Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Ojej... jak słodko :D Rozczuliłam się :P

co nie ? :diabloti:

[quote name='Aleksandra95']super masz ten fotel,czy to kanapa ? :hmmmm: w każdym razie podoba mi się.:) i Molly również śliczna :)

fotel chyba na kanapę to to za małe jest dzięki :lol: miło nam że Molly też ładna :evil_lol:

[quote name='vaness']no MOlly pięknie wyszła , a fotelo-kanapa jest akurat takiej wielkości , żeby suńka się rozłożyła :D

dzięki :) no oczywiście przecież musi jej być wygodnie

[quote name='Misia&Ruby']Fajne fotki :)
Bardzo fajne macie tereny na spacery;)

dzięki :)

[quote name='Silky123']Ale się wyleguje. :loveu: :D

:loveu:

[quote name='papillonek']http://img62.imageshack.us/img62/2396/mollyolsztyn2012luty068.jpg

Dopiero teraz zobaczyłam jej uroczą łatkę na pysku :loveu:

haha to szybka jesteś tak to Molowy znak rozpoznawczy ;)

[quote name='Paula03']http://img651.imageshack.us/img651/1241/mollytakietam009.jpg
Ale słodko, a jak jej pewnie wygodnie :loveu:

no a jak :loveu:

[quote name='ewes']słodko zamula wieczorami :loveu: :D

[quote name='deer_1987']http://img651.imageshack.us/img651/1241/mollytakietam009.jpg
Jak slodko :loveu:

:loveu:

Posted

[quote name='westie_justa']ona śliczna jest :) piękną ma fryzure i ogólnie jest bardzo spanielasta:) ona jest z rodo?[/QUOTE]

dziękujemy :loveu: rodowodu niestety nie ma a to że jest bardzo spanielasta to akurat prawda dużo osób mi już to mówiło no i charakter też ma mega spanielowy co nie zmienia faktu że jest moim kochanym championem wiejskim :)

Posted

no tak własnie też mi sie zdawało że niema;) ale sie zapytałam bo naprawde mega spanielasta jest :evil_lol: chociaz nie znam ich wzorca, ale tak poglądowo to bardzo spanielowa moim okiem:P Śliczna jest :loveu:

a czym focisz swoją drogą:)?

Posted

[quote name='westie_justa']no tak własnie też mi sie zdawało że niema;) ale sie zapytałam bo naprawde mega spanielasta jest :evil_lol: chociaz nie znam ich wzorca, ale tak poglądowo to bardzo spanielowa moim okiem:P Śliczna jest :loveu:

a czym focisz swoją drogą:)?[/QUOTE]

jest proporcjonalna wzrost, waga prawidłowa ,uszy też odpowiednio długie głowę ma ładną ogólnie to bardzo przypomina rasę :D tu się zgodzę jest śliczna :loveu:

a focę na zmianę lustrzanką pożyczaną od taty canon 400D albo zwykłą cyfrówką :)

Posted

[quote name='Aleksandra95']wygoliłaś jej uszka ? czy tylko tak wygląda ? ;)[/QUOTE]

tak uszy spanieli goli się no około 1/3 długości od zewnątrz :)

Posted

[quote name='Molowe']tak uszy spanieli goli się no około 1/3 długości od zewnątrz :)[/QUOTE]

a mnie bardziej się podobają owłosione. :D
ale ona i tak cudowna :loveu: najładniejszy spaniel jakiego widziałam.:loveu:

Posted

[quote name='Aleksandra95']a mnie bardziej się podobają owłosione. :D
ale ona i tak cudowna :loveu: najładniejszy spaniel jakiego widziałam.:loveu:[/QUOTE]

niby tak ale jeśli już robić psa zgodnie ze wzorcem rasy to po całości bez kombinowania moim zdaniem :)

dziękujemy :loveu: <33

Posted

A nie powinno się tylko nasady uszu golić? Przynajmniej my u groomera tylko nasadę uszu robimy, no i od wewnątrz ;>
Ślicznaaa <333

Posted

[quote name='AnAn']A nie powinno się tylko nasady uszu golić? Przynajmniej my u groomera tylko nasadę uszu robimy, no i od wewnątrz ;>
Ślicznaaa <333[/QUOTE]
nie,uszy sie goli do 1/3 dlugosci.Jak ktos lubi to mozna tylko nasade golic...
Eh a kiedy ja sie za negra wezme :roll::evil_lol: