Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rashelek']http://s1270.photobucket.com/user/TheMolowe/media/IMG_0793.jpg.html taka troszkę duża ta piłeczka :lol:
http://s1270.photobucket.com/user/TheMolowe/media/IMG_0843.jpg.html świetne :loveu:
Widzę hurtowa obróżka zdecydowanie ulubiona :lol:

Eee tam wydaje Ci się xD Docelowo była kupiona do ćwiczenia sztuczki ale Molka bardzo ją polubiła,zresztą jakiej piłki ona nie lubi :evil_lol:
Jest to jeden z moich lepszych zakupów to fakt bardzo ją lubię.Właściwie mogłabym się pozbyć wszystkiego zostawić ten komplet i flexi dla rodziców,zbieractwo już przestało być takie fajne :)

[quote name='Sonka95']Świetne :) :loveu: http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_0805.jpg

Pięknie prosi i jak tu nie dać ciasteczka :) :loveu: http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_0893.jpg

Dziękujemy bardzo :loveu:
No po prostu trzeba dać :grins:

[quote name='trabeska']Śliczna Mollka :)
I jakie ma długie uszy :lol:
A taka fryzurka jej pasuje :cool3:

Dziękujemy ślicznie za miłe słowa,haha uszy aż za długie a w tej sportowej fryzurce faktycznie jest jej bardzo dobrze :wink:

[quote name='phase']zachwycam się :loveu:

Miło nam :loveu:

[quote name='Ty$ka']Jejku, jakie super foootki :loveu:
http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_0879.jpg :loveu: Mój też lubi duże trawy :D

Dzięki :loveu:

Taa trawy są super a potem kleszczy full :roll:

[quote name='Cockermaniaczka']szczesliwy konik polny :loveu:

To właśnie cała Molcia :loveu:

Na ten rok szkolny zakończyłam swoją naukę do szkoły wszystkie odpowiedzi,kartkówki i sprawdziany przestają mnie obchodzić na te ponad 2 miesiące.Mam średnią 4.6 więc jestem bardzo zadowolona jak na drugą klasę liceum,teraz przez wakacje będą się skupiała na biologii i chemii więc nie będę miała takich całkowicie wolnych wakacji ale tyle łatwiej będzie mi potem przed maturą a kto jest na biol-chemie to wie jaki jest ogrom materiału.:)
Jutro wyjeżdżamy na działkę na 4 dni zasłużonego odpoczynku no i chcę pospędzać trochę czasu z Molką bo w przyszłą sobotę wyjeżdżam i będę strasznie tęskniła za tym smrodkiem :lol:

Zwarte i gotowe do wyjazdu :grins:

Posted

cockermaister napisał(a):
A co to jest w tym puszkach?

zazdroszczę wyjazdu na działkę :)

Spraye do malowania kolejnej przeszkody naszego mini torku agility :lol:

Ja też bardzo się cieszę,że nareszcie sobie odpocznę :loveu:

Posted (edited)

[quote name='Ty$ka']Średnia bardzo ładna, gratuluję. Wypoczywaj póki może, byś miała umysł świeży do biologii i chemii :) Udanej pogody.

[quote name='Sonka95']Super średnia :) mi się udało mieć 4,1 w trzeciej klasie także nie jest źle :D
Udanego pobytu na działce :loveu: :)

[quote name='Collie']To teraz zasłużony odpoczynek :) Świetne zdjęcia, śliczne :loveu:http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_0793.jpg

Dziękuję Wam dziewczyny ślicznie! :loveu: Niestety już dzisiaj musieliśmy wrócić do domu bo pogoda wyjątkowo nam nie dopisała w piątek po południu zaczęło padać i przestać nie chciało.:roll: Chociaż te dwa dni udało nam się odpocząć a ja tym razem zamiast zdjęć mam dla Was weekendową niespodziankę-mam nadzieję,że się Wam spodoba :grins:

[video=youtube;0ctPoburieA]https://www.youtube.com/watch?v=0ctPoburieA&feature=youtu.be[/video]

Edited by Molowe
Posted

Nie umiem powiedzieć nic innego niż Dziewczyny - świetna robota. Filmik bardzo, bardzo miły dla ucha i oka, muzyka trafiona w 100%, a od Was bije obupólna radość z pracy :loveu: Jesteście niesamowite. Rzeczywiście torek coraz bardziej imponujący :D

Posted

Błyskotka napisał(a):
Bardzo fajny filmik :) Super efekt zwłaszcza w zwolnionym tempie :)

Dziękuję bardzo :loveu: Taki mały dodatek dla urozmaicenia filmiku :)

rashelek napisał(a):
Jakiej sztuczki ją uczyłaś z tą piłką? :)
Filmik świetniasty, przyjemnie się go ogląda :loveu:

Turlania noskiem :grins:
Dziękujemy bardzo :lol:

Sonka95 napisał(a):
Super filmik :cool3: :loveu: Jak daleko Molly skacze przy skoku w dal :cool3:

Dzięki :lol:

Ona jak się rozpędzi to jest koniec,bardzo skoczna jest no i lubi to co robi :p

Collie napisał(a):
Super razem pracujecie, Molly taka zdolna :) A widać, że Wasz tor się rozrasta.

Staramy się z każdą chwilą coraz bardziej do siebie dopasowywać i tworzyć bardziej zgrany team :) Powoli dorabiam coraz więcej rzeczy żeby było jeszcze więcej zabawy!:lol:

Ty$ka napisał(a):
Nie umiem powiedzieć nic innego niż Dziewczyny - świetna robota. Filmik bardzo, bardzo miły dla ucha i oka, muzyka trafiona w 100%, a od Was bije obupólna radość z pracy :loveu: Jesteście niesamowite. Rzeczywiście torek coraz bardziej imponujący :D

Dziękuję Ci bardzo za tyle miłych i ciepłych słów to naprawdę bardzo motywujące :D Dzięki,dzięki i jeszcze raz dzięki Kochana! :loveu: Za niedługo powinno być już wszystko :)

Chciałam się z Wami dziewczyny serdecznie pożegnać ponieważ jutro ruszam już na swoją wielką francuską wyprawę! :loveu:
Świadectwo odebrane,wszystkie rzeczy są już spakowane pies na mój wyjazd wyprany to można jechać :lol: Mam nadzieję,że porządnie odpocznę zwiedzę mnóstwo pięknych miejc no i że w ogóle będzie tak cudownie :) Trzymajcie się mam nadzieję,że pogoda będzie Wam dopisywała no i "do zobaczenia" Kochane :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Ale ona ma puchate łapki na tym filmiku. :loveu:
Cudna jest i świetnie skacze.

Zapraszam do nas, bo dałam zdjęcie w nowej obróżce, jak prosiłaś. :lol:

Posted

Witamy :)
Życzę powodzenia w nauce, ja nie miałam tyle samozaparcia żeby uczyć się biologii w wakacje przed maturą ;) Ale nie żałuje, bo i tak jestem na wymarzonych studiach. Średnią też mogę się pochwalić - 4,2 na drugim roku biotechnologii ;)
Ładny ten wasz tor :)

Posted

Collie napisał(a):
Odpoczywaj tam w tych francuskich luksusach, wróć z masą zdjęć :loveu:

Dziękuję bardzo :loveu: Kuba zdjęć zrobił prawie 2.000 :cool3:

Sonka95 napisał(a):
Udanego wyjazdu ;) :loveu:

Ty$ka napisał(a):
Życzę Ci udanego wyjazdu, wspaniałej pogody i przywieź koniecznie ze sobą masę cudownych wspomnień! :loveu:

Dzięki Wam dziewczyny! :grins:

Carey napisał(a):
Ale ona ma puchate łapki na tym filmiku. :loveu:
Cudna jest i świetnie skacze.

Zapraszam do nas, bo dałam zdjęcie w nowej obróżce, jak prosiłaś. :lol:

Mój misiaczek :lol: Dziękujemy za komplementy :loveu:

Oo super,zaraz do Was wpadnę :)

Talia napisał(a):
Witamy :)
Życzę powodzenia w nauce, ja nie miałam tyle samozaparcia żeby uczyć się biologii w wakacje przed maturą ;) Ale nie żałuje, bo i tak jestem na wymarzonych studiach. Średnią też mogę się pochwalić - 4,2 na drugim roku biotechnologii ;)
Ładny ten wasz tor :)

Hej :)
Dziękuję bardzo,wiesz niby mnie też się tak do końca nie chce ale mam świadomość,że kiedyś trzeba to zrobić a jestem taka,że wolę sobie rozłożyć to w czasie i przez te 2 miesiące trochę już powtórzyć i mieć lżej w 3 klasie,gratuluje pięknej średniej szczególnie,że na studiach nie jest to już takie proste.:mdrmed:
Fajnie,że się podoba :)

Melduję,że wróciliśmy cali i zdrowi,bawiłam się świetnie,bardzo wypoczęłam,opaliłam się.Morze było cudowne choć trochę jeszcze chłodne i fale były naprawdę ogromne.Osoby,które średnio umiały pływać albo bały się wody nie wchodziły na te największe falowanie bo serio człowiek ledwo panował nad tym co działo się z jego ciałem.Ja tam się nie cykałam bo pływam od 4 roku życia i woda nigdy nie była mi straszna chociaż nogi i ręce mam nieźle obdarte bo na plaży i na dnie morza były kamienie.Pogoda dopisała nam głównie na lazurowym i w Amsterdamie za to w Paryżu prawie całe 3 dni padało i było chłodno.Co do spraw bardziej związanych z forum to zauważyłam,że Francuzi mają manię posiadania dwóch psów mało kto chodzi tam z jednym czworonożnym przyjacielem na smyczy najmodniejsze są małe rasy yorki,chihuahua, shih tzu,mopsiki itd :grins: W Paryżu jest bardzo brudno na ulicy właściciele nie sprzątają po swoich pieskach a te załatwiają się na chodniki bo trawników nie ma prawie wcale a psów ogólnie jest bardzo dużo...druga sprawą jest to,że sprzedają szczeniaki w sklepach zoologicznych,małe psiaki 6-8 tygodniowe siedzą zamknięte w szklanych akwariach wyłożonych trocinami bez zabawek kontaktu z człowiekiem czy innymi psiakami...mnie to bardzo zaskoczyło bo niby Francja taka och i ach a jednak Polska w tej kwestii jest już o wiele do przodu,jednym słowem masakra zastanawia mnie to,że nikt tam z tym nic nie robi albo robi a i tak nic to nie zmienia.:shake:

Jak tylko dostanę od Kuby fotki to mogę Wam pokazać co nieco z naszego wyjazdu ale nie wiem czy jesteście chętne.:grins:

Molka podczas mojego wyjazdu była bardzo grzeczna chodziła z rodzicami na spacerki,nie chorowała ani nie sprawiała żadnych innych problemów z czego bardzo się cieszę tęskniła za mną i bardziej trzymała się koło mojej mamy a teraz odkąd przyjechałam nie spuszcza mnie z oka-tak na wszelki wypadek żebym nigdzie nie uciekła.:evil_lol:

Posted

Fajnie, że się tak dobrze bawiłaś i odpoczęłaś :grins:
W życiu bym się nie spodziewała, że francuzi mają takie podejście do psów, kto by pomyślał... Ciekawe, że mają fizia żeby mieć dwa zwierzaki, a miasto w ogóle do tego nie jest przystosowane :hmmmm:
Wrzuć troszkę chociaż fotek (całych tych 2tys nie musisz :lol:), chętnie obejrzymy co zwiedzaliście!
No i liczę, że jak już wrócisz do codziennego rytmu życia to i Molowe zdjęcia się pojawią :D

Posted

Cześć, cieszę się że wróciłaś cała i zdrowa :)
O raju, zaskoczyłaś i mnie postawą Francuzów. Sprzedwanie psów w sklepach zoologicznych myślałam, że isteniej tylko w USA, a tu taka niemiła niespodzianka.
Czekam na zdjęcia, wybierz najlepsze ;)

Posted

Póki co zdjęcia nie z Francji bo Kuba je obrabia i zajmie mu to jeszcze chwilkę ale jak tylko je dostanę to obiecuję wstawić.:grins:

Mam dla Was trochę fotek z dzisiejszego spacerku :loveu: