asl Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='ewa gonzales']:shake::-(:-(zegnaj malenstwo i wybacz nam ...ludziom[/QUOTE] :( Patrząc na niego wiać ile musiałby wybaczyć... :( Quote
Ashaski Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='asl']Rozmawiałam z Deą i właśnie mi powiedziała... Szkoda biedaczka ... ( Dea mówiła, że dostawał nawet surowicę, ale był za słabiutki :( Nie przeżył... Ashaski, Dea wspominała o innej bardzo potrzebującej biedzie z podciętym gardełkiem... (?) która też jest w schronisku. I jeśli osoby z bazarku nie będą miały nic przeciwko chciałabym na nią przekazać pieniążki po Monte... Będziesz zakładał tej biedzie wątek?[/QUOTE] Tak jest w drodze... Quote
jofracy Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Ashaski']Tak jest w drodze...[/QUOTE] prosimy o link jak już będzie wątek... Quote
asl Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Ashaski']Tak jest w drodze...[/QUOTE] Ashaski, to będę czekała na linka, ale tu też zaglądam. Quote
masza44 Posted August 17, 2011 Posted August 17, 2011 Straszne, chciałam mu wystawić bazarek a tutaj coś takiego.... Quote
Ashaski Posted August 17, 2011 Author Posted August 17, 2011 więc wątek Zoli: http://www.dogomania.pl/threads/213060-Zola-suczka-z-podciętym-gardłem. Quote
Nadziejka Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 biegaj kochany po lakach bezkresnych .......na zawsze w sercu Quote
Recommended Posts