Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 393
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Patsi ja nie zapomniałam o Aronku - tylko teraz na wsi sie organizujemy. Będę w czwartek już dostepna wtedy wszystko poreguluję i będę częściej niuśka odwiedzać.
My musimy teraz tą złpaną w lesie staszowskim sunię do nas przenieść, bo ona siedzi u weta w klatce. Zobaczycie jaka śliczna słodzinka.

Posted

znalazłam chwilę i wpadam bardzo przeprosić, bo zadeklarowałam 30zł/mcznie, nawet ustawiłam sobie jako zlecenie stałe, ale już zabrakło mi czasu żeby sprawdzić czy przelewy wyszły:( Nie wyszły i nikt mnie nie ścignął:(

zaraz wpłacę za wrzesień i październik

Posted

Wpłaty od Basia1968,jogi i agusiazet doszły na konto Fundacji za co bardzo dziękuję w swoim imieniu i Fundacji:Rose: U Arona wszystko dobrze rany się pogoiły ale nadal jest w fundacji.Zainteresowanie Aronem jest zerowe :-( Patrycja mam problem z komputerem dlatego nie mogła napisać na dogo.Jak go rozwiąże to wrzuci fotki Arona na forum.

• 2 weeks later...
Posted

ogłaszacie chłopaczka? duże psiny mają jak zwykle pod górkę.
Ja sama mam ogromny problem z umieszczeniem gdziekolwiek co najmniej 10 dużych psów - kurde łeb pęka od tego psiego nieszczęścia.

Posted

Witam dziewczyny!!! z góry przepraszam, że tyle czasu się nie odzywałam, miała sporo problemów z komputerem, później z internetem... no i sporo pracy w fundacji
Już piszę co u chłopaka...
Zainteresowanie Aronem jest niestety żadne...:(
Chłopak sporo rozrabia, nie toleruje zwierząt,a na punkcie kotów wariuje - istny diabeł - trochę przez to narozrabiał (podrapane parapety, drzwi ...). Co do ludzi to jest bardzo oddany:), bardzo nas smuci fakt, że tak trudno znaleźć dla niego dom - on naprawdę jest bardzo kochanym psem...
Wklejam tak na szybko fotkę...

OGROMNIE WAM DZIĘKUJE ZA PAMIĘĆ, W TYM MIESIĄCU WPŁYNĘŁY WPŁATY OD JOGI I AGUSIZET!!!
naoomi jak tam sytuacja w Staszowie?? Czy powiększyła się liczba bezdomniaków?? Czytałam na dogo, że są bezdomne szczeniaczki:( Kurcze zima idzie wielkimi krokami, co z nimi będzie, przecież to bezbronne dzieciaczki...

Posted

Patsi jak ładnie Aron wyszedł na tym zdjęciu,rany się ładnie zagoiły chłopak ogólnie wyładniał nie to co były po blokiem :) Bardzo Wam dziękuję że obdarzyliście go taką opieką :Rose::Rose: A co u Puszka? Sytuacja w Staszowie jest tragiczna :-(