Ashaski Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [FONT=Book Antiqua]Monte- nie przeżył schroniska...[/FONT] [FONT=Book Antiqua]Niedawno do cieszyńskiego schroniska trafił kilku miesięczny szczeniak. Jest zaniedbany, wychudzony- o wiele bardziej niż to widać na zdjęciach: kręgosłup mu sterczy, . Dodatkowo chłopak ma na głowie mnóstwo blizn. [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Życie więc niezbyt go rozpieszczało... głodzony... katowany... w końcu trafił do schronu. Pomóżcie więc pokazać mu że człowiek nie musi kojarzyć się tylko z cierpieniem!![/FONT][FONT=Book Antiqua] Nie zostawiajmy go na kolejne lata za kratami... [/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Więc co potrzeba: [/FONT] [FONT=Book Antiqua][SIZE=4]DEKLARACJE!!- jak zwykle jest to najważniejsza rzecz, bo bez nich mało wskórać u ludzi możemy...[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]tymczas, dom stały!- jest to młody psiak jeszcze, więc można go jeszcze wszystkiego nauczyć! [/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]ogłoszenia, ogłoszenia...[/FONT][FONT=Book Antiqua] [/FONT] [FONT=Book Antiqua]Deklaracje![/FONT] [FONT=Book Antiqua]Bazarek: Mini bazarek na szczeniaka ze schroniska MONTE do 21 sierpnia Więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/113381334419069318175/Monte#[/FONT] Quote
Nadziejka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 :thumbs::modla::modla:o matenkoooooo , ciotenko jaka bida:shake::placz:.... podobny bardzo do naszego Stefanka z mego banerka:-(ktory tez po przejsciach ech ....... z nadzieja dla biedaczka , wedrujemy:iloveyou: Quote
asl Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Matko, skóra i kości... Zapisuję sobie. Zadeklarować niestety się nie mogę, ale mogę wystawić dla niego dwie rzeczy. Quote
asl Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ashaski, zrobiłam naprędce taki mini bazarek na Monte http://www.dogomania.pl/threads/212921-Mini-bazarek-na-szczeniaka-ze-schroniska-MONTE-do-21-sierpnia?p=17443296#post17443296 Na razie niestety nie mam czasu na większy... Ewentualny dochód z bazarku na Monte przekażę na konto Fundacji Lepszy Świat. Quote
Nadziejka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [FONT=Arial Black]Montusiu z nadziejka wedrujemyyyyy:thumbs::thumbs:[/FONT] Quote
kimiji Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 zapisuję wątek O matko! Kto mu to zrobił? Zatłuc takich ludzi to za mało:angryy: Quote
yossariana Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Podniesiemy chłopaka, bo należy mu się najlepszy dom na świecie! Quote
Nadziejka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [FONT=Arial Black]Montusiu z nadzieja na nowe zycie dla ciebie:modla::modla::iloveyou:zagladamy[/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Jestem na zaproszenie Ewuni......zapiszę maleństwo :( Quote
masza44 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Podnoszę i zapisuję. Biedny maluszek :-( będziemy coś działać! Quote
2010 Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 No własnie jak on się czuje tam w schornisku...? Quote
Ashaski Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 ... za późno... wczoraj się dowiedziałem że zmarł... kolejne działanie podjęte za późno... Quote
jofracy Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Ashaski']... za późno... wczoraj się dowiedziałem że zmarł... kolejne działanie podjęte za późno...[/QUOTE] Boże ... :( Quote
Martika&Aischa Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 [quote name='Ashaski']... za późno... wczoraj się dowiedziałem że zmarł... kolejne działanie podjęte za późno...[/QUOTE] Tak mi przykro :( boże takie maleństwo :(:(:( biegaj szczęśliwy i wolny od bólu psiaczku kochany [*] Quote
asl Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Rozmawiałam z Deą i właśnie mi powiedziała... Szkoda biedaczka ... ( Dea mówiła, że dostawał nawet surowicę, ale był za słabiutki :( Nie przeżył... Ashaski, Dea wspominała o innej bardzo potrzebującej biedzie z podciętym gardełkiem... (?) która też jest w schronisku. I jeśli osoby z bazarku nie będą miały nic przeciwko chciałabym na nią przekazać pieniążki po Monte... Będziesz zakładał tej biedzie wątek? Quote
Nadziejka Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 :shake::-(:-(zegnaj malenstwo i wybacz nam ...ludziom Quote
Recommended Posts