Jump to content
Dogomania

Estonia 2-3.06.2007 - International Dog Show "Winner 2007",

Recommended Posts

Posted

będę pamiętać Alu. Muszę tylko skalkulować koszta, bo potem europejska jest. I mogę nie wydolić.

1) Klub z krajówka - 2 dni
2) Estonia
3) Zagrzeb

Wszystko w obrębie 3 tygodni.

A wy to w niedzielę grupę 5 macie. No i sama nie wiem czy wystawiałabym Opusa czy ktoś by mi go wystawił.

Ale bardzo bym chciała jechać
Na opłaty zgłoszeniowe - to mam - tyle, że przejazd !!!!

Posted

a il eto mniej wiecej wychodzi??? i czy mozna zglosic w I terminie,a zaplacic tyle samo na wystawie??? kto sedziuje baski??? jak daleko jest do estonii??? ja nei wwiem co ze zgloszneiami itd, bo nei chce mi sie za cholere link otworzyc...

Posted

Ja byłabym jak najbardziej zainteresowana ta wystawą. Tyle że jeśli ktoś miałby wolne miejsce dla 1 osoby i małego psa na niedziele z szczecina lub okolic to bym prosiła ok kontakt.

• 3 weeks later...
Posted

Oprocz tego, że Pani sekretarz rzuciła z tekstem, że nie mamy po co przyjeżdżac (w sensie Polacy) bo nam w Estonii nikt wygrywac nie pozwoli :diabloti: i tym, że na stacji benzynowej nas potraktowano gorzej niż źle- to super.:mad: Kibel był fantastyczny! No takiego syfu to ja nigdzie nie widziałam :crazyeye: Mam uraz i tyle.

Posted

Ja z wystaw w Estonii jestem zadowolona. Przed wystawa w Parnu zmarl mi zgloszony pies. Na wystawie dostalam zwrot pieniedzy. natomiast takiego zwrotu pieniedzy nie udalo mi sie uzyskac w Krakowie. oprocz tego mam BIS JUNIOR z Estonii:lol: Ja powinnam byc na wystawie w Tallinie

Posted

Wiadomo, każdy ma inne dosiwdczenia. Moze to sprawka konkurencji, ktorej juz wczesniej zalezlismy za skore ?
Ja zato zakochalam sie w Lotwie, gdzie nocowalismy, wspanialy kraj, ludzie mili, okolice piekne.
W Estonii dobila mnie ta pustka, jedziesz i jedziesz i nic, ani baru, ani stacji...:mad:

Posted

A mi łotwa najgorzej sie podoba z krajow baltyckich. Na łotwie drogi sa w tak samo kiepskim stanie jak w Polsce. Drogi sa poprowodzone przez miasta. W Valmierze w hotelu nie czytala sie zadna karta :angryy: , eurami nie chcieli przyjac :angryy:, łatow nie mialam dosc, musialam jechac na Statoil i zaplacic eurami zeby wydali w łatach i dopiero wtedy zaplacic za hotel.

Posted

Wiadomo, kazdy ma jakies swoje doswiadczenia, dla mnie Lotwa fajniejsza o wiele od Estonii, ale jak napisalam, kazdy ma swoje.
Jedyne co do drog sie zgodzic nie moge, mysmy nie narzekali, chyba ze w miedzyczasie je zrobili.