Baski_Kropka Posted April 10, 2014 Posted April 10, 2014 Molwe!? Macie ochotę w niedziele na 13 jechać na zajęcia agi? My jedziemy na malowniczą :) 25 PLN za takie spotkanie, tam jest grupa która sobie skacze i trenuje :) I my jedziemy zobaczyć jak to wszystko wygląda jak się Dexowi spodoba i w ogóle :) Quote
rashelek Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Co tam u Was słychać, jak weekend mija? Jakieś fotki masz? :D Quote
Baski_Kropka Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 Molowe u innych się udziela, a swoją galerię olała :D Quote
Vailet Posted April 13, 2014 Posted April 13, 2014 rozumiem uszy służą jej również do latania?:lol: http://s1270.photobucket.com/user/TheMolowe/media/IMG_9603.jpg.html Quote
Molowe Posted April 15, 2014 Author Posted April 15, 2014 [quote name='Sonka95']Hejka :) :) Hej :loveu: [quote name='Baski_Kropka']Molwe!? Macie ochotę w niedziele na 13 jechać na zajęcia agi? My jedziemy na malowniczą :) 25 PLN za takie spotkanie, tam jest grupa która sobie skacze i trenuje :) I my jedziemy zobaczyć jak to wszystko wygląda jak się Dexowi spodoba i w ogóle :) Tak jak pisałam u Was w galerii na razie nie jestem za bardzo zainteresowana akurat tym kursem agility,poskaczemy we własnym zakresie.:lol: Ale dziękuje bardzo za propozycje.:grins: [quote name='rashelek']Co tam u Was słychać, jak weekend mija? Jakieś fotki masz? :D Weekend minął pracowicie w sobotę miałam dni otwarte swojego liceum a potem rozpoczęliśmy już świąteczne porządki.:lol: Fotek póki co niestety nie mam bo pogoda jest okropna ale mam nadzieję,że na święta bardziej dopisze i będzie można coś pocykać.;) [quote name='Baski_Kropka']Molowe u innych się udziela, a swoją galerię olała :D Niestety ostatnio cierpię na brak czasu szkoła,inne zajęcia plus przygotowania do świąt i średnio mam czas siedzieć przy komputerze.:roll: [quote name='Vailet']rozumiem uszy służą jej również do latania?:lol: http://s1270.photobucket.com/user/TheMolowe/media/IMG_9603.jpg.html Jasne,że tak.:loveu: Molowe czekają na lato :thumbs: Quote
rashelek Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Niestety pogoda nie rozpieszcza, a ostatnie 2 dni wstrzelić się w ebzdeszczowy spacer graniczy z cudem :shake: Ale na święta ma być już ładnie :loveu: Pasują Molci te okularki :cool3: Quote
Baski_Kropka Posted April 15, 2014 Posted April 15, 2014 Tak jak pisałam u Was w galerii na razie nie jestem za bardzo zainteresowana akurat tym kursem agility,poskaczemy we własnym zakresie.:lol: Ale dziękuje bardzo za propozycje.:grins: To nie jest kurs, tylko takie spotkania na których z psem można poskakać, za 2h chyba 25 pln sie płaci. Ale ja też odpuszczam, nagadałyście mi i jednak sie zniechęciłam... A pytanie mam czy słyszałyście opinie o "Przybij Piątkę"? prowadzą szkolenia metodami pozytywnymi i chcę się wybrać z Dexem. On generalnie już większość rzeczy potrafi,które uczą na tych szkoleniach, ale bardzo mi zależy na ćwiczeniu skupieniu w rozproszeniach i skupieniu przy innych psach :) W ogóle nie można znaleźć w sieci opinii o tych wszystkich Częstochowskich szkółkach... Quote
Sonka95 Posted April 16, 2014 Posted April 16, 2014 Super Molly wygląda w okularach :cool3: :) http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_9829.jpg Quote
Ty$ka Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 Jak można czekać na lato?! :D :lol: Taka pogoda jak dziś jest idealna :loveu: Quote
Molowe Posted April 19, 2014 Author Posted April 19, 2014 [quote name='rashelek']Niestety pogoda nie rozpieszcza, a ostatnie 2 dni wstrzelić się w ebzdeszczowy spacer graniczy z cudem :shake: Ale na święta ma być już ładnie :loveu: Pasują Molci te okularki :cool3: No niestety w kwietniu coś średnio jest z tą pogodą oby na Majówkę była lepsza.:) Chyba będę musiała kupić jej takie same.:evil_lol: [quote name='Baski_Kropka']To nie jest kurs, tylko takie spotkania na których z psem można poskakać, za 2h chyba 25 pln sie płaci. Ale ja też odpuszczam, nagadałyście mi i jednak sie zniechęciłam... A pytanie mam czy słyszałyście opinie o "Przybij Piątkę"? prowadzą szkolenia metodami pozytywnymi i chcę się wybrać z Dexem. On generalnie już większość rzeczy potrafi,które uczą na tych szkoleniach, ale bardzo mi zależy na ćwiczeniu skupieniu w rozproszeniach i skupieniu przy innych psach :) W ogóle nie można znaleźć w sieci opinii o tych wszystkich Częstochowskich szkółkach... Wiesz spróbować zawsze można jak Wam się nie spodoba to zrezygnujecie i tyle o samych spotkaniach mało wiem ale o Pani Kamili trochę się nasłuchałam i dlatego mam taki średni stosunek.;) Z tego co wiem to szkolenie jest całkiem fajne tylko szału nie ma podstawy jakieś tam sztuczki i tyle ale jeżeli zależy Wam na ćwiczeniu w większej grupie to jak najbardziej polecam spróbować.Ja sama miałam kiedyś kontakt z Panem z "Wesołej łapki" spotkałam go parę razy na spacerze na naszych polach pogadałam z nim i zrobił na mnie naprawdę dobre wrażenie.Miał plan organizować spotkania z elementami agility i frisbee ale niestety teraz wyprowadził się do innego miasta chociaż zawsze na jego porady szkoleniowe mogę liczyć.:) [quote name='Sonka95']Super Molly wygląda w okularach :cool3: :) http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_9829.jpg Dziękujemy bardzo :loveu: [quote name='Błyskotka']Jeszcze kocyk i na plażę ;) Oj bardzo chętnie :lol: [quote name='Ty$ka']Jak można czekać na lato?! :D :lol: Taka pogoda jak dziś jest idealna :loveu: Ja akurat uwielbiam lato bo jest to okres kiedy Molce nie dzieje się nic z łapami nawet jak jest deszcz,możemy bezkarnie pływać,szaleć na dworze,wybrać się w spokoju na długi spacer i wszystko jest w porządku poza tym są wakacje,duużo słońca,opalanko już na to czekam.:) Chociaż wiosnę też bardzo lubię.:lol: [quote name='phase']http://files.tinypic.pl/i/00520/hjw0tdk4fjzn.jpg Dziękujemy bardzo Żabcie i wzajemnie! :loveu: My wczoraj zakończyliśmy przygotowania do świąt i dzisiaj zaczęliśmy już świętować więc popołudniu wybraliśmy się na spacer do Olsztyna koło Częstochowy :grins: Quote
Sonka95 Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Wy to zawsze fajnie spędzacie czas na sztuczkach i spacerkach :) Quote
rashelek Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_9891.jpg świetny portrecik :loveu: http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_9879-1.jpg ooo widzę uż na prostych nogach :D Teraz to już z pogodą powinno być tylko lepiej :) Quote
Zuzia&Szanti Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Super spaniel!!! Śliczne zdjęcia!!! I świetna okolica spaerowa! :) Quote
phase Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 [quote name='Molowe'] więc popołudniu wybraliśmy się na spacer do Olsztyna koło Częstochowy :grins: [/QUOTE] Łeeee już myślałam, że do mojego Olsztyna :eviltong::evil_lol: Masz świetnego fotografa! :) Molly "jak zwykle" idealna foto modelka :loveu: Quote
Baski_Kropka Posted April 19, 2014 Posted April 19, 2014 Oooj Lasy pod Olsztynem sa rewelacyjne, nie ma co, tereny Jury sa po prostu genialne! Molisia jak zwykle zachwyca, jest wspaniała i widać, ze świetnie Wam się współpracuje <3 A teraz pytanie. Jakie masz plany w tym tygodniu bo myślimy z Marta żeby się spotkać na promenadzie i iść do lasku z psiakami :) Dojadę jakoś busem lub tramwajem :) Quote
