Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Skruszone się oddalamy :D

Nie skomentowałam filmiku - ale idzie wam o wiele lepiej, niż nam :P troszku się zaniedbało i wróciłyśmy do poprzedniego etapu nie-wiem-o-co-chodzi ;)

Posted

Emisiowe napisał(a):
przepraszam ;d

Marysia myśle że już Ci to wytłumaczyłam na gadu :D

Soko napisał(a):
Skruszone się oddalamy :D

Nie skomentowałam filmiku - ale idzie wam o wiele lepiej, niż nam :P troszku się zaniedbało i wróciłyśmy do poprzedniego etapu nie-wiem-o-co-chodzi ;)

Dzięki miło nam wstawimy filmik jak slalomik będzie nam wychodził idealnie :P

Posted

Ekstra są takie "kilkupsiowe" spacerki :)
Psiaki musiały się nieźle wyszaleć :D

Wyprowadzam się do Częstochowy! :lol: I Ruby i ja będziemy miały towarzystwo na spacerach :D Bo tutaj to rzadko ktoś się z nami wybierze :(

Posted

My też dzisaij po dogomaniackim spacerku ;) widać, że psiaki szczęśliwe ;)

Misia&Ruby napisał(a):
Ekstra są takie "kilkupsiowe" spacerki :)
Psiaki musiały się nieźle wyszaleć :D

Wyprowadzam się do Częstochowy! :lol: I Ruby i ja będziemy miały towarzystwo na spacerach :D Bo tutaj to rzadko ktoś się z nami wybierze :(

Misia trzymam za słowo;)

Posted

Misia&Ruby wprowadzaj się na moje osiedle koniecznie !!!!! będziemy razem chodzić ze spanielkami które będą zaczepiać wszystkich i wszystko przynajmniej nie bede się wstydzić sama :D

Posted

Molowe napisał(a):
Misia&Ruby wprowadzaj się na moje osiedle koniecznie !!!!! będziemy razem chodzić ze spanielkami które będą zaczepiać wszystkich i wszystko przynajmniej nie bede się wstydzić sama :D

Hahaha :lol: