Qeeriefire Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Wygląda idealnie :) http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/mmm.jpg Quote
Baski_Kropka Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 Po wygląda super, zaraz młodziej i sportowo :D Quote
Ty$ka Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 Łał, w końcu widać jej budowę. Zostaw jej tak :loveu: Ja pewnie bym jeszcze machnęła uszy :siara:, ale jest świetnie. Quote
trabeska Posted June 6, 2014 Posted June 6, 2014 No przepięknie wygląda, cudo! Codziennie oglądam to foto no i nie mogę sie napatrzeć, dawaj więcej fot opitolonej Molliśki! :) Quote
Molowe Posted June 7, 2014 Author Posted June 7, 2014 [quote name='Aleksandra95']Fajny prezent dostałaś :multi::loveu: Pięknie Molly w nowej fryzurce :loveu: Bardzo fajny! Dzięki miło mi,że się podoba.:lol: [quote name='rashelek']Ale ją mocno obcięłaś! Całkiem na krótko, czy tylko tak na zdjęciu wygląda? Fryzura jest na maksa krótka ale takiej właśnie potrzebujemy na okres wakacyjny szczególnie kiedy pojedziemy nad morze i Molka będzie się taplać w wodzie a potem panierować w piasku :mdrmed: Całkiem na krótko tak jak to widać na zdjęciu :) [quote name='Cockermaniaczka']Jest krotko ale nie jest zgolona na lyso ;) Dokładnie :) [quote name='Sonka95']Ładnie wygląda w nowej fryzurce :loveu: Dziękujemy ślicznie :loveu: [quote name='Błyskotka']Fryzurka akurat na nadchodzące gorące dni :) Idealna na lato :lol: [quote name='Collie']Wygląda idealnie :) http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/mmm.jpg Dziękujemy bardzo :) [quote name='phase']Muszę przyznać, że (jeszcze) lepiej jej po. :):) Eee tam ładnemu we wszystkim ładnie :diabloti: A tak serio to też bardziej podoba mi się taka króciutka :loveu: [quote name='Baski_Kropka']Po wygląda super, zaraz młodziej i sportowo :D Właśnie to typowo sportowa fryzura ale w takiej jest Molce wygodniej no i chłodniej zarazem ;) [quote name='Ty$ka']Łał, w końcu widać jej budowę. Zostaw jej tak :loveu: Ja pewnie bym jeszcze machnęła uszy :siara:, ale jest świetnie. Przed wyjazdem nad morze też ją tak obetnę bo to bardziej praktyczne,no i bardzo mi się podoba w takiej wersji :grins: Co do uszu akurat ja się nie mieszam Cockermaniaczka robi je tak jak u wszystkich spanieli i jak dla mnie jest okej :lol: [quote name='trabeska']No przepięknie wygląda, cudo! Codziennie oglądam to foto no i nie mogę sie napatrzeć, dawaj więcej fot opitolonej Molliśki! :) Haha to bardzo fajnie,że fryzura się aż tak podoba :loveu: Więcej fotek porobię ale na pewno nie w ten weekend bo rodzice wyjechali do Krynicy i zabrali aparat plus ja jestem jeszcze zawalona przez naukę postaram się to nadrobić w najbliższym czasie.:wink: Mnie też dopadł syndrom końca roku i ciągle jakieś poprawianie,uzupełnianie dodatkowe prace odpowiedzi itd oszaleć można nie mam na nic czasu i już bardzo czekam na Boże Ciało a potem na wakacje.Plany wakacyjne już są w sobotę zaraz po zakończeniu roku wyjeżdżam na obóz ze szkoły do Francji na Lazurowe Wybrzeże potem pojedziemy do Paryża a na koniec zatrzymamy się w Amsterdamie,w sumie cała wyprawa zajmie nam 2 tygodnie,oby nam się wszystko udało! :loveu: Cieszę się podwójnie bo jadę tam z Kubą i nareszcie będziemy mieli dużo czasu dla siebie bo w ciąg roku to wciąż nam go brakuje.Potem na początku sierpnia jadę jeszcze z rodzicami i Molly nad morze na tydzień mam nadzieję,że pogoda nam się uda i pokąpiemy się trochę w Bałtyku.Oprócz tego na pewno będziemy jeździć nad wodę i na wycieczki tutaj w okolicy Częstochowy.Ja już zaczynam przygotowania do wakacji,szukam pływających zabawek dla Molki i zbieramy się do zamówienie u Dogstyle na wakacyjny komplet.Tak bardzo nie mogę się już doczekać.:loveu: :Cool!: Quote
trabeska Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Ooo to świetne macie plany! :) Trzymam kciuki żeby wszystko wypaliło :) A do jakiej miejscowości dokładniej jedziecie nad morze w sierpniu? :) No i z niecierpliwością czekamy na foty Molleczki :) Quote
Ty$ka Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Jakie macie plany, super :loveu: Tylko do pozazdroszczenia ;p Quote
Sonka95 Posted June 7, 2014 Posted June 7, 2014 Super plany wakacyjne :) Mi się marzy wyjechanie za granice :loveu: Quote
Qeeriefire Posted June 8, 2014 Posted June 8, 2014 Powodzenia w tej szaleńczej końcówce roku szkolnego ;) Plany macie obszerne, więc liczę, że zdjęć będzie mnóstwo :eviltong: Quote
Molowe Posted June 8, 2014 Author Posted June 8, 2014 [quote name='trabeska']Ooo to świetne macie plany! :) Trzymam kciuki żeby wszystko wypaliło :) A do jakiej miejscowości dokładniej jedziecie nad morze w sierpniu? :) No i z niecierpliwością czekamy na foty Molleczki :) Dzięki myślę,że jeżeli wszystko wypali tak jak sobie planuje to serio szykują mi się super wakacje ale przyda mi się to przed maturalną klasą :loveu: Do Rusinowa gdzieś niedaleko Jarosławca :) Jeżeli tylko będę miała chwile wolnego czasu to postaram się coś wstawić :wink: [quote name='Ty$ka']Jakie macie plany, super :loveu: Tylko do pozazdroszczenia ;p Też się cieszę,że mam już zaplanowany czas i wiem co kiedy robię :grins: [quote name='Sonka95']Super plany wakacyjne :) Mi się marzy wyjechanie za granice :loveu: Wiesz teraz jak trafi się na dobrą ofertę to za granicę można pojechać taniej niż w niektóre miejsca u nas nad morze :) Więc trzeba szukać moja koleżanka jedzie w tym roku na 12 dni do Bułgarii za niecałe 800 zł co jest naprawdę dobrą ceną albo szukać last minute i też jest dużo taniej. :lol: [quote name='Collie']Powodzenia w tej szaleńczej końcówce roku szkolnego ;) Plany macie obszerne, więc liczę, że zdjęć będzie mnóstwo :eviltong: Dziękuję przyda się :evil_lol: Z nad morza na pewno będzie dużo zdjęć z Francji pewnie też bo Kuba zabiera swój aparat.:) Praktycznie cały weekend spędziłyśmy w ten sposób ale połączyłam przyjemne z pożytecznym bo trochę się opaliłam a przy okazji pochłonęłam tyyle wiedzy! :mdrmed: Quote
Ty$ka Posted June 9, 2014 Posted June 9, 2014 Ja przy psie też najlepiej się uczę :lol: Wtedy tematem przewodnim staję się kudłacz :p Quote
Talia Posted June 10, 2014 Posted June 10, 2014 Przez psa się lepiej wiedza wchłania - udowodnione naukowo. :cool3: Witamy i życzymy dobrej nocy :) Quote
Molowe Posted June 14, 2014 Author Posted June 14, 2014 [quote name='Ty$ka']Ja przy psie też najlepiej się uczę :lol: Wtedy tematem przewodnim staję się kudłacz :p Przy psie wszystko się lepiej robi :loveu: Haha no to też tak przy okazji :lol: [quote name='Błyskotka']Słodkie lenistwo ;). Ciężka nauka a nie lenistwo :eviltong: [quote name='Sonka95']Nie ma to jak nauka z psem :) Najlepiej :wink: [quote name='Talia']Przez psa się lepiej wiedza wchłania - udowodnione naukowo. :cool3: Witamy i życzymy dobrej nocy :) Witamy Was serdecznie :loveu: Dokładnie! Na to liczę,że lepiej się wchłonie.:diabloti: Quote
rashelek Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 http://s1270.photobucket.com/user/TheMolowe/media/IMG_0793.jpg.html taka troszkę duża ta piłeczka :lol: http://s1270.photobucket.com/user/TheMolowe/media/IMG_0843.jpg.html świetne :loveu: Widzę hurtowa obróżka zdecydowanie ulubiona :lol: Quote
Sonka95 Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Świetne :) :loveu: http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_0805.jpg Pięknie prosi i jak tu nie dać ciasteczka :) :loveu: http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_0893.jpg Quote
trabeska Posted June 14, 2014 Posted June 14, 2014 Śliczna Mollka :) I jakie ma długie uszy :lol: A taka fryzurka jej pasuje :cool3: Quote
Ty$ka Posted June 15, 2014 Posted June 15, 2014 Jejku, jakie super foootki :loveu: http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_0879.jpg :loveu: Mój też lubi duże trawy :D Quote
Recommended Posts