olalolaa Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 No to ja np mieszkam w okolicy tego skweru :P A te tereny co cockermaniacka opisuje - na tzw Bałtyk też często chadzam z psicami :) w lecie to o 7 rano zazwyczaj szłam.. ode mnie na nogach jakies 40-50 minut. Dla chcącego nic trudnego :P znajdą się tereny dla psiaków. Quote
A&L Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 http://img94.imageshack.us/img94/7812/1000835y.jpg Pięknaaaaa!!! :loveu: Quote
Molowe Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Aleksandra95']no dobrze, poczekam, jak muszę.:diabloti: dasz radę wierzę w Ciebie :loveu: [quote name='Collie']To i ja się witam oraz czekam :D A Molly śliczna ;) Witamy :loveu: dziękujemy bardzo i zaraz wpadniemy też do Was :) [quote name='KasiaJessy'] Ale śniegu!!!U mnie prawie tak samo .Ślicznie wyszła Molly . U nas śniegu już praktycznie nie ma ;) dzięki [quote name='Cockermaniaczka']jasne ze jest:)tam sie po trochu wychowalam heh,w sumie niedaleko twojego mieszkania hahah;p 2 klatki w druga strone;p no ja mam nadzieje :evil_lol: a tak w ogóle to skąd Ty wiesz gdzie ja dokładnie mieszkam nie chwaliłam się tym chyba nigdy ??? :eviltong: [quote name='MakeBelieve']Żyjesz po 'rozmowie'? Hahahaha. Jak przyjedziesz to kopnie Cię ten zaszczyt i pomożesz mi zawiesić plakaty ; **** tak tak żyje "Ola to takie spokojne dziecko" i "Ją trzeba zmuszać do jedzenia" rozwaliło mnie najbardziej :evil_lol: jednak kupiłaś ? zaczepistą żyrafkę ? :loveu: Pff chciałabyś żebym Ci pomogła i co jeszcze ? :diabloti: Nie no oczywiście że tak już na to czekam :loveu: [quote name='A&L']http://img94.imageshack.us/img94/7812/1000835y.jpg Pięknaaaaa!!! :loveu: dziękujemy :loveu: Co do rozmów spacerowych to faktycznie w Częstochowie jest parę fajnych miejsc oczywiście oprócz naszej najlepszej północy jest jeszcze bałytk,olsztyn,mirów,nie wiem jak teraz ale kiedyś nad Wartą też było fajnie :) tereny za Grabówką Lisińcem to praktycznie pola więc też fajnie :lol: Quote
Molowe Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 [quote name='Molowe']fotek ni ma :eviltong: Postaram się o jakieś fotki w tym tygodniu ale nic nie obiecuję ponieważ przygotowania do wyjazdu + ostatnie dni szkoły + pies więc może być ciężko z czasem ale obiecuję że jak nie w tym tygodniu to w ferie będzie dużo dużo fotek od cioci Marty <3 i z Zakopanego :lol: KasiaJessy tu masz odpowiedź :) Quote
KasiaJessy Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 [quote name='Molowe']KasiaJessy tu masz odpowiedź :) Oj sorry....wszystkiego nie czytam Quote
MakeBelieve Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Kupię. Na necie. Tak moja mama mówi, że Twoja mówiła, że trzeba Cię do jedzenia zmuszać oO A ja mówiłam, że Ty bezproblemowa ahahahahha. Quote
Molowe Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 KasiaJessy napisał(a):Oj sorry....wszystkiego nie czytam spoko spoko :D MakeBelieve napisał(a):Kupię. Na necie. Tak moja mama mówi, że Twoja mówiła, że trzeba Cię do jedzenia zmuszać oO A ja mówiłam, że Ty bezproblemowa ahahahahha. Oj tam oj tam moja mama jak zawsze przesadza :D Jestem bezproblemowa tylko trochę leniwa,aspołeczna,pyskata ale to tak samo jak Ty więc się nie czepiaj :evil_lol: Póki co nie mam zdjęć ale mam filmik -Molly i jej cały czas machający ogonek :loveu: [video=youtube;2CgGj7wlabE]http://www.youtube.com/watch?v=2CgGj7wlabE&feature=youtu.be[/video] Quote
swan2407 Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Haha. Ogon cały czas w ruchu. Powtórzę się, Molly jest cudna! :loveu: Quote
ewes Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 ale zamiata ogonem :D ja też się powtórzę ;) - piękna :) Quote
Baski_Kropka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 hehe jaka pocieszna :D Ogon nieustannie w ruchu, a oczy wielkie :D Quote
wikikoniki Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Ahahha ! Ten ogon ... - KOCHAM ! :loveu: Quote
Kasi i Lena Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 Urocza jest, cudnie macha ogonkiem:loveu: Quote
paulaa. Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 ogonek faktycznie ciągle chodzi. :lol: swoją drogą uwielbiam te cockerowe ogonki :loveu: Quote
Marta_Ares Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 ale ona jest piękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko tu jest stanowczo za mało zdjęć:mad: Quote
MakeBelieve Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 no i do końca tygodnia przyszłego też nie będzie nowych fotek :CCC Quote
Aleksandrossa Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 hmm... Dawno u Was nie byłam :lol: Śliczne zimowe fotki :) Quote
Molowe Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 swan2407 napisał(a):Haha. Ogon cały czas w ruchu. Powtórzę się, Molly jest cudna! :loveu: ewes napisał(a):ale zamiata ogonem :D ja też się powtórzę ;) - piękna :) deer_1987 napisał(a):Ale jej ten ogonek sie macha :loveu: Baski_Kropka napisał(a):hehe jaka pocieszna :D Ogon nieustannie w ruchu, a oczy wielkie :D wikikoniki napisał(a):Ahahha ! Ten ogon ... - KOCHAM ! :loveu: KasiaJessy napisał(a):Ale macha ogonem:) Aleksandra95 napisał(a):ogonek ciągle w ruchu !:loveu: Ty$ka napisał(a):Wie do czego służy wachadełko :D Kasi i Lena napisał(a):Urocza jest, cudnie macha ogonkiem:loveu: dziękujemy wszystkim tak ja też ją kocham i ten jej nieustająco machający ogonek :loveu: paulaa. napisał(a):ogonek faktycznie ciągle chodzi. :lol: swoją drogą uwielbiam te cockerowe ogonki :loveu: ja też :loveu: Marta_Ares napisał(a):ale ona jest piękna :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: tylko tu jest stanowczo za mało zdjęć:mad: dziękujemy ;) mam trochę foteczek MakeBelieve napisał(a):no i do końca tygodnia przyszłego też nie będzie nowych fotek :CCC haha szok mam fotki z dzisiejszego porannego spaceru nie jestem na tyle okrutna żeby kazać wszystkim czekać kolejne 2 tygodnie :evil_lol: Aleksandrossa napisał(a):hmm... Dawno u Was nie byłam :lol: Śliczne zimowe fotki :) no faktycznie dawno trzeba to nadrobić dzięki :lol: Quote
Molowe Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Tak mam nowe zimowe fotki z dzisiejszego spaceru ;) foteczek cioci Marty nie będzie ponieważ biedna się rozchorowała i nie może do nas przyjechać :-( ale za to ja najpewniej jade do Marty co prawda bez psa no ale trudno :roll: Moleczka-kuleczka zostanie z rodzicami aż 5 dni już czuje jak ją ładnie rozpuszczą ale psu też należy się odpoczynek :p Ona naprawdę nie potrafi usiedzieć w miejscu :evil_lol: Quote
Molowe Posted January 28, 2012 Author Posted January 28, 2012 Molly próbuje zahamować :evil_lol: Quote
Recommended Posts