Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czy ktoś mógłby poogłaszać te szczeniaki w necie? Ja ostatnio nie wyrabiam na zakrętach, nawet rodzinki Perełki nie zdążyłem powystawiać :(

Posted

saga_86 napisał(a):
Chętnie pomogę, ale do kogo dać kontakt? Może ktoś napisze w kilku zgrabnych zdaniach co mam napisać?

Numer telefonu tymczasowej opiekunki masz w pierwszym poście :)

Posted

saga_86 napisał(a):
Już zaważyłam a mólybyś napisać jakaś wruszający teks? Ja nie mam talentu:lol:

Postaram się napisać coś jutro.

Posted

Mam dom dla jedengo takiego malucha z tym ze to nie moze byc ten z ta chorą łapką, wiem ze maluszek tym bardziej zasługuje na dom ale to nie dlamnie piesek dla rodziny z Krakowa., wydałam mojego Foresta a miałam kilku chętnych, jeżeli te maluszki nie znajdą domów a ktoś mogłby przywieźć malucha do Rudy Śląskiej gdzie mieszkam dp mogłabym znaleźć mu dom, pani która jest chetna mieszka w Krakowie ma duży dom z ogrodem, piesek mieszkałby w domu.

Posted

Justynko - czyli jeden psiak miałby jechać do ciebie czy od razu do Krakowa? A ew. drugi móglby jechać do ciebie??

obawiam się,że dla tego bidula z chorą łapinką będzie ciężko znaleźć domek:-(

Posted

Justyna_wolontariat:

Mogę dowieźć pieska i do Rudy Śląskiej, i do Krakowa. Oczywiście wolałbym do Krakowa, skoro to domek docelowy :)

Posted

Napisze szybko,bo zaraz wyjezdzam.
Jak wroce oglosze szczeniaki na allegro.
Sa fajne, kluskowate :loveu: .Ten z chora lapka napewno bedzie sobie swietnie dawal rade,wcale nie gorzej jak psy z 4rema zdrowymi lapkami.

Jade z corka na zawody-trzymajcie kciuki za moja mala !
Wpadne tu po powrocie .

Posted

gem - kombinuj transport dla maluszka...z chorą łapką do Krakowa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: rozmawiałam z panią i przygarnie biedaka:loveu:

Posted

andzia69 napisał(a):
gem - kombinuj transport dla maluszka...z chorą łapką do Krakowa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: rozmawiałam z panią i przygarnie biedaka:loveu:

Kombinowanie transportu polega na tym, że wsiądę w samochód i zawiozę szczeniaka ;)