Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Za to Jeżyk pewnie odetchnął z ulgą!

Może nie aż z ulgą , ale .... obojetnie , za to Sami .... leżała bidula osowiała i smutna przez całe popołudnie

wiosenka napisał(a):
A może chciałby nowego kolegę ;).

Hm , a może tym razem ..... koleżankę ? ;)

• Replies 288
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hmm całkiem dobrze, troszkę zmęczyliśmy go na wieczornym spacerze, więc bidula padł odrazu na posłanie ale czekał ze snem na nas. Wybrał sobie do tego takie miejsce żeby nas widzieć :)
W nocy słodko poszczekiwał przez sen a rano pobudka o 5:30 :)

Posted

Shy a może miałabyś ochotę na kolejnego spanielka na tymczas? :cool3:

Pilnie czegoś szukamy, Pipi znalazła przy drodze śliczną młodziutką sunię spanielkę.
Pipi ma już mnóstwo psiaków, więc tymczas bardzo by się przydał. Sunia jest bardzo fajna, przyjazna do ludzi, psów i kotów.

Na jutro możliwy jest transport suni do Warszawy, ponieważ Pati-c jedzie do Pipi po koty.
Pomóżcie szukać tymczasu, domku, polecajcie tą ślicznotkę domkom, które dzwonią w sprawie Iryska. :modla:

Może skopiuję info z wątku Pipi:
http://www.dogomania.pl/threads/133467-JEDNO-SERCE-NIE-DA-RADY-!-Serce-Pipi-i-podopieczni-w-potrzebie!!!-(Posty-inf.-1-6)/page787

"W lesie pod Bielskiem Podlaskim. Chuda, cala w koluchach, w dredach, bardzo glodna. Mlodziutka, zeby stale, ale z 7, moze 10 m-cy.
Ona nie moze byc u mnie wsrod pospolstwa. Jest bardzo żywa,przyjazna do calego swiata, psy koty kocha. Tatuazu w uchu nie ma, a w pachwinie jesli po wewnetrznej stronie, to tez nie ma.
Doszly mnie sluchy, ze jakas kobieta, co miala hodowle umarla, ale ludzie wszyscy mysla, ze to ja. Moze ta mala wlasnie od tej kobiety?
Ona jest cudna, bardzo w typie, baaaardzo. Kto chce potymczasowac? a moze na stale? Ratujcie mnie, prosze. Nie ma u mnie warunkow dla rasowca.
Uszy waza moze z kilogram, cale nabite koluchami, nie wiem ale trzeba maszynka raczej nozycami sie nie da, bo skore jej pokalecze. Probowalam, ale sie boje. Ludzie ja chyba zwariuje."

Oto ona:

Posted

Nic tak nie stawia nas szybko na nogi jak buziaki Irysa o 5.30:)ale wstajemy szczesliwi że jest z nami...mamy mały problem bo nie zbyt chętnie chce jeśc musze go przekupywac smakołykami...mamy nadzieje ze za kilka dni bedzie lepiej...

Posted

Irysek to niestety niejadek , też miałam z nim problem :cool3:
Zgodnie z radą wiosenki zaczęłam mu dawać łyżeczkę oliwy na apetyt a suchą karmę mieszałam dla zachęty z serkiem homo albo z wiejskim , później jak zaczął już troszkę lepiej jeść polewałam mu karmę oliwą . Aha , i zwróćcie uwagę na granulki , jak były duże to pluł nimi po kuchni :mad: wyjadał tylko drobne .
Hm , pobudkę też mi robił o 6 :angryy: Chyba ten typ tak ma :)
Ale i tak jest kochany i cudny , prawda ??? :lol:

Asia i Ginger , mała jest śliczna i taka podobna do Iryska ....
Jak się wyjaśni co z nią w końcu będzie , to nie ma problemu , mogę ją wziąć na dt .Sami się ucieszy :lol:

Posted

Mała jest piękna.
Co do Iryska. Jak łażę po wątkach bialskich psiaków, to wiele z nich nie chce jeść w domach. (Odpasione w schronie łobuziaki). Mój Arniś miał tak przez rok. Sucha karma wchodziła jedynie polana tuńczykiem. Co pomogło? Drugi psiak:evil_lol:. Teraz rąbie na tempo