Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Molly ma dosyć ciemną sierść, także takie pastelowe kolory będą fajnie na niej wyglądać. Bierz te sówki, cukrzycy można dostać od tego kompletu :lol: Śliczny jest :D
Właśnie tak mi się wydawało, że ta rasta szeroka jest ;) Ale Molesław ma długą szyję, to tak nie kłuje w oczy. Ja teraz Mice kupuję tylko 2cm, bo mnie razi w szerszych.
Chemia fuuuuuuuuj!

Posted

Maksymalne skupienie z tym smakiem na nochalu! Super :D mam nadzieje ze nasz czarnuch wyjdzie z tego po schroniskowego dolka niemocy i bardziej entuzjastycznie podejdzie do ćwiczeń...
na razie walczymy z wyuczona bezradnością poschronowa...

Moze uda sie kiedyś spotkać :D nie mamy tu za bardzo towarzystwa... :(

Posted

[quote name='rashelek']Molly ma dosyć ciemną sierść, także takie pastelowe kolory będą fajnie na niej wyglądać. Bierz te sówki, cukrzycy można dostać od tego kompletu :lol: Śliczny jest :D
Właśnie tak mi się wydawało, że ta rasta szeroka jest ;) Ale Molesław ma długą szyję, to tak nie kłuje w oczy. Ja teraz Mice kupuję tylko 2cm, bo mnie razi w szerszych.
Chemia fuuuuuuuuj!

Już zrobione :p Nie no jak dla mnie 2,5 cm jest jeszcze spoko dla Molci te 3 cm właściwie też tak jakoś bardzo nie przeszkadzają :) No niestety na weterynarię innej drogi nie ma :shake:

[quote name='Sonka95']Piękny jest ten niebieski komplet w sówki :loveu:

Fajnie,że się podoba bo już jest u nas :evil_lol:

[quote name='betty_labrador']hello :D

Ale duzo super fotek :loveu:

padłam :P http://imageshack.us/a/img824/4876/sgzx.jpg

A to ze smakiem na pyszczku to ją uczyłaś czy ona tak ma? :cool3:

Hej :loveu:

Uczyłam ją samokontroli,że dopóki nie pozwolę to nie zjada i siedzi spokojnie :) miło mi,że fotki się podobają.

[quote name='Baski_Kropka']Maksymalne skupienie z tym smakiem na nochalu! Super :D mam nadzieje ze nasz czarnuch wyjdzie z tego po schroniskowego dolka niemocy i bardziej entuzjastycznie podejdzie do ćwiczeń...
na razie walczymy z wyuczona bezradnością poschronowa...

Moze uda sie kiedyś spotkać :D nie mamy tu za bardzo towarzystwa... :(

Na pewno za jakiś czas będzie lepiej trzeba dać mu trochę czasu a potem będzie mam nadzieje równie radosny co Molly,chociaż ona czasami przesadza bo jak się ostro nakręci to skacze siada daje łapę wskakuje na mnie i wszystko aby tylko tego upragnionego smaka dostać i pochwałę :diabloti:

[quote name='sunshine']http://imageshack.us/a/img824/4876/sgzx.jpg
Jaka słooodka <3
http://imageshack.us/photo/my-images/69/4ire.jpg/
Pieski zawsze ubolewają jak właściciele się uczą :(

Dzięki :loveu: No niestety pieseczek nie jest elementem,który bardzo pomaga w nauce hahah :lol:

Tak jak mówiłam nowy komplet w sówki jest już u nas,wystąpiły komplikacje ponieważ dostałyśmy obróżkę bez możliwości regulacji ale już się dogadałam z szefową firmy w której zamawiałam i wszystko jest dobrze,a komplecik jest prześliczny.Jutro wybywamy do Zakopanego na upragniony feriowy wypoczynek oczywiście Moleczka jedzie z nami <3 Kubraczek,smaczki,leżysko,zabawki spakowane więc można jechać!

Po przyjeździe zrobię lepsze zdjęcie dzisiaj niestety nie miałam na to za bardzo czasu więc tylko komórkowe:

Posted

[quote name='Carey']Jaki słodziutki. : )

Chcę już zobaczyć komplecik na Molly. : )

Zdjęcia kompletu na modelce na pewno również się pojawią,witamy w naszej galerii :loveu:

[quote name='Sonka95']To miłego wypoczynku :loveu: ja już się nie mogę doczekać ferii a mam jako ostatnia ;)

Dziękujemy bardzo :loveu: Teraz nie możesz się doczekać a potem będziesz się cieszyć bo wszyscy będą już dawno zapychać do szkoły a Ty będziesz odpoczywać :D

My już odpoczywamy w górach :grins:

Posted

[quote name='Carey']Jakie uszy. <3
I zazdroszczę wyjazdu. Ja będę chyba w domu z Foxisławem.

Haha :loveu: My drugi tydzień ferii też spędzamy z Molly w domu. :)

[quote name='rashelek']Zazdroszczę Wam wyjazdu :D
Czekam na fotki z gór i w nowym komplecie!

Foteczki będą na pewno liczymy tylko na jakąś poprawę pogody bo póki co nas nie rozpieszcza szczególnie dzisiaj ale od środy ma być podobno lepiej :)

[quote name='phase']Ale Wam dobrze!

:loveu:

[quote name='Baski_Kropka']A co to za okazja, że wy się w górach wylegujecie? :D

Mam ferie zimowe :D

[quote name='Ty$ka']Też chcę w góry....

Wpadaj do nas,zapraszamy! :lol:

Posted (edited)

Oojj, pogoda tutaj faktycznie jest parszywa...zimno buro ponuro wieje impada deszcz.. Zmoklam rano jak bylismy z Dexem...pogoda typowo lozkowa... Nic tylko pod kocem przed tv z goraca herbata i psem pod nogami :)
Pragne zeby byl mroz i slonko, albo najlepiej juz ciepla wiosna :D

Wy to przynajmniej widoki macie piekne <3

No taaaaaak ferie ale wam podwojnie super! Ja ostatnio sie zastanawialam czy w szkole tez byly dwa semestry tak jak na studiach... A przeciez to nie tak dawno bylo :P
Ja nie mam ferii bo mam prace i durna sesje :((( i do tego przez miesiac jestem sama bez M... ;(

Edited by Baski_Kropka
Posted

[quote name='betty_labrador']o samokontrola :D a jednak super sprawa cwiczylas tez zeby nie jadla z ziemi (o ile jadla ;) )

https://imageshack.com/i/0n2jj9j jej- jak pocztówka :loveu:

Jasne ćwiczyłam,głównie do tego było nam to potrzebne bo Molly czasami lubi sobie podjeść jakiś śmieci albo gorszych rzeczy :diabloti: To piękne miejsce :loveu:

[quote name='phase']Molly jest idealną kandydatką na modelkę. :)

Czasami jest trochę za mało ogarnięta jak na modelkę ale ogólnie to tak :lol:

[quote name='deer_1987']Ale Ci dobrze w gorach, odpoczywaj!

Dzięki :)

[quote name='rashelek']Współczuję pogody, ale na pocieszenie powiem, że w Czewie wcale nie jest lepiej :lol: Dzisiaj wilgotno i zimno bardzo...
jak ślicznie :loveu:

Tylko siedząc w domu można to przeżyć a wyjeżdżając gdzieś chciałoby się jednak trochę bardziej skorzystać ale mam nadzieję,że już jutro będzie lepiej ;)

:loveu:

[quote name='Baski_Kropka']Oojj, pogoda tutaj faktycznie jest parszywa...zimno buro ponuro wieje impada deszcz.. Zmoklam rano jak bylismy z Dexem...pogoda typowo lozkowa... Nic tylko pod kocem przed tv z goraca herbata i psem pod nogami :)
Pragne zeby byl mroz i slonko, albo najlepiej juz ciepla wiosna :D

Wy to przynajmniej widoki macie piekne <3

No taaaaaak ferie ale wam podwojnie super! Ja ostatnio sie zastanawialam czy w szkole tez byly dwa semestry tak jak na studiach... A przeciez to nie tak dawno bylo :P
Ja nie mam ferii bo mam prace i durna sesje i do tego przez miesiac jestem sama bez M... ;(

Też bym chciała żeby ta pogoda jakoś się uspokoiła albo zima albo wiosna a nie jesień w środku stycznia. :shake:To prawda widoki mamy pięknie chociaż dzisiaj momentami była taka mgła,że ani kawałka gór nie było widać.

A no leniuchujemy trochę :loveu: Mam nadzieję,że też uda Ci się trochę odpocząć chociażby razem z Dexterem. :calus:

[quote name='Sonka95']Aaa piękne macie widoki :cool3: jak ja dawno nie byłam w górach ;) a bym chętnie pojechała :)
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/23/2jj9.jpg

ślicznie tutaj jest :loveu: Wpadaj z Sonią do nas :lol:

[quote name='Ty$ka']A gdzie jesteście? ;p

No takie widoki :loveu:

W Tatrach w Zakopanem :)

A taka byłam czyściutka po dzisiejszym spacerze :evil_lol: :

Dzisiaj przez cały dzień padało,więc popołudniu wybraliśmy się do aquaparku.Popływaliśmy przez 4,5 h i teraz nie mam na nic siły więc zaraz kładziemy się z Molką spać :loveu: W obecnej sytuacji zazdroszczę Kubie,który dzisiaj poleciał wygrzać się w Barcelonie też bym chciała trochę słońca :roll: Trzymajcie kciuki żeby od jutra pogoda się poprawiła! :grins:

Posted

No niestety, pogoda w tym roku nie rozpieszcza. Ale w Europie w górach właśnie nie ma teraz śniegu za bardzo ani zimy, widać to jak się właśnie skoki ogląda. Wszystko sztucznie dośnieżane. Także nie tylko u nas tak się porobiło ;)
Łooo to widzę Kuba poszedł po bandzie :D Ja to bym nie chciała mieć teraz 30st, wystarczyłoby mi tak z 15-20 i dłuuuuuga wycieczka z psami :loveu:
http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/19/axby.jpg czyżby Molly starała się o laur najczystszego psa w Zakopcu? :lol: :loveu:
Mam nadzieję, że pogoda w końcu będzie ładna i tam u Was, i tutaj na miejscu!

Posted

A ja dzisiaj byłam z Dexem w centrum na spacerze! Tzn nie w scisłym bo jeszcze na to ciut za wcześniej, ale byliśmy koło Browaru Częstochovia/Oslo obeszliśmy kilka razy przychodnię wet. dookoła (Cztery Łapy zdaje się) I poszliśmy przez skrer sokołów z powrotem na Monte Cassino i do domu :)
Hardcorowe jest :D W górach też chodniki wyglądają jak wielkie lodowisko? Bo ja dwa razy zbierałam się z gleby :D