Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a ostatnio w srode ide sobie po miescie s Vitem i stoją drechole na piwku;p i pytaja czy gryzie czy mozna poglaskac itd..i jeden sie odzywa i mowi - a to miniaturka tak?a ja jaka miniaturka??:) a no przeciez widze ze miniaturka a ja nie ze to jest staford bull terrier normalna rasa nie zadna miniaturka! a drugi sie odzywa i jakby mnie wysmial ze on mial bulteriera i ze to nie bulterier;p;p hehe a ja juz ze smiechu nie mogle no bo to nie bulterrier tylko staffik;p heh a ten co pierwszy mowil o miniaturce znowu sie wcina i ale ktos tu ma takiego samego tylko ze orginalnego american stafford bulterier heh a ja do niego ze to tamten ma amstaffa a to jest staffik angielski a on aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i kopara im opadla i oooo poszli;p coza cioty:D

• Replies 284
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

przerabiałem to setki razy, to jest beka niesamowita, bo po prostu cwaniaki udają iż się znają na rasach bojowych a tu kuku coś innego i mają ciekawostkę.
a teraz z innej beczki dopóki "Drechy" nie rozpoznają tej rasy hodowla ma byt i rasa kiełkuje.
Dopóki ludzie jej nie znają i jest uważana za rzadką, nie skończy się.
Parodia polega na tym iż w momencie spopularyzowania jej gdzie jest duża rozpoznawalność kończy się zainteresowanie.
Tylko rzadkie jest dla nas ciekawe i warte uwagi, zwykłe codzienne jest pozbawione ISKRY Która rozpoczyna płomień :)

Promowanie rzadkiego jest bardzo łatwe a za razem daje ogromną przestrzeń do działania.

dla właścicieli staffików radoszkę :)

Edited by ROYALSTAFF SOPOT
WWW.ROYALSTAFF.PL
  • 1 month later...
Posted

jak dla mnie fantastyczny
i wiadomo że jak spać,to tylko z Pańciem(albo z Pańcią) w łóżeczku:eviltong:
mój też jak się stęskni za mną,to potem przez parę dni śpi u mnie w łóżku

pozdrawiamy

• 2 weeks later...
Posted

dzis Vito mnie zadziwil..pojechalem do mamy na wies i tam jest pies kundelek troche wiekszy od Vitolda...i mieli malenkie spiecie tzn nie takie malenkie z daleka balem sie i mojego czarnucha ale jak przybieglem rozdzielic to z bliska zobaczylem ze Vito byl najezcą i rozwalil mu jezyk i nad okiem mial rane..bylem w szoku ze Vito tak potrafi walczyc to byl jego pierwszy raz skonczyl niby dopiero rok i dopiero teraz zobaczylem ile on ma sily..mam nadzieje ze to byl sporadyczny wybryk ale w sumie zaczol tamten pies i zagryzl Vitolda a wito poprostu nie dal sobie w kasze dmuchac...co o tym myslicie??nie bede mial problemow z nim pozniej??

Posted

Do czego został wyhodowany staffik , powinieneś wiedzieć. Dlatego musisz uważać , by jak najmniej smakował takiego zajęcia , jak sparingi z psami.
12 miesięczny psiak , to już nie szczeniak , tylko nastolatek ... który poznaje swoje możliwości.I trzeba uważać , by nie polubił tej rozrywki , bo będzie Ci startował do psów.

A mało jeszcze widać widziałeś , skoro zadziwiła Cię siła rocznego staffika ;)