Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Aleksandra95']Fajny prezent dostałaś :multi::loveu:

Pięknie Molly w nowej fryzurce :loveu:

Bardzo fajny!
Dzięki miło mi,że się podoba.:lol:

[quote name='rashelek']Ale ją mocno obcięłaś! Całkiem na krótko, czy tylko tak na zdjęciu wygląda?

Fryzura jest na maksa krótka ale takiej właśnie potrzebujemy na okres wakacyjny szczególnie kiedy pojedziemy nad morze i Molka będzie się taplać w wodzie a potem panierować w piasku :mdrmed:
Całkiem na krótko tak jak to widać na zdjęciu :)

[quote name='Cockermaniaczka']Jest krotko ale nie jest zgolona na lyso ;)

Dokładnie :)

[quote name='Sonka95']Ładnie wygląda w nowej fryzurce :loveu:

Dziękujemy ślicznie :loveu:

[quote name='Błyskotka']Fryzurka akurat na nadchodzące gorące dni :)

Idealna na lato :lol:

[quote name='Collie']Wygląda idealnie :) http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/mmm.jpg

Dziękujemy bardzo :)

[quote name='phase']Muszę przyznać, że (jeszcze) lepiej jej po. :):)

Eee tam ładnemu we wszystkim ładnie :diabloti: A tak serio to też bardziej podoba mi się taka króciutka :loveu:

[quote name='Baski_Kropka']Po wygląda super, zaraz młodziej i sportowo :D

Właśnie to typowo sportowa fryzura ale w takiej jest Molce wygodniej no i chłodniej zarazem ;)

[quote name='Ty$ka']Łał, w końcu widać jej budowę. Zostaw jej tak :loveu:
Ja pewnie bym jeszcze machnęła uszy :siara:, ale jest świetnie.

Przed wyjazdem nad morze też ją tak obetnę bo to bardziej praktyczne,no i bardzo mi się podoba w takiej wersji :grins:
Co do uszu akurat ja się nie mieszam Cockermaniaczka robi je tak jak u wszystkich spanieli i jak dla mnie jest okej :lol:

[quote name='trabeska']No przepięknie wygląda, cudo!
Codziennie oglądam to foto no i nie mog​ę sie napatrzeć, dawaj więcej fot opitolonej Molliśki! :)

Haha to bardzo fajnie,że fryzura się aż tak podoba :loveu:
Więcej fotek porobię ale na pewno nie w ten weekend bo rodzice wyjechali do Krynicy i zabrali aparat plus ja jestem jeszcze zawalona przez naukę postaram się to nadrobić w najbliższym czasie.:wink:

Mnie też dopadł syndrom końca roku i ciągle jakieś poprawianie,uzupełnianie dodatkowe prace odpowiedzi itd oszaleć można nie mam na nic czasu i już bardzo czekam na Boże Ciało a potem na wakacje.Plany wakacyjne już są w sobotę zaraz po zakończeniu roku wyjeżdżam na obóz ze szkoły do Francji na Lazurowe Wybrzeże potem pojedziemy do Paryża a na koniec zatrzymamy się w Amsterdamie,w sumie cała wyprawa zajmie nam 2 tygodnie,oby nam się wszystko udało! :loveu: Cieszę się podwójnie bo jadę tam z Kubą i nareszcie będziemy mieli dużo czasu dla siebie bo w ciąg roku to wciąż nam go brakuje.Potem na początku sierpnia jadę jeszcze z rodzicami i Molly nad morze na tydzień mam nadzieję,że pogoda nam się uda i pokąpiemy się trochę w Bałtyku.Oprócz tego na pewno będziemy jeździć nad wodę i na wycieczki tutaj w okolicy Częstochowy.Ja już zaczynam przygotowania do wakacji,szukam pływających zabawek dla Molki i zbieramy się do zamówienie u Dogstyle na wakacyjny komplet.Tak bardzo nie mogę się już doczekać.:loveu: :Cool!:

Posted

Ooo to świetne macie plany! :) Trzymam kciuki żeby wszystko wypaliło :)
A do jakiej miejscowości dokładniej jedziecie nad morze w sierpniu? :)

No i z niecierpliwością czekamy na foty Molleczki :)

Posted

[quote name='trabeska']Ooo to świetne macie plany! :) Trzymam kciuki żeby wszystko wypaliło :)
A do jakiej miejscowości dokładniej jedziecie nad morze w sierpniu? :)

No i z niecierpliwością czekamy na foty Molleczki :)

Dzięki myślę,że jeżeli wszystko wypali tak jak sobie planuje to serio szykują mi się super wakacje ale przyda mi się to przed maturalną klasą :loveu:

Do Rusinowa gdzieś niedaleko Jarosławca :)

Jeżeli tylko będę miała chwile wolnego czasu to postaram się coś wstawić :wink:

[quote name='Ty$ka']Jakie macie plany, super :loveu: Tylko do pozazdroszczenia ;p

Też się cieszę,że mam już zaplanowany czas i wiem co kiedy robię :grins:

[quote name='Sonka95']Super plany wakacyjne :) Mi się marzy wyjechanie za granice :loveu:

Wiesz teraz jak trafi się na dobrą ofertę to za granicę można pojechać taniej niż w niektóre miejsca u nas nad morze :) Więc trzeba szukać moja koleżanka jedzie w tym roku na 12 dni do Bułgarii za niecałe 800 zł co jest naprawdę dobrą ceną albo szukać last minute i też jest dużo taniej. :lol:

[quote name='Collie']Powodzenia w tej szaleńczej końcówce roku szkolnego ;) Plany macie obszerne, więc liczę, że zdjęć będzie mnóstwo :eviltong:

Dziękuję przyda się :evil_lol:

Z nad morza na pewno będzie dużo zdjęć z Francji pewnie też bo Kuba zabiera swój aparat.:)

Praktycznie cały weekend spędziłyśmy w ten sposób ale połączyłam przyjemne z pożytecznym bo trochę się opaliłam a przy okazji pochłonęłam tyyle wiedzy! :mdrmed:

Posted

[quote name='Ty$ka']Ja przy psie też najlepiej się uczę :lol: Wtedy tematem przewodnim staję się kudłacz :p

Przy psie wszystko się lepiej robi :loveu: Haha no to też tak przy okazji :lol:

[quote name='Błyskotka']Słodkie lenistwo ;).

Ciężka nauka a nie lenistwo :eviltong:

[quote name='Sonka95']Nie ma to jak nauka z psem :)

Najlepiej :wink:

[quote name='Talia']Przez psa się lepiej wiedza wchłania - udowodnione naukowo. :cool3:
Witamy i życzymy dobrej nocy :)

Witamy Was serdecznie :loveu:
Dokładnie! Na to liczę,że lepiej się wchłonie.:diabloti: