dziś o 9:00 miałam odebrać psa - o czym nawet nie wiedziałam... ja dopiero dziś wracam ze śląska......rozmawiałam z pracownikiem urzedu powiedział ze każda osoba może go odebrać, Naomi PROSZĘ Cię odbierz go i przetrzymaj jedna noc u siebie - jutro po niego będę... Basiu nie masz zasięgu :(

Posted

_patSi_ napisał(a):
właśnie dzwoniłam do weta - nie ma możliwości przetrzymania psa - okazało się przy okazji ze dziś o 9:00 miałam odebrać psa - o czym nawet nie wiedziałam... ja dopiero dziś wracam ze śląska......rozmawiałam z pracownikiem urzedu powiedział ze każda osoba może go odebrać, Naomi PROSZĘ Cię odbierz go i przetrzymaj jedna noc u siebie - jutro po niego będę... Basiu nie masz zasięgu :(

Naomi odbierzesz i przetrzymasz???

Posted

Ale gdzie ja go wezmę,ja nie mam żadnych warunków na trzymanie,nawet nie mam czym po niego jechać !!! masakra ta zasrana gmina niech się lepiej nie wtrąca bo nic nie robią a kasę biorą.

Posted

Misiek jest już u mnie:)
Psiaka przywieźli Berlingo w klatce, psiak jest poprzecinany co widać na zdjęciu - skaleczenie na głowie zostało zszyte
Poniżej przedstawiam na szybko parę zdjęć,które wysłała mi sis
Co do konta to na podajcie swoje/chyba ze macie inny pomysł/
Priorytetowa sprawa jest jednak szybkie znalezienie domku dla psiaka, im szybciej tym lepiej. Jutro porobię psinie ładniejsze zdjęcia i zrobię plakaty, może znajdzie się dla niego dom.

Posted

mamuniu co oni temu psinie zrobili w czasie tego transportu - p..........e żłoby!!! Przed transportem psinka był cały - wystarczyło jeden dzień - ja myslę, że psiaka uderzali czymś - to nie są rany szarpane takie jak przy pogryzieniach, to sa rany cięte, a ta bulwa? od kopnięcia? nóz w kieszeni sie otwiera!! jak to czyta ktoś z urzedu gminy w Staszowie to powiem krótko - BESTIE NIE LUDZIE!!