andzia69 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 podnoszę bo ciezko o domki - maluchów coraz więcej!!!!:placz::placz::placz: Quote
Gem Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Czy ktoś mógłby poogłaszać te szczeniaki w necie? Ja ostatnio nie wyrabiam na zakrętach, nawet rodzinki Perełki nie zdążyłem powystawiać :( Quote
saga_86 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Chętnie pomogę, ale do kogo dać kontakt? Może ktoś napisze w kilku zgrabnych zdaniach co mam napisać? Quote
Gem Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 saga_86 napisał(a):Chętnie pomogę, ale do kogo dać kontakt? Może ktoś napisze w kilku zgrabnych zdaniach co mam napisać? Numer telefonu tymczasowej opiekunki masz w pierwszym poście :) Quote
saga_86 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Już zaważyłam a mólybyś napisać jakaś wruszający teks? Ja nie mam talentu:lol: Quote
andzia69 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 dałam ogłoszenie na 4 łapy... na krakowskie zwierzaki nie mogę - coś nie tak z tym serwerem, ale będę próbować! Quote
Gem Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 saga_86 napisał(a):Już zaważyłam a mólybyś napisać jakaś wruszający teks? Ja nie mam talentu:lol: Postaram się napisać coś jutro. Quote
saga_86 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 oki tymczasem wkleiłąm nieco swoich wypocin w kilka miejsc, teraz idę się uczyć Quote
andzia69 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 podnoszę bo domki na wczoraj potrzebne!!!!! Quote
Justyna_wolontariat Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Mam dom dla jedengo takiego malucha z tym ze to nie moze byc ten z ta chorą łapką, wiem ze maluszek tym bardziej zasługuje na dom ale to nie dlamnie piesek dla rodziny z Krakowa., wydałam mojego Foresta a miałam kilku chętnych, jeżeli te maluszki nie znajdą domów a ktoś mogłby przywieźć malucha do Rudy Śląskiej gdzie mieszkam dp mogłabym znaleźć mu dom, pani która jest chetna mieszka w Krakowie ma duży dom z ogrodem, piesek mieszkałby w domu. Quote
Justyna_wolontariat Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Piesek musiałby przyjechac domnie w czwartek tylko wtedy bede go mogła odebrać:cool3: Quote
andzia69 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Justynko - czyli jeden psiak miałby jechać do ciebie czy od razu do Krakowa? A ew. drugi móglby jechać do ciebie?? obawiam się,że dla tego bidula z chorą łapinką będzie ciężko znaleźć domek:-( Quote
Justyna_wolontariat Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 w zasadzie to piesek mógłby odrazu pojechać do Krakowa zapewniam, ze dziewczyna bardzo fajna warunki też super dla pieska. wysle ci na pw nr gg tej dziewczyny i tel. Quote
andzia69 Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Oj - żeby się udało choć tym dwóm znaleźć szybko domki...a maluch z łapiną - będzie ciężko:placz: Quote
Gem Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Justyna_wolontariat: Mogę dowieźć pieska i do Rudy Śląskiej, i do Krakowa. Oczywiście wolałbym do Krakowa, skoro to domek docelowy :) Quote
Iza i Fidel Posted December 2, 2006 Author Posted December 2, 2006 Napisze szybko,bo zaraz wyjezdzam. Jak wroce oglosze szczeniaki na allegro. Sa fajne, kluskowate :loveu: .Ten z chora lapka napewno bedzie sobie swietnie dawal rade,wcale nie gorzej jak psy z 4rema zdrowymi lapkami. Jade z corka na zawody-trzymajcie kciuki za moja mala ! Wpadne tu po powrocie . Quote
Gem Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Justyna, jeszcze jedno pytanie: czy płeć psa ma jakieś znaczenie? Quote
andzia69 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 gem - kombinuj transport dla maluszka...z chorą łapką do Krakowa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: rozmawiałam z panią i przygarnie biedaka:loveu: Quote
Gem Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 andzia69 napisał(a):gem - kombinuj transport dla maluszka...z chorą łapką do Krakowa :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: rozmawiałam z panią i przygarnie biedaka:loveu: Kombinowanie transportu polega na tym, że wsiądę w samochód i zawiozę szczeniaka ;) Quote
agusiazet Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Gem, to dobrze, że jesteś taki elastyczny na te dowozy, to rodzinka do Mielca , to maluszek do Krakowa, więcej takich Gemów poproszę!!! Quote
saga_86 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Czyli jeszcze 2 szczeniaki nie mają domkow? To piesek i suczka? Quote
Justyna_wolontariat Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Jeżeli to pani z Krakowa bierze maluszka co chciała mojego Foresta to bardzo sie ciesze ze mu sie udało superrrrrrrr:lol: Jak bede cos jeszcze miała to bede pisać. Quote
Recommended Posts