Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

MakeBelieve napisał(a):
Olaaa. Jutro kierunek --> Białystok! :**

Do nas to już nie zajrzysz :P

To jak jutro jedziesz do Marty, to liczę na dużo zdjęć, szkoda, że bez Molly, ale Daisy w galerii tez może być :diabloti:

Posted (edited)

Dziękujemy wszystkim za odwiedziny i miłe komentarze :loveu:

Dobrze a więc już oficjalnie jutro jadę do Białegostoku więc Molly zostaje na 5 dni z rodzicami.Wszystko już spakowane,bilet kupiony wszyscy trzymajcie kciuki żebym dojechała szczęśliwie i wgl w końcu pierwszy raz dopiero jade :evil_lol:
I tak na koniec moja kochana,najwspanialsza Rudzia :loveu: tak ładnie pilnuje żeby pani nigdzie bez niej nie odjechała :-(

Edited by Molowe
Posted

MakeBelieve napisał(a):

Tak Ola spędza większość dnia- miziając Daisola <3

Jak ja zaczęłam tak Daisy głaskać, po czym przestałam to wyskoczyła na mnie z zębami :P

Posted

Ada powiem tak zależy kto mizia :evil_lol:

Misiu dlaczego po obozie ? po tam spotkała mnie proste :cool3: zdjęcie piękne sweet focia w lustrze ja w piżamie ale oj tam cicho w tle nasze patologiczne programy , przynajmniej wiemy co robimy w wakacje i soczek <33 Daisol cioci księżniczka teraz tylko czekamy aż ciocia Marta przyjedzie i Molly będzie miała mizianko ,zabawy i dokarmianie przy stole :evil_lol: powiem tak było cudnie :loveu: Franklin the żŁówik :D