akucha Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Żeby to był najlepszy dom!!!! Ale dobra wiadomomość wśród tego paskudnego dnia!!! Quote
Kasia25 Posted January 5, 2007 Posted January 5, 2007 Super, Super!!!!!!!! A ja jej chciałam banerek;) Quote
Celina12 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 :multi::multi::multi:-ale się cieszę...powodzenia w Nowym Domku Kochana... Quote
wredne_słonko Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Noo ja wiedziałam, że w końcu ktoś się znajdzie. Żeby tylko odpowiedzialny :) Trzymam kciuki i czekam na relacje :) Quote
wiewiora1 Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 oD POCZATKU BYLO JASNE JAK SLONCE ZE TAKI PIES POJDZIE...!!! nIE OD DZIS ZAJMUJE SIE PSAMI W SCHRONIE!!I NIE OD DZIS ADOPCJAMI PSOW ,, w GDYNI CALE TYGODNIE WYDAWALM PSY I WIEM KTORE POWINNY MIEC TO SZCZESCIE,,, aLE WROZKA BYC NIE TRZEBA ,,BO TAK ORGINALNY PIES NIE UJDZIE UWADZE LUDZI KTORZY SA MIMO WSZYSTKO WZROKOWACAMI!!!!:razz: :razz: Quote
brazowa1 Posted September 8, 2008 Author Posted September 8, 2008 Mala grzeczna nie jest,za to kochana przez wlascicieli.Nasza wolontariuszka czesto spotyka sie z ta pania w sklepie ZOO.Gerda ma wybaczone i zaakceptowane,ze strozuje na całego,jest jak piorun-szybka i nieustepliwa.I widac,ze taki pies im bardzo pasuje,bo babka mowi o pilnowaniu obejscia z widoczna duma. Quote
brazowa1 Posted December 31, 2009 Author Posted December 31, 2009 to jest łajka!!! agresywna,cwaniaczkowata łajka;] ostatnim razem oglądałam ją w Gdyni 3 razy w tygodniu. Quote
Recommended Posts