Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Book Antiqua]Monte-
nie przeżył schroniska...
[/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Niedawno do cieszyńskiego schroniska trafił kilku miesięczny szczeniak. Jest zaniedbany, wychudzony- o wiele bardziej niż to widać na zdjęciach: kręgosłup mu sterczy, . Dodatkowo chłopak ma na głowie mnóstwo blizn.
[/FONT]
[FONT=Book Antiqua]Życie więc niezbyt go rozpieszczało... głodzony... katowany... w końcu trafił do schronu.

Pomóżcie więc pokazać mu że człowiek nie musi kojarzyć się tylko z cierpieniem!![/FONT]
[FONT=Book Antiqua]
Nie zostawiajmy go na kolejne lata za kratami...

[/FONT]
[FONT=Book Antiqua][SIZE=4]Więc co potrzeba:
[/FONT]

1. [FONT=Book Antiqua][SIZE=4]DEKLARACJE!!- jak zwykle jest to najważniejsza rzecz, bo bez nich mało wskórać u ludzi możemy...[/FONT][FONT=Book Antiqua]
    [/FONT]
  2. [FONT=Book Antiqua]tymczas, dom stały!- jest to młody psiak jeszcze, więc można go jeszcze wszystkiego nauczyć! [/FONT][FONT=Book Antiqua]
    [/FONT]
  3. [FONT=Book Antiqua]ogłoszenia, ogłoszenia...[/FONT][FONT=Book Antiqua]
    [/FONT]
  4. [FONT=Book Antiqua]Deklaracje![/FONT]

[FONT=Book Antiqua]Bazarek: Mini bazarek na szczeniaka ze schroniska MONTE do 21 sierpnia
Więcej zdjęć: https://picasaweb.google.com/113381334419069318175/Monte#[/FONT]

Posted

:thumbs::modla::modla:o matenkoooooo , ciotenko jaka bida:shake::placz:.... podobny bardzo do naszego Stefanka z mego banerka:-(ktory tez po przejsciach ech ....... z nadzieja dla biedaczka , wedrujemy:iloveyou:

Posted

[quote name='Ashaski']... za późno... wczoraj się dowiedziałem że zmarł... kolejne działanie podjęte za późno...[/QUOTE]

Tak mi przykro :( boże takie maleństwo :(:(:( biegaj szczęśliwy i wolny od bólu psiaczku kochany
[*]

Posted

Rozmawiałam z Deą i właśnie mi powiedziała... Szkoda biedaczka ... (
Dea mówiła, że dostawał nawet surowicę, ale był za słabiutki :( Nie przeżył...

Ashaski, Dea wspominała o innej bardzo potrzebującej biedzie z podciętym gardełkiem... (?) która też jest w schronisku.
I jeśli osoby z bazarku nie będą miały nic przeciwko chciałabym na nią przekazać pieniążki po Monte...

Będziesz zakładał tej biedzie wątek?