Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wiewiora1 napisał(a):
nO TO HOPAJ I MYSLE ZE TRZEBA Z NIA JAK NAJCZESCIEJ WYCHODZIC NA SPACER ZEBY NIE MAIAL URAZU DO LUDZI I WIEDZIALA ZE ONI SA OK...

Wiewiora1,ona jest w "sadzie",a w sadzie...:mad: kazdego spacerowicza.

Posted

A tego to mi tlumaczyc nie musisz,,,wiem ze z sadu i innych miejc niestey psiakow sie nie ruszza,,, Myslalam bowiem ze ona jest w pawilonie,,,
Ok no to szukamy domku a potem dlugoch spacerkow

Posted

nO MOZE COS DZISIAJ SIE RUSZYLO,,,,bRAZOWA NA DYZURZE W SCHRONIE,,,NA POSTERUNKUI ZAPEWNE ZACHECA LUDZIAKOW DO ADOPCJI JAKIEGOKOLWIEK PSA,,,
WIE TEZ DOSKONALE ZE PRZED SWIETAMI TRZEBA TEZ UWAZAC,,,I BARDZIEJ DOKLADNIE PRZESWIETLAC LUDZI , ZEBY TO NIE BYL TYLKO PREZENT POD CHOINKE,,
ALE MY TO JUZ STARE WYJADACZKI I NIE DAJEMY SIE WKOPAC W LUDZKIE OPOWIASTKI,,,,CHOC CZASEM TO MOZE SIE NAM WYRWAC SPOD KONTROLI:roll:

Posted

OJ TO MOZE SAD NIE NAJLEPSZY DLA NIEJ???
NIE JEST TAM WIDOCZNA I POZATYM BRAK WIEKSZEGO DOSTEPU DO NIEJ ALE JESTEM SWIADOMO , ZE NIE TAK LATWO O PRZENIESIENIE PSA
MOZE NA DNIACH COS SIE RUSZY:lol:

Posted

Szkoda ze schron w Sopocie tak malo odwiedza ludzi,,w Gdyni jest ich pelni i czesto biora takie male kudlate psiny,,,ale nie stety nie Zabe i jozka,,
Mam nadzieje ze i do Sopoty zawita wiecej ludzi i przygarna nasza oczkowata psine

Posted

Bardzo tutaj tesknie za zdobyciem kolejnej zbladzonej duszyczki,,Uwielbialam ta czesta adrenalinke i oswajanie psiakow,,,Wcziraj kiedy o 4 w nocy wracalam kolo mojego domu zatrzymal sie lis ,,stanal i popatrzal,,,jaka mysl mi przyszla????

Oj no jaka??? Ta co zawsze,,,o oooo zwierzatko,,jutro sie zaprzyjaznimi i dam mu cos do jedzonka,,,ale nie nie to nie pies i wiem ze on musi pozaostac dziki,,
No trudno musze szukac czegos innego,,,Myszy tez lokatorzy nie chca do mnie przergonic a one same nie chcca do mnie przyjsc bo kotki sie u mnie wyleguja,,
A nasza blekitnooka,,to zapewne grzeczna psinai znajdzie domek..