Molowe Posted April 20, 2014 Author Posted April 20, 2014 [quote name='Sonka95']Wy to zawsze fajnie spędzacie czas na sztuczkach i spacerkach :) Nie ma czasu na nudę :lol: [quote name='rashelek']http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_9891.jpg świetny portrecik :loveu: http://i1270.photobucket.com/albums/jj611/TheMolowe/IMG_9879-1.jpg ooo widzę uż na prostych nogach :D Teraz to już z pogodą powinno być tylko lepiej :) Dziękujemy bardzo :loveu: Udało mi się nauczyć Molkę,że dopiero jak już jesteśmy na dole to może zejść no i robimy na prostych nogach.:) Oby było tak jak mówisz ;) [quote name='Zuzia&Szanti']Super spaniel!!! Śliczne zdjęcia!!! I świetna okolica spaerowa! :) Dziękujemy ślicznie :) [quote name='phase']Łeeee już myślałam, że do mojego Olsztyna :eviltong::evil_lol: Masz świetnego fotografa! :) Molly "jak zwykle" idealna foto modelka :loveu: Haha niestety do Twojego Olsztyna troszkę nam za daleko na zwykły spacerek.:) Tatuś :loveu: A tam idealna czasami kładzie się na trawie albo odwraca dupą do aparatu no i po zdjęciach.:evil_lol: [quote name='Błyskotka']Jakie fajne ujęcia :) Dzięki :) [quote name='Baski_Kropka']Oooj Lasy pod Olsztynem sa rewelacyjne, nie ma co, tereny Jury sa po prostu genialne! Molisia jak zwykle zachwyca, jest wspaniała i widać, ze świetnie Wam się współpracuje <3 A teraz pytanie. Jakie masz plany w tym tygodniu bo myślimy z Marta żeby się spotkać na promenadzie i iść do lasku z psiakami :) Dojadę jakoś busem lub tramwajem :) Tak to prawda świetne tereny można iść i iść a widoki są cały czas cudne no i duża powierzchnia lasów do spacerowania.:) Dziękujemy za tyle miłych słów i ciesze się,że widać naszą wspólną pracę i zaangażowanie zarówno z mojej jak i Molki strony choć nie zawsze jest łatwo to i tak powoli do przodu.:loveu: Co do spacerku no to już jesteśmy umówione.:) Teraz korzystając z chwili wolnego czasu chciałam Wszystkim złożyć jak najlepsze świąteczne życzenia,obyście nie zjadły za dużo,spędziły dużo czasu z rodziną,porządnie odpoczęły i jutro zostały zlane od stóp do głów,najlepszego! :calus: A teraz lecimy z Molką dalej świętować.:grins: Quote
Ty$ka Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Świętujcie, świętujcie :loveu: Wszystkiego najlepszego, jak najwięcej czasu z rodziną. By to był czas nie na obżarcie, a na zregenerowanie sił do trudności w życiu. Przypomnij mi, co Molly ma z łapkami? Fotki są niezwykle cudowne, zachwycam się i po cichaczu zazdroszczę fotografa, który Was razem "łapie", ja muszę sobie sama radzić z fotkami, stąd brak zdjęć kundla ze mną. Wspaniale pracujecie :loveu: Quote
Molowe Posted April 22, 2014 Author Posted April 22, 2014 [quote name='Ty$ka']Świętujcie, świętujcie :loveu: Wszystkiego najlepszego, jak najwięcej czasu z rodziną. By to był czas nie na obżarcie, a na zregenerowanie sił do trudności w życiu. Przypomnij mi, co Molly ma z łapkami? Fotki są niezwykle cudowne, zachwycam się i po cichaczu zazdroszczę fotografa, który Was razem "łapie", ja muszę sobie sama radzić z fotkami, stąd brak zdjęć kundla ze mną. Wspaniale pracujecie :loveu: Dziękujemy serdecznie :loveu: Właściwie to nie ze łapkami ale ze stawami-zmiany reumatyczne.:) Ja mam to szczęście,że mam aż dwóch fotografów więc wspólnych fotek mam bardzo dużo.:lol: Musisz sobie znaleźć kogoś chętnego kto lubi długie spacery i robi mnóstwo zdjęć (mówię tak jakby to było takie proste :evil_lol:) Miło mi fajnie,że nas tak doceniacie i tym samym bardzo motywujecie do dalszej pracy.:loveu: Święta,święta i po świętach a my dzisiaj żeby rozruszać się po świątecznych pysznościach i ciągłym siedzeniu za stołem wybraliśmy się z Kubą i Molką na wyprawę za miasto.Molka na szczęście nie narobiła wstydu w PKSie ani nie wlazła do wody czego najbardziej się obawiałam,wycieczka bardzo nam się udała no i pogoda była piękna-słoneczko i bardzo ciepło.:grins: Quote
Recommended Posts