Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Molwe!? Macie ochotę w niedziele na 13 jechać na zajęcia agi? My jedziemy na malowniczą :) 25 PLN za takie spotkanie, tam jest grupa która sobie skacze i trenuje :) I my jedziemy zobaczyć jak to wszystko wygląda jak się Dexowi spodoba i w ogóle :)

Posted

[quote name='Sonka95']Hejka :) :)

Hej :loveu:

[quote name='Baski_Kropka']Molwe!? Macie ochotę w niedziele na 13 jechać na zajęcia agi? My jedziemy na malowniczą :) 25 PLN za takie spotkanie, tam jest grupa która sobie skacze i trenuje :) I my jedziemy zobaczyć jak to wszystko wygląda jak się Dexowi spodoba i w ogóle :)

Tak jak pisałam u Was w galerii na razie nie jestem za bardzo zainteresowana akurat tym kursem agility,poskaczemy we własnym zakresie.:lol: Ale dziękuje bardzo za propozycje.:grins:

[quote name='rashelek']Co tam u Was słychać, jak weekend mija? Jakieś fotki masz? :D

Weekend minął pracowicie w sobotę miałam dni otwarte swojego liceum a potem rozpoczęliśmy już świąteczne porządki.:lol: Fotek póki co niestety nie mam bo pogoda jest okropna ale mam nadzieję,że na święta bardziej dopisze i będzie można coś pocykać.;)

[quote name='Baski_Kropka']Molowe u innych się udziela, a swoją galerię olała :D

Niestety ostatnio cierpię na brak czasu szkoła,inne zajęcia plus przygotowania do świąt i średnio mam czas siedzieć przy komputerze.:roll:

[quote name='Vailet']rozumiem uszy służą jej również do latania?:lol: http://s1270.photobucket.com/user/TheMolowe/media/IMG_9603.jpg.html

Jasne,że tak.:loveu:

Molowe czekają na lato :thumbs:

Posted

Niestety pogoda nie rozpieszcza, a ostatnie 2 dni wstrzelić się w ebzdeszczowy spacer graniczy z cudem :shake: Ale na święta ma być już ładnie :loveu:
Pasują Molci te okularki :cool3:

Posted

Tak jak pisałam u Was w galerii na razie nie jestem za bardzo zainteresowana akurat tym kursem agility,poskaczemy we własnym zakresie.:lol: Ale dziękuje bardzo za propozycje.:grins:

To nie jest kurs, tylko takie spotkania na których z psem można poskakać, za 2h chyba 25 pln sie płaci.
Ale ja też odpuszczam, nagadałyście mi i jednak sie zniechęciłam...

A pytanie mam czy słyszałyście opinie o "Przybij Piątkę"? prowadzą szkolenia metodami pozytywnymi i chcę się wybrać z Dexem. On generalnie już większość rzeczy potrafi,które uczą na tych szkoleniach, ale bardzo mi zależy na ćwiczeniu skupieniu w rozproszeniach i skupieniu przy innych psach :)

W ogóle nie można znaleźć w sieci opinii o tych wszystkich Częstochowskich szkółkach...

Posted

[quote name='rashelek']Niestety pogoda nie rozpieszcza, a ostatnie 2 dni wstrzelić się w ebzdeszczowy spacer graniczy z cudem :shake: Ale na święta ma być już ładnie :loveu:
Pasują Molci te okularki :cool3:

No niestety w kwietniu coś średnio jest z tą pogodą oby na Majówkę była lepsza.:)
Chyba będę musiała kupić jej takie same.:evil_lol:

[quote name='Baski_Kropka']To nie jest kurs, tylko takie spotkania na których z psem można poskakać, za 2h chyba 25 pln sie płaci.
Ale ja też odpuszczam, nagadałyście mi i jednak sie zniechęciłam...

A pytanie mam czy słyszałyście opinie o "Przybij Piątkę"? prowadzą szkolenia metodami pozytywnymi i chcę się wybrać z Dexem. On generalnie już większość rzeczy potrafi,które uczą na tych szkoleniach, ale bardzo mi zależy na ćwiczeniu skupieniu w rozproszeniach i skupieniu przy innych psach :)

W ogóle nie można znaleźć w sieci opinii o tych wszystkich Częstochowskich szkółkach...

Wiesz spróbować zawsze można jak Wam się nie spodoba to zrezygnujecie i tyle o samych spotkaniach mało wiem ale o Pani Kamili trochę się nasłuchałam i dlatego mam taki średni stosunek.;)
Z tego co wiem to szkolenie jest całkiem fajne tylko szału nie ma podstawy jakieś tam sztuczki i tyle ale jeżeli zależy Wam na ćwiczeniu w większej grupie to jak najbardziej polecam spróbować.Ja sama miałam kiedyś kontakt z Panem z "Wesołej łapki" spotkałam go parę razy na spacerze na naszych polach pogadałam z nim i zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie.Miał plan organizować spotkania z elementami agility i frisbee ale niestety teraz wyprowadził się do innego miasta chociaż zawsze na jego porady szkoleniowe mogę liczyć.:)

[quote name='Sonka95']Super Molly wygląda w okularach :cool3: :) http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_9829.jpg

Dziękujemy bardzo :loveu:

[quote name='Błyskotka']Jeszcze kocyk i na plażę ;)

Oj bardzo chętnie :lol:

[quote name='Ty$ka']Jak można czekać na lato?! :D :lol:

Taka pogoda jak dziś jest idealna :loveu:

Ja akurat uwielbiam lato bo jest to okres kiedy Molce nie dzieje się nic z łapami nawet jak jest deszcz,możemy bezkarnie pływać,szaleć na dworze,wybrać się w spokoju na długi spacer i wszystko jest w porządku poza tym są wakacje,duużo słońca,opalanko już na to czekam.:) Chociaż wiosnę też bardzo lubię.:lol:

[quote name='phase']http://files.tinypic.pl/i/00520/hjw0tdk4fjzn.jpg

Dziękujemy bardzo Żabcie i wzajemnie! :loveu:

My wczoraj zakończyliśmy przygotowania do świąt i dzisiaj zaczęliśmy już świętować więc popołudniu wybraliśmy się na spacer do Olsztyna koło Częstochowy :grins:

Posted

[quote name='Molowe']
więc popołudniu wybraliśmy się na spacer do Olsztyna koło Częstochowy :grins:
[/QUOTE]
Łeeee już myślałam, że do mojego Olsztyna :eviltong::evil_lol:

Masz świetnego fotografa! :)
Molly "jak zwykle" idealna foto modelka :loveu:

Posted

Oooj Lasy pod Olsztynem sa rewelacyjne, nie ma co, tereny Jury sa po prostu genialne!

Molisia jak zwykle zachwyca, jest wspaniała i widać, ze świetnie Wam się współpracuje <3

A teraz pytanie. Jakie masz plany w tym tygodniu bo myślimy z Marta żeby się spotkać na promenadzie i iść do lasku z psiakami :) Dojadę jakoś busem lub tramwajem :)

Posted

[quote name='Sonka95']Wy to zawsze fajnie spędzacie czas na sztuczkach i spacerkach :)

Nie ma czasu na nudę :lol:

[quote name='rashelek']http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_9891.jpg świetny portrecik :loveu:
http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_9879-1.jpg ooo widzę uż na prostych nogach :D
Teraz to już z pogodą powinno być tylko lepiej :)

Dziękujemy bardzo :loveu:
Udało mi się nauczyć Molkę,że dopiero jak już jesteśmy na dole to może zejść no i robimy na prostych nogach.:)
Oby było tak jak mówisz ;)

[quote name='Zuzia&Szanti']Super spaniel!!! Śliczne zdjęcia!!! I świetna okolica spaerowa! :)

Dziękujemy ślicznie :)

