wiewiora1 Posted November 30, 2006 Posted November 30, 2006 nO TO HOPAJ I MYSLE ZE TRZEBA Z NIA JAK NAJCZESCIEJ WYCHODZIC NA SPACER ZEBY NIE MAIAL URAZU DO LUDZI I WIEDZIALA ZE ONI SA OK... Quote
kaerjot Posted December 1, 2006 Posted December 1, 2006 Proszę zajrzyjcie też tutaj KUKI :placz: Quote
brazowa1 Posted December 1, 2006 Author Posted December 1, 2006 wiewiora1 napisał(a):nO TO HOPAJ I MYSLE ZE TRZEBA Z NIA JAK NAJCZESCIEJ WYCHODZIC NA SPACER ZEBY NIE MAIAL URAZU DO LUDZI I WIEDZIALA ZE ONI SA OK... Wiewiora1,ona jest w "sadzie",a w sadzie...:mad: kazdego spacerowicza. Quote
kaerjot Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Gerda musi po prostu znaleźć nowy dom i tam maszerować na spacerki Quote
wiewiora1 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 A tego to mi tlumaczyc nie musisz,,,wiem ze z sadu i innych miejc niestey psiakow sie nie ruszza,,, Myslalam bowiem ze ona jest w pawilonie,,, Ok no to szukamy domku a potem dlugoch spacerkow Quote
Celina12 Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Śliczna Gerdzia czeka.....czeka....i czeka....:-( Quote
wiewiora1 Posted December 3, 2006 Posted December 3, 2006 nO MOZE COS DZISIAJ SIE RUSZYLO,,,,bRAZOWA NA DYZURZE W SCHRONIE,,,NA POSTERUNKUI ZAPEWNE ZACHECA LUDZIAKOW DO ADOPCJI JAKIEGOKOLWIEK PSA,,, WIE TEZ DOSKONALE ZE PRZED SWIETAMI TRZEBA TEZ UWAZAC,,,I BARDZIEJ DOKLADNIE PRZESWIETLAC LUDZI , ZEBY TO NIE BYL TYLKO PREZENT POD CHOINKE,, ALE MY TO JUZ STARE WYJADACZKI I NIE DAJEMY SIE WKOPAC W LUDZKIE OPOWIASTKI,,,,CHOC CZASEM TO MOZE SIE NAM WYRWAC SPOD KONTROLI:roll: Quote
brazowa1 Posted December 3, 2006 Author Posted December 3, 2006 Gerdzia siedzi w schronie.:-( a taka sliczna,co jest? Quote
wredne_słonko Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 Bo ona faktycznie nie rzuca sie w oczy.. Wczoraj zauważyłam ją dopiero jak wychodziłam i to jeszcze za jakimiś krzaczorami. Więc gdyby nie to oko to wogle bym uwagi nie zwróciła :shake: Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 OJ TO MOZE SAD NIE NAJLEPSZY DLA NIEJ??? NIE JEST TAM WIDOCZNA I POZATYM BRAK WIEKSZEGO DOSTEPU DO NIEJ ALE JESTEM SWIADOMO , ZE NIE TAK LATWO O PRZENIESIENIE PSA MOZE NA DNIACH COS SIE RUSZY:lol: Quote
wiewiora1 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 No A Jak Ja Podrzuce Na Pierwsza Strone To Moze Choc Na Chwile Bedzie Widoczna,,, No To Dawaj ,,,hop Quote
Celina12 Posted December 4, 2006 Posted December 4, 2006 No Śliczooka-musisz mieć domek na Święta-taki cieplutki i kochający-więc pokazuj się wysoko! Quote
brazowa1 Posted December 4, 2006 Author Posted December 4, 2006 Dlatego Dogo dla błekitnookiej jest takie wazne,to jej szansa. Ona juz nie powinna byc na Dogo,ale kto zauwazy jej urode??? Quote
Kasia25 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 A może bannerek? Ja mogę go wziąść będę się prowadzać, raz z jedną raz z drugą:razz: Quote
wiewiora1 Posted December 5, 2006 Posted December 5, 2006 Szkoda ze schron w Sopocie tak malo odwiedza ludzi,,w Gdyni jest ich pelni i czesto biora takie male kudlate psiny,,,ale nie stety nie Zabe i jozka,, Mam nadzieje ze i do Sopoty zawita wiecej ludzi i przygarna nasza oczkowata psine Quote
Kasia25 Posted December 6, 2006 Posted December 6, 2006 Śliczna nawet taka zadumana, a jak by się ją oglądało w szalonym galopie i zabawie,,,,,,,,,,,, ech Quote
wiewiora1 Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Bardzo tutaj tesknie za zdobyciem kolejnej zbladzonej duszyczki,,Uwielbialam ta czesta adrenalinke i oswajanie psiakow,,,Wcziraj kiedy o 4 w nocy wracalam kolo mojego domu zatrzymal sie lis ,,stanal i popatrzal,,,jaka mysl mi przyszla???? Oj no jaka??? Ta co zawsze,,,o oooo zwierzatko,,jutro sie zaprzyjaznimi i dam mu cos do jedzonka,,,ale nie nie to nie pies i wiem ze on musi pozaostac dziki,, No trudno musze szukac czegos innego,,,Myszy tez lokatorzy nie chca do mnie przergonic a one same nie chcca do mnie przyjsc bo kotki sie u mnie wyleguja,, A nasza blekitnooka,,to zapewne grzeczna psinai znajdzie domek.. Quote
Rybc!a Posted December 7, 2006 Posted December 7, 2006 Tzrymajcie kciuki, może mam dla niej domek! Quote
kaerjot Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 W zeszłą niedzielę robiłam Gerduni foteczki, ale niestety nie dałam jeszcze rady ich wstawić. Jak internet domowy będzie grzeczny to jutro. Quote
Recommended Posts