Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Cześć skarby :loveu: Miłych wakacji życzymy.

Cześć Miśki :loveu: dziękujemy serdecznie,dla Was też ;)

[quote name='deer_1987']Co tu tak cicho? :D

A no cicho bo zdjęć nie mamy,za wiele się u nas nie dzieje,pomieszkujemy sobie u dziadków,wakacje fajnie nam mijają i wszystko jest dobrze.Ja się powoli przygotowuje na swój wyjazd i czekamy na powrót rodziców :) Mam jedynie parę swoich fotek bo byłyśmy z koleżanką na zdjęciach:

Posted

[quote name='phase']Muszę przyznać, że fotki naprawdę ładne, pięknie wyglądasz. Następnym razem proszę o piękny uśmiech. :):)[/QUOTE]

Dziękuję serdecznie,hahaha dobrze następnym razem postaram się bardziej uśmiechać :loveu:

[quote name='deer_1987']Ale ladnie wygladasz :loveu:[/QUOTE]

[quote name='understandme']Pięknie wyglądasz :loveu:
I zdjęcia też bardzo fajne :)[/QUOTE]

Dziękuję baardzo ;)

[quote name='Ty$ka']Łał, to naprawdę Ty? :D[/QUOTE]

A no tak się jakoś złożyło,że to naprawdę ja :evil_lol:

[quote name='Sonka95']Piękne są twoje zdjęcia :D[/QUOTE]

Dzięki :loveu:

Posted

[quote name='MakeBelieve']moje kochane <33

[quote name='deer_1987']http://imageshack.us/a/img10/6966/s999.jpg
:loveu:

[quote name='phase']Super super super! :)

Dziękuje serdecznie :loveu:

Ja przyszłam się pożegnać bo za 6h wyruszam na obóz do Bułgarii ciesze się niezmiernie,udało mi się spakować i upchnąć wszystkie rzeczy mam nadzieję,że o niczym nie zapomniałam i mogę jechać :lol: Pieseczek w tym czasie zostanie z rodzicami stęskniła się za nimi przez te 18 dni jak ich nie było więc akurat sobie nadrobią :loveu: Także trzymajcie się miłych wakacji Misie :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

deer_1987 napisał(a):
milego wypoczynku :loveu:

understandme napisał(a):
Miłego wyjazdu :)

Sonka95 napisał(a):
My również życzymy udanego wypoczynku :)

Ty$ka napisał(a):
Widzę, że wakacje intensywne :)
Miłego wczasowania się :loveu:

Dziękuje Wam serdecznie :loveu:

rashelek napisał(a):
A Ty co tak udajesz, że Cię nie ma? :eviltong: Pochwaliłabyś się jak tam wycieczka i jakieś Molowe foty by się przydały a nie :cool3:

Czy ja wiem czy udaje to bardziej z braku czasu :) Nie widziałam się z moją rodziną ponad miesiąc więc muszę nadrobić zaległości,z Kubą też nie widzieliśmy się miesiąc,poza tym staram się dużo czasu poświęcać Mollci no i powoli przygotowuje się niestety do szkoły..

Ty$ka napisał(a):
Właśnie, właśnie?!! :D

phase napisał(a):
Też jestem ciekawa, jak było. :)

Było świetnie,jeden z lepszych wyjazdów na jakich byłam.Droga trochę męcząca bo jednak 24 h w autokarze,jedzenie średnie schudłam sobie 3 kg w 12 dni :diabloti: Bułgaria jako kraj szału nie robi ale ja byłam w miejscu gdzie jest dużo turystów więc wiadomo,że bardziej się starają.Słoneczny brzeg to nie miejsce gdzie jeżdżą rodziny z dziećmi dużo dyskotek,klubów,alkoholu :evil_lol: ale ja bawiłam się bardzo dobrze,miejsce do zabawy nocnego życia itp idealne jako spokojny wypoczynek raczej średnio :)

Z Bułgarii nie mamy dużo zdjęć bo nie miałyśmy porządnego aparatu poza tym strach było nosić aparat lub komórkę bo bardzo kradli

i takie jedno z Księżniczką,która bardzo się za mną stęskniła <3