[quote name='phase']Łeeee już myślałam, że do mojego Olsztyna :eviltong::evil_lol:

Masz świetnego fotografa! :)
Molly "jak zwykle" idealna foto modelka :loveu:

Haha niestety do Twojego Olsztyna troszkę nam za daleko na zwykły spacerek.:)
Tatuś :loveu:
A tam idealna czasami kładzie się na trawie albo odwraca dupą do aparatu no i po zdjęciach.:evil_lol:

[quote name='Błyskotka']Jakie fajne ujęcia :)

Dzięki :)

[quote name='Baski_Kropka']Oooj Lasy pod Olsztynem sa rewelacyjne, nie ma co, tereny Jury sa po prostu genialne!

Molisia jak zwykle zachwyca, jest wspaniała i widać, ze świetnie Wam się współpracuje <3

A teraz pytanie. Jakie masz plany w tym tygodniu bo myślimy z Marta żeby się spotkać na promenadzie i iść do lasku z psiakami :) Dojadę jakoś busem lub tramwajem :)

Tak to prawda świetne tereny można iść i iść a widoki są cały czas cudne no i duża powierzchnia lasów do spacerowania.:)
Dziękujemy za tyle miłych słów i ciesze się,że widać naszą wspólną pracę i zaangażowanie zarówno z mojej jak i Molki strony choć nie zawsze jest łatwo to i tak powoli do przodu.:loveu:
Co do spacerku no to już jesteśmy umówione.:)

Teraz korzystając z chwili wolnego czasu chciałam Wszystkim złożyć jak najlepsze świąteczne życzenia,obyście nie zjadły za dużo,spędziły dużo czasu z rodziną,porządnie odpoczęły i jutro zostały zlane od stóp do głów,najlepszego! :calus:

A teraz lecimy z Molką dalej świętować.:grins:

Posted

Świętujcie, świętujcie :loveu:
Wszystkiego najlepszego, jak najwięcej czasu z rodziną. By to był czas nie na obżarcie, a na zregenerowanie sił do trudności w życiu.

Przypomnij mi, co Molly ma z łapkami?
Fotki są niezwykle cudowne, zachwycam się i po cichaczu zazdroszczę fotografa, który Was razem "łapie", ja muszę sobie sama radzić z fotkami, stąd brak zdjęć kundla ze mną. Wspaniale pracujecie :loveu:

Posted

[quote name='Ty$ka']Świętujcie, świętujcie :loveu:
Wszystkiego najlepszego, jak najwięcej czasu z rodziną. By to był czas nie na obżarcie, a na zregenerowanie sił do trudności w życiu.

Przypomnij mi, co Molly ma z łapkami?
Fotki są niezwykle cudowne, zachwycam się i po cichaczu zazdroszczę fotografa, który Was razem "łapie", ja muszę sobie sama radzić z fotkami, stąd brak zdjęć kundla ze mną. Wspaniale pracujecie :loveu:

Dziękujemy serdecznie :loveu:
Właściwie to nie ze łapkami ale ze stawami-zmiany reumatyczne.:) Ja mam to szczęście,że mam aż dwóch fotografów więc wspólnych fotek mam bardzo dużo.:lol: Musisz
sobie znaleźć kogoś chętnego kto lubi długie spacery i robi mnóstwo zdjęć (mówię tak jakby to było takie proste :evil_lol:)
Miło mi fajnie,że nas tak doceniacie i tym samym bardzo motywujecie do dalszej pracy.:loveu:

Święta,święta i po świętach a my dzisiaj żeby rozruszać się po świątecznych pysznościach i ciągłym siedzeniu za stołem wybraliśmy się z Kubą i Molką na wyprawę za miasto.Molka na szczęście nie narobiła wstydu w PKSie ani nie wlazła do wody czego najbardziej się obawiałam,wycieczka bardzo nam się udała no i pogoda była piękna-słoneczko i bardzo ciepło.:grins: