Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Lubisz lato? I te upały? brrrr :p
U nas kontakt niby też ładny, ale nie idealny jednak, więc nic tylko możesz się cieszyć :lol:

http://imageshack.us/a/img199/9849/2013033117210541.jpg "to ma być wiosna?" :lol: :loveu:

Bardzo lubię lato wypady nad wodę,wygrzewanie się na słoneczku,długie wieczorne spacery zdecydowanie tak :loveu: no właśnie niby wiosna ale tak jakoś z Molką nie jesteśmy do końca przekonane :roll:

[quote name='trabeska']Ahh, ja znowu się powtórzę: cudna Księżniczka :loveu:

dzięki :loveu:

[quote name='Abietis']Jaka wiosenna Moly w kubraczku:p

no niestety w tym roku kubraczek służy nam dłużej niż się tego spodziewałam ;)

[quote name='phase']http://imageshack.us/a/img441/7546/20130331172233413.jpg prosiła tu o coś? Słodka. :loveu:

tu akurat robiła to na komende ;) to jest nasza sztuczka nazywana przeze mnie "misiek" :p

[quote name='betty_labrador']hej :D

ale fajne zdjecie na nodze :evil_lol:

hej :D dzięki <3

[quote name='szalej']ale macie fajne zdjęcia <3 cudne, ale to też trzeba mieć pięknego modela :D

[quote name='Klaudia&Aza']http://imageshack.us/a/img441/7546/20130331172233413.jpg prawdziwa modelka z Molly :loveu:

ojj tak zdecydowanie aparat ją kocha :loveu: mała modeleczka :lol:

Mam nadzieje,że w najbliższym czasie to już ostatnie zimowe zdjęcia :roll: My dalej (tak jak chyba wszyscy) niecierpliwie czekamy na wiosnę,choć już dzisiaj było ładne słoneczko wyższa temperatura więc liczymy na to,że wiosna nareszcie przyjdzie :loveu: kupiłyśmy już pierwszy wiosenny komplecik a tak poza tym to dalej sobie spokojnie żyjemy i mamy się dobrze :lol:

poćwiczymy coś ? :cool3:

Posted

[quote name='rashelek']A tu co taka cisza? Może by jakieś WIOSENNE foty? :cool3:
Co kupiłaś za komplet? :D

[quote name='phase']Jestem za. :grins:

Molowe cieszą się wiosną,niestety ostatnie dni siedzę z wysoką gorączką w domu więc fotek nie mam jak zrobić ale mam nadzieje,że już niedługo ;D
Póki co mam domowe foty naszego nowego kompletu i dawno już obiecane zdjęcia całej kolekcji :

Posted

Super Moll w tym kolorze :D Sama się zastanawiałam nad tym kompletem, ale w końcu odpuściłam ;)
Ale masz pudełeczek na woreczki :lol:
Cała kolekcja super, kolorowa i wesoła :D

A Ty znowu chora, borze drogi, ciepło jest a Ty chorujesz :mdleje:

Posted

phase napisał(a):
To kurujcie się! I cieszcie wiosną na dworze. :evil_lol::loveu:
Kolor nowej obroży baardzo ładny!

dzięki ;) Nie musisz się tak nieładnie śmiać jeszcze sobie skorzystam z ładnej pogody :eviltong:

trabeska napisał(a):
Komplecik świetny i cała kolekcyjka również :)

dzięki :D

MakeBelieve napisał(a):
Boże, aż 4 rzeczy od nas są <3
Miałam wpaść do galerii, żeby nie było, że Was moje Księżniczki nie kochamy :** To nic, ze nie chcecie mnie w elytarnej Częstochowie <3

No tak się na Was obłowiłyśmy,że szok :cool3: miło nam,że wpadłaś :loveu: pewnie,że nie chcemy my nigdy nie chciałyśmy przecież :diabloti:

rashelek napisał(a):
Super Moll w tym kolorze :D Sama się zastanawiałam nad tym kompletem, ale w końcu odpuściłam ;)
Ale masz pudełeczek na woreczki :lol:
Cała kolekcja super, kolorowa i wesoła :D

A Ty znowu chora, borze drogi, ciepło jest a Ty chorujesz :mdleje:

Dzięki,też mi się w tej mięcie podoba ;) U mnie nie było zbyt długiego rozmyślania spodobał mi się, rozmiar pasujący no i przede wszystkim cena bardzo przystępna jak za nowym nieużywany komplet poza tym chciałam przetestować nowe sznurowe smycze z ds ;) trochę się zebrało żeby ciągle nie przepinać i brać na każdy spacer żeby potem biedy sobie nie narobić,ciesze się,że podobają Ci się nasze zbiory :> trochę rzeczy jeszcze mi brakuje ale wszystko powoli ^^ no niestety jak pech to pech :shake:

Victoria napisał(a):
Ta smycz jest super! W ogole wszystko sliczne ale smycz mi sie najbardziej podoba xd zaraz za jelonkami of kors, bo to moja ulubiona tasiemka :lol:

Kuruj się! ;)

Jelonki są śliczne,a smycz póki co sprawdza się bardzo fajnie jest miękka,nie jest za ciężka no i sprawia wrażenie dosyć solidnej ;) dzięki :loveu:

Ty$ka napisał(a):
Zdrowia, zdechlaku ;)
Obroża pasuje do niej :)

dziękujem :loveu: ładnemu we wszystkim ładnie :evil_lol:

Posted

Wszyscy mówią, że ta mięta bardziej w zielony wpada i chyba tylko na Twoich fotach na Moll rzeczywiście to widać. no jak są okazje to trzeba korzystać i brać, skądś to znam :D
No ja mam jeden, ale w sumie chodzę tylko z Flexi to nie mam tego problemu :lol:
A co jeszcze masz w planach kupić? :D
U Ciebie to wiecznie coś, jak nie chora to połamana, jak nie to jeszcze co innego :shake: Mam nadzieję, że w końcu Ci zacznie los sprzyjać, bo póki co to widzę przekichane masz strasznie :P

Nie jesteś może zorientowana, co nasze miasto uważa za 'tereny zielone', na których wysypują szczepionki? Bo ja próbuję wykminić, które miejsca mi nie pasują do tego opisu i coś cężko :P

Posted

Ale mi się Molly spodobała w tej mięcie :loveu::loveu: ciekawe jak moja czekolada by wyglądała w takich miętowych szeleczkach bo niedługo mam w palach kupić Koki jakieś szelki norweskie i nie wiem jaki kolor dla Koko ;) myślę nad: miętą, zieleń neon i ostry róż :loveu:

zapraszamy od nas na fotki

Posted

rashelek napisał(a):
Wszyscy mówią, że ta mięta bardziej w zielony wpada i chyba tylko na Twoich fotach na Moll rzeczywiście to widać. no jak są okazje to trzeba korzystać i brać, skądś to znam :D
No ja mam jeden, ale w sumie chodzę tylko z Flexi to nie mam tego problemu :lol:
A co jeszcze masz w planach kupić? :D
U Ciebie to wiecznie coś, jak nie chora to połamana, jak nie to jeszcze co innego :shake: Mam nadzieję, że w końcu Ci zacznie los sprzyjać, bo póki co to widzę przekichane masz strasznie :P

Nie jesteś może zorientowana, co nasze miasto uważa za 'tereny zielone', na których wysypują szczepionki? Bo ja próbuję wykminić, które miejsca mi nie pasują do tego opisu i coś cężko :P

No taka bardziej zielonkawa ale mi się osobiście bardzo podoba ten kolor ;-) Jeszcze konkretnie nie wiem co może jakieś nowe norwegi,obróżka jak będzie coś fajnego (chociaż w sumie to zawsze znajdzie się coś fajnego :diabloti: ) Trochę pechowo mi się rok zaczął ale jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma i tyle,wierze w to,że będzie lepiej a ani pobyt w szpitalu ani kostka nie były z mojej winy także tak do końca źle nie jest.No na pewno lasek aniołowski,tereny nad Wartą i pola koło obi a dalej nie mam pojęcia,moja Księżniczka się ostatnio wybredna zrobiła z miski nie je to co dopiero z ziemi będzie zbierała :eviltong:

cockermaister napisał(a):
Ale mi się Molly spodobała w tej mięcie :loveu::loveu: ciekawe jak moja czekolada by wyglądała w takich miętowych szeleczkach bo niedługo mam w palach kupić Koki jakieś szelki norweskie i nie wiem jaki kolor dla Koko ;) myślę nad: miętą, zieleń neon i ostry róż :loveu:

zapraszamy od nas na fotki

ważne żeby Tobie się kolor podobał a dopiero potem patrz czy na psie dobrze ;) myślę,że wszystkie te będą pasowały no i trudny wybór bo wszystkie te 3 kolory są fajne :p zaraz wpadniemy :)

Molowe żyją sobie dalej szczęśliwie,dzisiaj przyszła nowa karma dla Molki więc odchudzanie zaczniemy pełną parą chociaż teraz czeka ją tydzień u Babci ponieważ jedziemy z rodzinką do Francji na majówke no i chyba wszyscy wiemy jak to się skończy :evil_lol: ale potem będę miała jeszcze tydzień wolnego z okazji matur także sobie to nadrobimy :lol: a w końcu tragedii u niej nie ma i myślę,że do wakacji spokojnie będzie miała taką sylwetkę jak w zeszłym roku ;) Zaczynamy stosować nowy preparat na zęby jeszcze przyjdzie nam kiltix na kleszcze i będzie super ;D

Posted

[quote name='phase']No to miłego wypoczynku za granicą. :) I proszę o jakieś foteczki. :)

dzięki :loveu: mówisz masz ;)

[quote name='betty_labrador']No prosze, proszę jaki zestaw obróżek i innych ciekawych rzeczy :razz:

ładnie sie prezentuje w niebieskiej obróżce(czy morskiej? :hmmmm: )

Udanego wyjazdu! i na fotki po powrocie liczymy :)

pozdrawiamy!

dziękujemy bardzo <3 ta obróżka jest miętowa :D fotki nie po powrocie ale już mam :diabloti: