Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gratulujemy dostania się na wymarzony kierunek!
Ja o weterynarii zamarzyłam troszkę za późno bo pod koniec technikum i szczęście w nieszczęściu studiuje grafikę :P
Ale dobrze dobrze studiuj ucz się bądź wetem z powołaniem :D

Ja na przyszłą wiosnę jadę na kursy trenerskie do wesołej łapki za to :D

No i mogę powiedzieć, że od soboty oficjalnie będę Częstochowianką.
Na Stradomiu zamieszkamy w domku :)

Mam nadzieje, że w końcu nas zaprosicie na spacer!! :P

Ta twoja dziewuszka ma tak czarujące spojrzenie, po prostu utonąć się da... :)

Posted

[quote name='Klaudia&Aza']Gratuluję dostania się na wymarzony(?:cool3:) kierunek:)[/QUOTE]

oczywiście to mój wymarzony profil tam właśnie chciałam być w sumie tłumaczyłam sobie że jak będzie fiz to też spoko ale nie ang rządzi! :multi:dzięki :loveu:

[quote name='Baski_Kropka']Gratulujemy dostania się na wymarzony kierunek!
Ja o weterynarii zamarzyłam troszkę za późno bo pod koniec technikum i szczęście w nieszczęściu studiuje grafikę :P
Ale dobrze dobrze studiuj ucz się bądź wetem z powołaniem :D

Ja na przyszłą wiosnę jadę na kursy trenerskie do wesołej łapki za to :D

No i mogę powiedzieć, że od soboty oficjalnie będę Częstochowianką.
Na Stradomiu zamieszkamy w domku :)

Mam nadzieje, że w końcu nas zaprosicie na spacer!! :P

Ta twoja dziewuszka ma tak czarujące spojrzenie, po prostu utonąć się da... :)[/QUOTE]

dziękujemy :loveu: no to co oficjalnie witamy w Częstochowie a na spacer pójdziemy na pewno obiecuje ale póki co wyjeżdżam ale jakoś się umówimy :lol: z tą weta zobaczymy to moje marzenie ale niewykluczone,że może mi się jeszcze zmienić ^^

[quote name='Victoria']No to super! Gratulacje :)

Ja przed chwilą z walącym serduchem weszłam na naszą strone, a tam że wyników jeszcze nie ma.. ;/
Kurna strasznie się boje xd[/QUOTE]

dzięki :D nie macie jeszcze wyników ? u nas już od 7:30 były to sprawdzaj co chwile nie dziwię się mnie też już to czekanie wykańczało :shake: współczuje...

[quote name='Ada_Mirra']Graaatulacje! ja tez profilowo tak jak Ty, też się szykuje na weterynarie :P[/QUOTE]

witam przyszłą konkurencje :cool3::diabloti: i bardzoo gratuluję :loveu:

Posted

dzięki ;) o tam konkurencje :P gdzie planujesz iść na studia? xD

a wg ja robie weterynarie, potem praca jako wet oraz hodowla i jak sie uda to sedzia na wystawach takie tam marzenia .. :lol: :oops:

Posted

[quote name='Ada_Mirra']dzięki ;) o tam konkurencje :P gdzie planujesz iść na studia? xD

a wg ja robie weterynarie, potem praca jako wet oraz hodowla i jak sie uda to sedzia na wystawach takie tam marzenia .. :lol: :oops:[/QUOTE]

Kraków Warszawa najpewniej a jak wyjdzie zobaczymy :P a to ja typowo jako wet duży dom z ogródkiem 2-3 psy i własny tor agility <3 :D a do sędziowania jakoś mnie nie ciągnie.

Posted

haha no to ja w kolejnosci wroclam krakow warszawa :) dom z ogrodem to juz mam haha :D a psy to tez tak z 2-3 ale blizej 3 xD no i dorywczo fotografia ale to bardziej jako pasja :D

Posted

ja w sumie powiem Ci,że nie wiem najbliżej niby Kraków ale zobaczymy :) a no właśnie moje marzenie bo ja od urodzenia w bloku mieszkam ale jak już będę tym znanym zasłużonym kochanym przez wszystkich weterynarzem:diabloti: to sobie odbije i torek walne sobie w ogródku ^^ tylko jeszcze męża,który też psy lubi trzeba znaleźć :P

Posted

hehe jak bede miec psy w przyszlości (w ilości większej ;) ) to jak jakieś pokocha agi to tez torek bedzie w ogrodzie ale obendience to na pewno wszystkie oraz pt ;)

posylam zaraz pw ;D

Posted

Gratuluję! :multi: super kierunek :)

Też planuję studiować weterynarię, ale jak wyjdzie- się zobaczy :) W kazdym razie jak nie to, to na pewno coś związanego z biologią bądź chemią.

Posted

Wow, no to wielkie gratki Ci się należą :). No i podziw - ja kiedyś chciałam być wetem, ale szybko stwierdziłam, że to za wysokie progi... ;)

Posted

ja marzyłam w wieku przedszkolnym żeby zostać wetem, teraz wybiłam sobie to z głowy. Nie dałabym rady usypiać zwierząt etc. To nie dla mnie, ale życzę Wam powodzenia :)

Posted

Lucky ja to samo.
Potem mialam ochote na chirurga, ale tez mi juz przeszlo ;p

ehh.. u mnie wyniki były dopiero po trzynastej. Teoretycznie dostałam się do szkoły do której chciałam (ale to nie była ta pierwszego wyboru :P ) ale się jakoś nawet nie ciesze.. :lol:

Posted

ja to dopiero jutro się dowiem po 14. ...
idę do klasy z rekreacją ruchową, mam nadzieję, że się dostanę. Chociaż szkoła drugiego wyboru, stoi u mnie na tym samym miejscu co ta I.

Posted

I ja również przyłączam się do gratulacji :)

Ja też jak i osoby powyżej marzyłam by być weterynarzem i również mi przeszło, jeszcze z chemią :evil_lol:

Posted

ja od zawsze marzyłam, żeby być chemikiem i nim zostałam więc trzymam kciuki za Wasze marzenia i za dużą wytrwałość, bo moje studia były bardzo trudne, a weterynaria jest jeszcze trudniejsza, ale dacie radę =)

Posted

[quote name='Misia&Ruby']Gratuluję! :multi: super kierunek :)
Też planuję studiować weterynarię, ale jak wyjdzie- się zobaczy :) W kazdym razie jak nie to, to na pewno coś związanego z biologią bądź chemią.

ja w przyszłości nie wyobrażam sobie robić nic innego jak coś związanego z psami jeżeli weta nie wyjdzie to może jakiś szkoleniowiec..na szczęście mamy jeszcze trochę czasu ;)

[quote name='Ty$ka']Wow, no to wielkie gratki Ci się należą :). No i podziw - ja kiedyś chciałam być wetem, ale szybko stwierdziłam, że to za wysokie progi... ;)

dzięki dzięki :loveu: podziwiać będziesz nawet nie jak się dostanę na weterynarie ale dopiero jak ją ukończę póki co to tylko marzenia ^^

[quote name='cockermaister']Ale konkurencja :diabloti: sami przyszli weterynarze tak jak i ja :evil_lol:
gratulacje Ola :cool3: ja też się dostałam tam gdzie chciałam i na ten profil co chciałam :multi:

dobra konkurencja nie jest zła :evil_lol: Ooo to super ja też bardzo gratuluję :loveu:

[quote name='Lucky.']ja marzyłam w wieku przedszkolnym żeby zostać wetem, teraz wybiłam sobie to z głowy. Nie dałabym rady usypiać zwierząt etc. To nie dla mnie, ale życzę Wam powodzenia :)

[quote name='Victoria']Lucky ja to samo.
Potem mialam ochote na chirurga, ale tez mi juz przeszlo ;p

ehh.. u mnie wyniki były dopiero po trzynastej. Teoretycznie dostałam się do szkoły do której chciałam (ale to nie była ta pierwszego wyboru :P ) ale się jakoś nawet nie ciesze.. :lol:

[quote name='Kaja10014']I ja również gratuluję:)

[quote name='DomixX']I ja również przyłączam się do gratulacji :)

Ja też jak i osoby powyżej marzyłam by być weterynarzem i również mi przeszło, jeszcze z chemią :evil_lol:

[quote name='kopra']ja od zawsze marzyłam, żeby być chemikiem i nim zostałam więc trzymam kciuki za Wasze marzenia i za dużą wytrwałość, bo moje studia były bardzo trudne, a weterynaria jest jeszcze trudniejsza, ale dacie radę =)

dziękuję wszystkim :loveu:

Tak wyglądało tygodniowe perfidne zdradzanie mojego biednego pieseczka :diabloti: Daisolek :loveu: <3